Γίνεται να χύσεις απ'τον αέρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γίνεται να χύσεις απ'τον αέρα;
Τις προάλλες καθόμουν γυμνός στο κάθισμά μου, και ζεσταινόμουν. Άρχισα να μου κάνω αέρα με μία αυτοσχέδια βεντάλια, και όταν έφτασα στα γεννητικά όργανα, διαπίστωσα ότι ο αέρας τα ψιλοερέθιζε.
Ήμουν πολύ κουρασμένος για να το συνεχίσω να δω αν θα μπορούσα να χύσω έτσι. Ίσως το δοκιμάσω αύριο μεθαύριο. Προς το παρόν, πείτε μου, πιστεύετε ότι γίνεται να χύσεις απ'τον αέρα; Έχετε παρόμοια εμπειρία;
Ήμουν πολύ κουρασμένος για να το συνεχίσω να δω αν θα μπορούσα να χύσω έτσι. Ίσως το δοκιμάσω αύριο μεθαύριο. Προς το παρόν, πείτε μου, πιστεύετε ότι γίνεται να χύσεις απ'τον αέρα; Έχετε παρόμοια εμπειρία;
Re: Γίνεται να χύσεις απ'τον αέρα;
ξαναδοκίμασε αύριο

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Δοκιμασε με ηλεκτρικο φυσητηρα.
Δοκίμασε ηλεκτρική σκούπα, αλλά κινδυνεύεις να χαλάσεις το φίλτρο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι γεωτρήσεις μας βγάζουν πια αέρα
από Ίακχος » 04 Αύγ 2024, 09:39 » σε Οικολογία & Φύση - 129 Απαντήσεις
- 3190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Αύγ 2024, 21:59
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
07 Μαρ 2024, 20:08
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά ο αετός δολοφονείται στον αέρα.
από Frappezitis » 24 Φεβ 2024, 08:11 » σε Οικολογία & Φύση - 5 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
10 Φεβ 2025, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον αέρα η δομή μεταναστών στη Βαστρια της Λέσβου
από Ίακχος » 17 Οκτ 2024, 17:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-