Έχετε κατορθώσει με ιερόδουλη - βίζιτα να την φτάσετε σε οργασμό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Έχετε κατορθώσει με ιερόδουλη - βίζιτα να την φτάσετε σε οργασμό;
Και με ποιον τρόπο
Προσωπικά με βίζιτες που έχω περισσότερο χρόνο και άνεση τις οδηγώ σίγουρα σε οργασμό κυρίως με στοματικό έρωτα.
Προσωπικά με βίζιτες που έχω περισσότερο χρόνο και άνεση τις οδηγώ σίγουρα σε οργασμό κυρίως με στοματικό έρωτα.
Re: Έχετε κατορθώσει με ιερόδουλη - βίζιτα να την φτάσετε σε οργασμό;
Έλεος. Σεβάσου τη μέρα, που για κάποιους είναι ιερή.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:04Και με ποιον τρόπο
Επίσης, πόσο κατάντια να πηγαίνεις σε πορνεία.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Μαδουραίος
Και το σεξ είναι ιερόik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:15Έλεος. Σεβάσου τη μέρα, που για κάποιους είναι ιερή.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:04Και με ποιον τρόπο
Επίσης το δεύτερο ασχολίαστο.
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω πάει ποτέ με ιερόδουλη. Έχω συνοδεύσει πολλούς φίλους σε μπουρδελα. Μόνο μία φορά έφερε ο ξάδερφος μια Ουκρανη σπίτι κ δεν κατάφερα καν να τη γαμησω γιατί δε μου σηκωνόταν, κατι που δε μου εχει συμβει ποτε με ραντομ γκομενες. Εχω γαμησει ό,τι μπορείς να φανταστεις btw. Δεν υπηρχε χοντρη και μπαζο που να μη γαμησω στην εφηβεια, οι φιλοι παντα με εκραζαν κ με κοροιδευαν κ τους ελεγα παντα "dem fat hoes need sum looooove too!"
, ειλικρινά νιωθω τωρα εκ των υστερων οτι εκανα λειτουργημα τοτε. Η ψυχούλα μου ξέρει πόσα λεφτά για ψυχολόγους γλίτωσα σε αυτές τις κοπέλες.
Δεν ξέρω κάτι πολύ απωθητικό μου έβγαινε πάντα στον πληρωμένο έρωτα. Όταν έκλεισα τα 18, οι φίλοι μου μου έκαναν δώρο μια επίσκεψη σε κλασικό στριπτιζαδικο της Συγγρού και μου πλήρωσαν έναν χορο. Θυμάμαι ακόμα ποσο άβολα ένιωθα όταν με καβάλησε μια ημίγυμνη μουναρα, παστωμενη και λαδωμένη. Με έπιασε μια αηδία.
Η μόνη που μου άρεσε ήταν μια μαύρη που είχα γνωρίσει έξω από στριπτιζαδικο. Την έλεγαν Ναόμι, και είχε βρετανική υπηκοότητα. Μου είπε ότι είχε και ένα παιδί, και καβαλαγε μπάρες για να προσφέρει μια πολύ καλή ζωή στο παιδί της. Ίσως γιατί τη γνώρισα σε πιο ανθρώπινο επίπεδο. Ήρθαμε πολύ κοντά, παραλίγο να τη γλωσσοφιλησω, σχεδόν την ερωτεύτηκα. Love moves in mysterious ways...

Δεν ξέρω κάτι πολύ απωθητικό μου έβγαινε πάντα στον πληρωμένο έρωτα. Όταν έκλεισα τα 18, οι φίλοι μου μου έκαναν δώρο μια επίσκεψη σε κλασικό στριπτιζαδικο της Συγγρού και μου πλήρωσαν έναν χορο. Θυμάμαι ακόμα ποσο άβολα ένιωθα όταν με καβάλησε μια ημίγυμνη μουναρα, παστωμενη και λαδωμένη. Με έπιασε μια αηδία.
Η μόνη που μου άρεσε ήταν μια μαύρη που είχα γνωρίσει έξω από στριπτιζαδικο. Την έλεγαν Ναόμι, και είχε βρετανική υπηκοότητα. Μου είπε ότι είχε και ένα παιδί, και καβαλαγε μπάρες για να προσφέρει μια πολύ καλή ζωή στο παιδί της. Ίσως γιατί τη γνώρισα σε πιο ανθρώπινο επίπεδο. Ήρθαμε πολύ κοντά, παραλίγο να τη γλωσσοφιλησω, σχεδόν την ερωτεύτηκα. Love moves in mysterious ways...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 14 Απρ 2023, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθόλου ασχολίαστο. Παρακμιακοί, περιθωριακοί και σεξομανείς συχνάζουν σε τέτοια μέρη. Εκτός και αν είναι πολύ νέοι σε ηλικία, μόνο εκεί δικαιολογούνται. Πρέπει να είσαι αισχρός και χυδαίος για να πληρώνεις μια γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί σου (βλέποντάς την τελείως ως αντικείμενο) και σάπιος ώστε να καταδέχεσαι να πας με μία που έχει πάει με ολόκληρο λεφούσι αντρών.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:16Και το σεξ είναι ιερόik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:15Έλεος. Σεβάσου τη μέρα, που για κάποιους είναι ιερή.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:04Και με ποιον τρόπο
Επίσης το δεύτερο ασχολίαστο.
Τις κοπέλες βέβαια, δεν τις κράζω. Κοινωνικό έργο επιτελούν. Αν δεν το έκαναν, θα είχαμε ακόμα περισσότερους βιασμούς και σχετικά εγκλήματα.
