Ποια διάσημη πιστεύετε ότι μου ταίριαζε περισσότερο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ποια διάσημη πιστεύετε ότι μου ταίριαζε περισσότερο;
Από όλες τις διάσημες που έχω ερωτευτεί στη ζωή μου, με ποια πιστεύετε ότι θα ταίριαζα περισσότερο αν γινόμασταν ζευγάρι; Για όσες από τον κατάλογο με περνάνε πολλά χρόνια, υποθέστε ότι μπορούσαμε με κάποιο μαγικό τρόπο να γίνουμε συνομήλικοι.
Re: Ποια διάσημη πιστεύετε ότι μου ταίριαζε περισσότερο;
μονο μία ψήφο και οι αλλες κάδο, ή μπορουμε να σου διαλέξουμε και γκόμενα;
- Ελβετός Τραπεζίτης
Φιλε μου για την Καλομοίρα σε νομίζω. Την οποία συμπαθω διότι ειναι απλή στο τρόπο της και καλή γυναίκα οπως και εσυ εισαι καλός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα ανθρωπος. Ιδιάιτερα εκτιμώ οτι έχει μια ελαφρα δόση αυτοσαρκασμού.
Η ζωή δεν ειναι γκλαμουριά και η συμβίωση δεν ειναι σεξουαλικό σπριντ αλλά ενας μαραθωνιος σε ανώμαλο εδαφος. Για τετοια πράγματα η Καλομοίρα ειναι πλεονέκτημα να σε συνοδεύει.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 00:57
Φιλε μου για την Καλομοίρα σε νομίζω. Την οποία συμπαθω διότι ειναι απλή στο τρόπο της και καλή γυναίκα οπως και εσυ εισαι καλός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα ανθρωπος. Ιδιάιτερα εκτιμώ οτι έχει μια ελαφρα δόση αυτοσαρκασμού.
Η ζωή δεν ειναι γκλαμουριά και η συμβίωση δεν ειναι σεξουαλικό σπριντ αλλά ενας μαραθωνιος σε ανώμαλο εδαφος. Για τετοια πράγματα η Καλομοίρα ειναι πλεονέκτημα να σε συνοδεύει.

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;
Διάλεξέ μου πάνω από μία αν θες. Έτσι κι αλλιώς αυτές τώρα πια είναι όλες παντρεμένες.

- Ελβετός Τραπεζίτης
Ας πούμε οτι εχω διαβάσει απο τα πανάρχαια χρόνια του πχόρουμ 85000000 μηνήματα σου για όλα τα θέματα

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα σου απαντήσω σε λίγο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια πχωρουμίτισσα πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στον Έκτορα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Ιαν 2025, 13:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 23:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πιστεύετε ότι θα μου ταίριαζε να γράψω;
από Εκτωρ » 21 Μάιος 2023, 22:37 » σε Λογοτεχνία - 6 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
25 Μάιος 2023, 23:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εποχή του δυτικού πνεύματος σας εκφράζει περισσότερο;
από έργο_μακέτο » 11 Νοέμ 2024, 15:09 » σε Φιλοσοφία - 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Νοέμ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια ράτσα πιστεύετε ότι δεν θα αφομοιωθεί αλλά θα μας αφομοιώσει?
από Unique » 02 Ιούλ 2023, 13:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
02 Ιούλ 2023, 13:28
-