Παρτούζες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τοξοβόλος_UK
Παρτούζες
Όποιος άντρας ενδιαφέρεται για παρτούζα ας μου στείλει ένα πμ.
Είμαι μάστορας να παρτουζώνομαι, ειδικά με στρέιτ άντρες. Οι γυναίκες αποκλείονται, όχι γιατί δεν περνάω καλά σεξουαλικά μαζί τους (έχω γαμήσει αρκετές ως τώρα) αλλά στη φάση της παρτούζας βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί τους. Σε one to one οκ αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω πάω και με γυναίκες.
Είμαι μάστορας να παρτουζώνομαι, ειδικά με στρέιτ άντρες. Οι γυναίκες αποκλείονται, όχι γιατί δεν περνάω καλά σεξουαλικά μαζί τους (έχω γαμήσει αρκετές ως τώρα) αλλά στη φάση της παρτούζας βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί τους. Σε one to one οκ αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω πάω και με γυναίκες.
Re: Παρτούζες
Μεγαλη βδομαδα φιλε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τοξοβόλος_UK
-
Ήμουν στο διπλανό νήμα. Και πάω μια από δω και μια από κει (όχι όχι σ' αυτό το σημείο δεν εννοώ συγκεκριμένα τα πάρτυ με ούζα αλλά καταλαβαίνετε)..
Διχαζμος
Διχαζμος
Πριν λίγο καιρό, κάνα δυο μήνες, όταν έκανα περίπατο στο Μεταξουργείο, με πλησίασε ένας άσχετος και μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα με ιερόδουλη. Μήπως ήσουν εσύ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑11 Απρ 2023, 03:00Όποιος άντρας ενδιαφέρεται για παρτούζα ας μου στείλει ένα πμ.
- Τοξοβόλος_UK
- EKPLIKTIKOS
Τυπε μου δεν υπάρχουν ειδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοια σκηνικα; αλήθεια δε φοβάσαι τα σμν?
- Τοξοβόλος_UK
εγώ θέλω να γαμιέμαι με ίντριγκα. Από random ταξιτζήδες, περαστικούς στο δρόμο, μέχρι άκυρα sitesEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 00:02Τυπε μου δεν υπάρχουν ειδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοια σκηνικα; αλήθεια δε φοβάσαι τα σμν?
-
Στην ενότητα της Πολιτικής, κοίταξες;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 00:16εγώ θέλω να γαμιέμαι με ίντριγκα. Από random ταξιτζήδεςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 00:02Τυπε μου δεν υπάρχουν ειδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοια σκηνικα; αλήθεια δε φοβάσαι τα σμν?

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τοξοβόλος_UK