Σε ποιά εποχή άρχισε να υπρσεξουαλικοποιείται το γυναικείο στήθος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Σε ποιά εποχή άρχισε να υπρσεξουαλικοποιείται το γυναικείο στήθος.
Βλέπω ταινίες και σειρές μέχρι τα μέσα των 90s και δείχνουν γυμνό στήθος, σεξουαλικά μεν αλλά όχι σαν να είναι τόσο μεγάλο ταμπού. Από τα 00s και μετά οτιδήποτε δείχνει γυναικείο στήθος κατατάσεται στα απαγορευμένα. Πλέον ότι έχει γυμνό στήθος είναι αυτομάτως πορνό.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- Dwarven Blacksmith
Re: Σε ποιά εποχή άρχισε να υπρσεξουαλικοποιείται το γυναικείο στήθος.
Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Playboy και hustler στα 70's. Όλως τυχαίως συνέπεσε με την κυκλοφορία του βρεφικού γάλακτος από κολοσσούς όπως η nestle. Έφτασαν στο σημείο να λένε πως η σκόνη είναι πιο ωφέλιμη από το μητρικό γάλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Σε ποιά εποχή άρχισε να σεξουαλικοποιείται το γυναικείο στήθος.
Καλή ερώτηση. Μέχρι και τα 90s ο προοδευτισμός οριζόταν σε αντιδιαστολή με τον πουριτανισμό. Αυτό σημαίνει ότι το τολμηρό και αισθησιακό θέαμα κατατασσόταν στην πρόοδο και όποιος το έβλεπε αλλιώς θεωρούνταν συντηρητικός και φασίστας.
Από το 00 και μετά, ξεκίνησε μια μετάβαση στα ήθη που οδήγησε στην σταδιακή ταύτιση του προοδευτισμού με τη λογοκρισία. Απλώς το ζητούμενο έπαψε να είναι πλέον η χριστότητα των ηθών. Το ζητούμενο πλέον είναι ο περιορισμός της καταπίεσης των καταπιεσμένων.
Από το 00 και μετά, ξεκίνησε μια μετάβαση στα ήθη που οδήγησε στην σταδιακή ταύτιση του προοδευτισμού με τη λογοκρισία. Απλώς το ζητούμενο έπαψε να είναι πλέον η χριστότητα των ηθών. Το ζητούμενο πλέον είναι ο περιορισμός της καταπίεσης των καταπιεσμένων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
Στη Μινωική Κρήτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνόστηθες. Δεν νομίζω οι άντρες να ήταν με το πουλί στο χέρι όλη την ώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:44Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.
Μάλιστα το γυναικείο στήθος θεωρούταν σύμβολο γονιμότητας. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γόνιμη η γυναίκα.
- Yes I have!
- Yes I have!
- Dwarven Blacksmith
Μα όλα από εκεί ξεκινάνε, το μεγάλο στήθος θεωρείται ότι έχει να ταϊσει και ο μεγάλος κώλος ότι μπορεί να αραδιάσει πολλά μωρά.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:47Στη Μινωική Κρήτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνόστηθες. Δεν νομίζω οι άντρες να ήταν με το πουλί στο χέρι όλη την ώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:44Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.
Μάλιστα το γυναικείο στήθος θεωρούταν σύμβολο γονιμότητας. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γόνιμη η γυναίκα.
Από εκεί αρχίζει η σεξουαλικοποίηση.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:44Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Απο τοτε που δημιουργηθηκε η φωτογραφια και το φιλμ. Πριν μπορουσες μονο να τα φανταστεις με εξαιρεση κανα τολμηρο πινακα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λέγεται πως φορούσαν κορσέδες για να είναι πάντα ντούρο.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:47Στη Μινωική Κρήτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνόστηθες. Δεν νομίζω οι άντρες να ήταν με το πουλί στο χέρι όλη την ώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:44Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- έργο_μακέτο
Τα μώρα βγαίνουν απ'τον κώλο δηλαδή ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:51Μα όλα από εκεί ξεκινάνε, το μεγάλο στήθος θεωρείται ότι έχει να ταϊσει και ο μεγάλος κώλος ότι μπορεί να αραδιάσει πολλά μωρά.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:47Στη Μινωική Κρήτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνόστηθες. Δεν νομίζω οι άντρες να ήταν με το πουλί στο χέρι όλη την ώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:44Δε νομίζω ότι ισχύει. Το γυναικείο στήθος άρχισε να σεξουαλικοποιείται από τότε που οι ανθρωπίδες άρχισαν να βαδίζουν στα 2 πόδια οπότε δεν μπορούσες να βλέπεις συνέχεια κώλο.
- Yes I have!
- Yes I have!
Κι'εγώ που ήμουν ρε γαμώτο;
- Dwarven Blacksmith
Μεγάλη λεκάνη (hips) = μεγάλος κώλος (ass, όχι asshole) = ευκολότερη γέννα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:57Τα μώρα βγαίνουν απ'τον κώλο δηλαδή ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:51Μα όλα από εκεί ξεκινάνε, το μεγάλο στήθος θεωρείται ότι έχει να ταϊσει και ο μεγάλος κώλος ότι μπορεί να αραδιάσει πολλά μωρά.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:47
Στη Μινωική Κρήτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνόστηθες. Δεν νομίζω οι άντρες να ήταν με το πουλί στο χέρι όλη την ώρα.

- έργο_μακέτο
Δεν έχει νόημα αυτό που λες.
Αν ζούσες τότε θα είχες γαλουχηθεί να μη βλέπεις το στήθος ως κάτι σεξουαλικό, επομένως δεν θα σε διέγειρε σεξουαλικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
Τον υποτιμας τον Εκτωρα.
Δεν ισχύει. Ακόμα και πριν τη φωτογραφία και το φιλμ κάποιοι βλέπανε κιόλα, δε το φανταζοντανε μονο. Βασικά, είμαι σίγουρος οτι ολοι οι προγονοι μου είχανε δει - τουλάχιστο μια φορα ο καθενας. Το οποίο αν το σκεφτείς είναι μεγάλη γκαντεμια. Σκέψου δλδ μετά από 500 γενιές να κάτσει σε σένα η μπίλια. Αδικία. Το λέω.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 17:55
Απο τοτε που δημιουργηθηκε η φωτογραφια και το φιλμ. Πριν μπορουσες μονο να τα φανταστεις με εξαιρεση κανα τολμηρο πινακα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια εποχή λαμβάνουν χώρα οι περιπέτειες του Καραγκιόζη;
από Εκτωρ » 24 Αύγ 2023, 10:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Αύγ 2023, 12:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εποχή του δυτικού πνεύματος σας εκφράζει περισσότερο;
από έργο_μακέτο » 11 Νοέμ 2024, 15:09 » σε Φιλοσοφία - 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Νοέμ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η εποχή των Ιχθύων η εποχή του Τυφώνα ; Η Ελληνική μυθολογία ως προφητεία !
από tanipteros » 27 Δεκ 2024, 06:15 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
27 Δεκ 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση πακιστανη υπουργός έδειξε το στήθος της για να στηρίξει τους λοατκι
από metaxoskolikas » 01 Ιούλ 2024, 23:20 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
02 Ιούλ 2024, 21:06
-