τι δείχνει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τι δείχνει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση?
δείχνει ότι είναι ευάλωτη και απελπισμένη
#Αρχηγός
#Αρχηγός
Αρχηγός
Re: τι δείχνει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση?
όχι. δείχνει ότι είναι χειραφητημενη και δυναμική .
σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμβαίνει. μου έχει συμβεί εμένα ακόμα και στην Σιγκαπούρη
σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμβαίνει. μου έχει συμβεί εμένα ακόμα και στην Σιγκαπούρη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Οτι μετραει το αρσενικο.
.
.
οι γυναίκες από τη Βόρεια Ευρώπη δεν διστάζουν να κάνουν κίνηση. εγώ είχα εκπλαγεί όταν μου την έπεσε μια μαλαισιανης καταγωγής σιγκαπουριανα σε ένα κλαμπ στη Σιγκαπούρη ενώ έπινα μπύρα Tiger
(για τους γνωστές και .. τους ναυτικούς).

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και εμενα μου την πεφτανε στην Ταϊλάνδη 

η κοπελα ειχε πτυχιο Διοικησης Επιχειρησεων και ηταν ΔΥ.
- EKPLIKTIKOS
Sucky sucky o tiger με σήμα το λιοντάρι
οι Βρετανιδες ειναι βεβαια οι πιο προχωρημενες στην Ευρωπη
Για να το θέσουμε σε πολιτική βάση, η γυναίκα που κάνει την πρώτη κίνηση ασκεί το δικαίωμα της στο εκλέγειν χωρίς να περιμένει στην ουρά του εκλέγεσθαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτες που κανουν πρωτες επιθετικη κινηση(τυπου νημα ρωσοποντιας)ειναι σε συντριπτικο ποσοστο πολυγαμικες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι σημαίνει κάνει την πρώτη κίνηση? Βλέπει κάποιον σε ένα μπαρ και του την πέφτει? Αυτό δύσκολο το κάνουν Ελληνίδες αλλά δεν είναι και απόλυτο αυτό. Αν κάνει την πρώτη κίνηση σημαίνει σου προτείνει να πάτε για ένα ποτό στο σπίτι σου αφού σε έχει γνωρίσει αυτό το κάνουν αρκετές. Και δεν σημαίνει οτι αυτές που το κάνουν είναι απεγνωσμένες ή χάλια Σε εμένα αυτές που το έχουν κάνει κάθε άλλο παρά απεγνωσμένες ήταν ή χάλια (εντάξει όχι όλες
)

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκα μέλος του Sinn Fein για πρώτη φορά πρωθυπουργός στη Βόρεια Ιρλανδία
από Ίακχος » 03 Φεβ 2024, 19:00 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
03 Φεβ 2024, 19:03
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
22 Μαρ 2025, 11:34
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
από georgebi » 09 Σεπ 2023, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 5298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Οκτ 2023, 19:14
-