Αξέχαστα μέρη που δεν έχουμε κάνει σεξ vol 3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Αξέχαστα μέρη που δεν έχουμε κάνει σεξ vol 3
Εδώ γράφουμε τα μέρη που θα θέλαμε να κάνουμε σεξ αλλά δεν έχουμε κάνει είτε λόγω καταστάσεων είτε λόγω το ότι είναι φαντασιωσεις και δε θα τολμουσαμε εμείς ή το ταίρι μας και για οποιονδήποτε λόγο. Οπότε εδώ μπορείτε χωρις φόβο και πάθος να εκμυστηρευτείτε αν θέλατε να το κάνετε στο κρεββάτι της πεθερά σας, στο κουμάσι του σκύλου, στον πυργο του άιφελ, πανω στο άλογο του αγι, στο πορτμπαγκαζ και διάφορα αλλά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Re: Αξέχαστα μέρη που δεν έχουμε κάνει σεξ vol 3
Μμμ εγώ θέλω να το κάνω με την Εύα καίλη. Μετράει;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Βινόσαυρος
:/
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εγω θα ηθελα με γυναικες που εχουμε την ιδια ημερομηνία γενεθλιων.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Σ' ένα σοκάκι κάπου στη Πλάκα, Ψυρρή εκεί γύρω, ξημερώματα μετά από έξοδο.Στο τσακ έφτασα να το πραγματοποιήσω ένα βράδυ αλλά δε πρόλαβα, τσακωθήκαμε και χωρίσαμε επιτόπου . Δε το κάναμε πρώτα τουλάχιστον να μου φύγει και μένα ο καημός και μετά να χωρίσουμε. Άντρες ρε γμτ 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
στα υδατα στυγος, μεσα στο νερο. σεξ αναπαραγωγης, για να βγαλουμε τον καινουριο αχιλλεα.
τη γυροφερνα σαν σατυρος τη νεραιδα, αλλα δε μουκατσε, το νερο ειναι μπουζι, θα μας δουνε, και τετοια.
τη γυροφερνα σαν σατυρος τη νεραιδα, αλλα δε μουκατσε, το νερο ειναι μπουζι, θα μας δουνε, και τετοια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Με τον ιδιο ΑΜΚΑ θα ηταν το απολυτο σεξ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 23:04Εγω θα ηθελα με γυναικες που εχουμε την ιδια ημερομηνία γενεθλιων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν έχω πολλά απωθημένα, αλλά αν πρέπει να σκεφτώ κάτι τώρα...
Από τους δεκάδες hot άντρες που βλέπω καθημερινά, έχω ξεχωρίσει ένα παληκάρι που κάνει μερεμέτια και λόγω της χειρωνακτικής δουλειάς έχει ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ σώμα και φαίνεται πολύ σέξι γενικά και όλο μου χαμογελάει γιατί του χαμογελάω και εγώ. Και στα χαμόγελα θα μείνουμε.
Φαντάζομαι ότι λόγω επαγγέλματος θα έχει ένα ανοιχτό φορτηγάκι, μπορεί να πάμε κάπου στο βουνό και να υπάρξει συμβάν πάνω στην καρότσα.
Από τους δεκάδες hot άντρες που βλέπω καθημερινά, έχω ξεχωρίσει ένα παληκάρι που κάνει μερεμέτια και λόγω της χειρωνακτικής δουλειάς έχει ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ σώμα και φαίνεται πολύ σέξι γενικά και όλο μου χαμογελάει γιατί του χαμογελάω και εγώ. Και στα χαμόγελα θα μείνουμε.
Φαντάζομαι ότι λόγω επαγγέλματος θα έχει ένα ανοιχτό φορτηγάκι, μπορεί να πάμε κάπου στο βουνό και να υπάρξει συμβάν πάνω στην καρότσα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η δουλεια δεν φτιαχνει το σωμα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις κι εσύ , σπαράζει η ψυχουλα μου.Athina__P έγραψε: ↑28 Σεπ 2018, 16:26Δεν έχω πολλά απωθημένα, αλλά αν πρέπει να σκεφτώ κάτι τώρα...

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι πρόβλημα το οφθαλμόλουτροΑγις έγραψε: ↑28 Σεπ 2018, 16:32Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις κι εσύ , σπαράζει η ψυχουλα μου.Athina__P έγραψε: ↑28 Σεπ 2018, 16:26Δεν έχω πολλά απωθημένα, αλλά αν πρέπει να σκεφτώ κάτι τώρα...

Στην Αγια Σοφιά (Μονεμβασιάς) καμία δεν είχε κέφι απο αυτές που κατάφεραν τελικά να ανέβουν στην κορυφή του βραχου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
μη σκιάζεσαι αθηνά, όπως έλεγε και μια καυτή 60αρα φίλη μου «παντού υπάρχει νόμος εκτός στο μάτι»
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εφτασα πολύ κοντά μερικές φορές (είχαμε 1-2 ημέρες διαφορά πριν ή μετά) και ηταν τέλειο, αλλά ακόμη δεν με την ακριβή ημερομηνία.Daje έγραψε: ↑28 Σεπ 2018, 09:45Με τον ιδιο ΑΜΚΑ θα ηταν το απολυτο σεξ.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2018, 23:04Εγω θα ηθελα με γυναικες που εχουμε την ιδια ημερομηνία γενεθλιων.

Η πρώτη φορά ηταν με μια τουρκάλα η οποία ειναι ενα χρόνο και μία ημέρα μεγαλύτερη.
Ασε που όλες τις φορές ηταν το πιο εύκολο σεξ όλων των εποχών, σχεδόν επιτόπου και αμέσως.
Οταν λέγαμε την ημερομηνία γενεθλίων ήταν σαν να κάναμε τα προκαταρκτικά, σχεδόν αυτόματα άρχιζε η περιέργεια του πως θα είναι, και σε λιγάκι γινόταν.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ελα ρε φιλε, τρομερο βιτσιο. Σε παραδεχομαι!
Με τρελαινουν κατι τετοια. Οπως ενας κολλητος που παθαινει πλακα οταν ακουει γκομενα να μιλαει με το «ν(j)ι» και με το «λ(j)ι»
Με τρελαινουν κατι τετοια. Οπως ενας κολλητος που παθαινει πλακα οταν ακουει γκομενα να μιλαει με το «ν(j)ι» και με το «λ(j)ι»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 28 Σεπ 2018, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορετικές γλώσσες ενεργοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου
από Baldur » 24 Μάιος 2023, 17:28 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
24 Μάιος 2023, 17:28
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
18 Μάιος 2023, 08:56
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρόνια Μετάπολιτευση. Τι έχουμε καταφέρει?
από George_V » 27 Φεβ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
29 Φεβ 2024, 08:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;
από nikos p 2020 » 24 Φεβ 2025, 02:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 158 Απαντήσεις
- 3250 Προβολές
-