Στριπτίζ για έναν φίλο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Στριπτίζ για έναν φίλο.
Έχω έναν φίλο πιτσιρικά και αβγαλτο που δεν έχει γαμησει ακόμα.
Το θέλει πολύ γουστάρει το ωραίο φύλο κι άμα τον δεις να μιλάει γιαυτο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν σις στρέιτ καβλωμενο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να του πω να αλλάξει εμφάνιση και συμπεριφορά που να τον θέλουν τα γκομενάκια. Δεν αντέχω να τον βλέπω να κάθεται φλώρος και μόνος.
Γι'αυτό σκέφτομαι να τον πάω απόψε σε στριπτίζ άδικο να ξύπνησε λίγο και να δει σοβαρά. Να γίνει πιο αποφασιστικός.
Εννοείται πως θα τον πάω και σε μπουρδέλο να εκτονωθεί.
Έχετε κάποια άλλη ιδέα για να βοηθήσω τον φίλο μου;
Το θέλει πολύ γουστάρει το ωραίο φύλο κι άμα τον δεις να μιλάει γιαυτο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν σις στρέιτ καβλωμενο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να του πω να αλλάξει εμφάνιση και συμπεριφορά που να τον θέλουν τα γκομενάκια. Δεν αντέχω να τον βλέπω να κάθεται φλώρος και μόνος.
Γι'αυτό σκέφτομαι να τον πάω απόψε σε στριπτίζ άδικο να ξύπνησε λίγο και να δει σοβαρά. Να γίνει πιο αποφασιστικός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Otto Weininger
Re: Στριπτίζ για έναν φίλο.
Να τον παίξετε ο ένας στον άλλο σταυρωτάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:43.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Γενιά της Αμαρτίας
Έλα στο διάολο τρολOtto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:51Να τον παίξετε ο ένας στον άλλο σταυρωτάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:43.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aν πατε μπουρδελοτσαρκα θα γαμησεις κι εσυ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:43Έχω έναν φίλο πιτσιρικά και αβγαλτο που δεν έχει γαμησει ακόμα.
Αυτό μου θύμισε το ανέκδοτο με τον γάτο και το γατάκι.
Οπότε, κάνε ότι νομίζεις αρκεί να μην καταλήξει στο " σις μπρο, εγώ θα γαμήσω λίγο ακόμη και θα φύγω".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι
Μηπως ξελαμπικαρεις και σταματησεις τα χαζονηματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπορεί να υπάρξει σοβαρή τοποθέτηση ή είστε απλά καθυστερημένοι;
.
Αν ο αγάμητος φίλος είναι ο Εκτωρας νάχετε την ευχή μου.....
. 
Μίλα και με τη Τάνα πρίν.....δώστε και κάτι παρσπάνω για να μη φωνάζει έξω απο τη πόρτα η Τσατσόρα.....
.
Αν ο αγάμητος φίλος είναι ο Εκτωρας νάχετε την ευχή μου.....

Μίλα και με τη Τάνα πρίν.....δώστε και κάτι παρσπάνω για να μη φωνάζει έξω απο τη πόρτα η Τσατσόρα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Γενιά της Αμαρτίας
Πήγαμε σε κωλομπαρο τελικά. Ήταν δύο θείες και κερασαμε ποτά. Εγώ χουφτωνα όλη την ώρα. Ο φίλος μου καθόταν χωρίς να αγγίζει τη δικιά του. Κρίμα τα λεφτά μας αλλά ήταν μια άκρως παρακμιακή εμπειρία γι'αυτό την αξιολογώ θετικά. Με τα ίδια λεφτά θα είχαμε γαμησει βέβαια. Απογοητεύτηκαμε αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το μετάνιωσα. Δεν ξαναπάω εκεί αν και μου άρεσε η τύπισσα μου η Ρουμάνα. Ακούσαμε και ρουμανικά τραγούδια. Δε με χάλασε η φάση. Την επόμενη φορά θα τον παω για σεξ. Θα πηδήξω και γω.
Τι εννοείς σις στρειτ καβλωμενο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:51Να τον παίξετε ο ένας στον άλλο σταυρωτάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:43.

- Γενιά της Αμαρτίας
Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει ως προς τις ορμές αυτές που του δίνουν κίνητρο να κάνει τα πάντα στη ζωή του.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το κακό είναι ότι η σεξομανια του είναι πολύ απαιτητική. Περίμενε να βρει σε κωλομπαρο κάποια φρέσκια 20 Χρόνη Καλλονή. Έχει υψηλά σεξουαλικά στάνταρ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για την δεοξυριβόζη και την φαλάκρα; (Για έναν φίλο ρωτάω)!!!!!
από alto_sem » 11 Αύγ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 17 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
11 Αύγ 2024, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
από Ερμής » 23 Οκτ 2024, 10:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 196 Απαντήσεις
- 3489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
16 Φεβ 2025, 19:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με φωτογραφία που δείχνει τον φίλο της Σελένα Γκόμεζ να της πιάνει το στήθος..!
από Parrot » 13 Φεβ 2024, 14:19 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
13 Φεβ 2024, 14:19
-