Οι κοπέλες δεν φταίνε, θύματα εκμετάλλευσης είναι.. Οι πελάτες πρέπει να τιμωρούνται, είναι πολύ σιχαμένο να πληρώνεις για έρωτα.. Είναι εγκληματικό..ik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:30Καθόλου ασχολίαστο. Παρακμιακοί, περιθωριακοί και σεξομανείς συχνάζουν σε τέτοια μέρη. Εκτός και αν είναι πολύ νέοι σε ηλικία, μόνο εκεί δικαιολογούνται. Πρέπει να είσαι αισχρός και χυδαίος για να πληρώνεις μια γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί σου (βλέποντάς την τελείως ως αντικείμενο) και σάπιος ώστε να καταδέχεσαι να πας με μία που έχει πάει με ολόκληρο λεφούσι αντρών.
Τις κοπέλες βέβαια, δεν τις κράζω. Κοινωνικό έργο επιτελούν. Αν δεν το έκαναν, θα είχαμε ακόμα περισσότερους βιασμούς και σχετικά εγκλήματα.
-
δεν έχω πάει ποτέ. μόνο με συναίνεση έχει ουσία. αλλιώς, χέρια έχουμε και φαντασία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εσυ πρεπει να κανεις πολυ δωρεαν σεξ.Parrot έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:35Οι κοπέλες δεν φταίνε, θύματα εκμετάλλευσης είναι.. Οι πελάτες πρέπει να τιμωρούνται, είναι πολύ σιχαμένο να πληρώνεις για έρωτα.. Είναι εγκληματικό..ik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:30Καθόλου ασχολίαστο. Παρακμιακοί, περιθωριακοί και σεξομανείς συχνάζουν σε τέτοια μέρη. Εκτός και αν είναι πολύ νέοι σε ηλικία, μόνο εκεί δικαιολογούνται. Πρέπει να είσαι αισχρός και χυδαίος για να πληρώνεις μια γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί σου (βλέποντάς την τελείως ως αντικείμενο) και σάπιος ώστε να καταδέχεσαι να πας με μία που έχει πάει με ολόκληρο λεφούσι αντρών.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έλεος μέρα που είναι..! Η Σουηδία πάντως τα κατάφερε και στη χώρα η πορνεία και η εκμετάλλευση των γυναικών είναι μηδενική..!George_V έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:43Εσυ πρεπει να κανεις πολυ δωρεαν σεξ.Parrot έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:35Οι κοπέλες δεν φταίνε, θύματα εκμετάλλευσης είναι.. Οι πελάτες πρέπει να τιμωρούνται, είναι πολύ σιχαμένο να πληρώνεις για έρωτα.. Είναι εγκληματικό..ik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:30
Καθόλου ασχολίαστο. Παρακμιακοί, περιθωριακοί και σεξομανείς συχνάζουν σε τέτοια μέρη. Εκτός και αν είναι πολύ νέοι σε ηλικία, μόνο εκεί δικαιολογούνται. Πρέπει να είσαι αισχρός και χυδαίος για να πληρώνεις μια γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί σου (βλέποντάς την τελείως ως αντικείμενο) και σάπιος ώστε να καταδέχεσαι να πας με μία που έχει πάει με ολόκληρο λεφούσι αντρών.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στο πεζοδρομιο. Γιατι indoors και σε κατι σαιτ τυπου ονλυφανς και δε ξερω γω τι αλλο γινεται του καραξεσκισματος.
Δεν την μειωσε. Απλα την εστειλε underground.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Συμφωνώ. Θα έπρεπε να μην αφήνουν τέτοια προβοκατόρικα θέματα τέτοιες μέρες. Και στο λέω εγώ, που δεν είμαι Χριστιανός. Λίγο σεβασμός στα πιστεύω του άλλου.
Εντελώς να εκμηδενίσεις το έγκλημα δεν γίνεται πουθενά.. Τώρα το onlyfans κλπ. είναι καινούργια μέθοδος και ίσως εδώ ακόμα και το νομικό οπλοστάσιο των Σουηδών να μην επαρκεί.. Γεγονός πάντως ότι η πορνεία στη χώρα είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα..
Θα μπορούσαμε να το αντιγράψουμε και μεις με κάποιο τρόπο..
= ηταν καλη στη δουλεια τηςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:17Δεν έχω πάει ποτέ με ιερόδουλη. Έχω συνοδεύσει πολλούς φίλους σε μπουρδελα. Μόνο μία φορά έφερε ο ξάδερφος μια Ουκρανη σπίτι κ δεν κατάφερα καν να τη γαμησω γιατί δε μου σηκωνόταν, κατι που δε μου εχει συμβει ποτε με ραντομ γκομενες. Εχω γαμησει ό,τι μπορείς να φανταστεις btw. Δεν υπηρχε χοντρη και μπαζο που να μη γαμησω στην εφηβεια, οι φιλοι παντα με εκραζαν κ με κοροιδευαν κ τους ελεγα παντα "dem fat hoes need sum looooove too!", ειλικρινά νιωθω τωρα εκ των υστερων οτι εκανα λειτουργημα τοτε. Η ψυχούλα μου ξέρει πόσα λεφτά για ψυχολόγους γλίτωσα σε αυτές τις κοπέλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυνανισεστε νωρίτερα όταν σας περιμένει καυτή βραδιά με θεογκομενα ή βίζιτα;
από Μαδουραίος » 14 Σεπ 2023, 18:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 48 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
03 Οκτ 2023, 07:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
από Antipnevma » 18 Οκτ 2024, 15:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 58 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Οκτ 2024, 13:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιστεύετε ότι θα τα πάτε φέτος στην πρόκληση "Νοέμβρης χωρίς οργασμό";
από Εκτωρ » 02 Νοέμ 2023, 10:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Νοέμ 2023, 12:02
-