Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
Έχετε αναρρωτηθεί ποτέ πως θα μοιάζατε αν ήσασταν γυναίκα (ή, για τις γυναίκες, αν ήσασταν άντρας). Δεν εννοώ εγχείρηση, εννοώ αν είχατε γεννηθεί στο αντίθετο φύλο.
Εγώ πριν λίγο καιρό είδα ένα όνειρο. Στεκόμουν μπροστά σε ένα μαγικό καθρέφτη που με έδειχνε πως θα ήμουν αν ήμουν γυναίκα. Κοιτάζομαι και σκέφτομαι, "Μαλάκα, ωραία γκόμενα θα ήμουν." Από τότε συχνά φαντασιώνομαι να γαμάω τον εαυτό μου γυναίκα.
Εσείς το φαντασιώνεστε ποτέ;
Εγώ πριν λίγο καιρό είδα ένα όνειρο. Στεκόμουν μπροστά σε ένα μαγικό καθρέφτη που με έδειχνε πως θα ήμουν αν ήμουν γυναίκα. Κοιτάζομαι και σκέφτομαι, "Μαλάκα, ωραία γκόμενα θα ήμουν." Από τότε συχνά φαντασιώνομαι να γαμάω τον εαυτό μου γυναίκα.
Εσείς το φαντασιώνεστε ποτέ;
Re: Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
Βαλε ενα face app και κανε τη δουλεια σου που να ψαχνεις τωρα για μαγικους καθρεφτες
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση για παντρεμένους: Έχετε καυλώσει ποτέ με την πεθερά σας;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 23:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 1562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
05 Νοέμ 2023, 12:06
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Νοέμ 2023, 22:07
-