ισπανικο big brother
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Communio Sancta
Re: ισπανικο big brother
Τώρα, πόσο φυσιολογικοί είναι οι άνθρωποι που παίζουν Big Brother?
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- jackie Daniels
- Golden Age
Ντάξει στημένο πρέπει να 'ναι για την τηλεθέαση. Αλλά ακριβώς επειδή είναι στημένο, πώς μπορούν άτομα που παίζουν σε ριάλιτι να δέχονται να ξευτελίζονται στο ευρύ κοινό;
- jackie Daniels
Χριστινα Ορφανιδου μπηκε το τσατ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Golden Age έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 17:43Ντάξει στημένο πρέπει να 'ναι για την τηλεθέαση. Αλλά ακριβώς επειδή είναι στημένο, πώς μπορούν άτομα που παίζουν σε ριάλιτι να δέχονται να ξευτελίζονται στο ευρύ κοινό;

- Fata_Morgana
Καλά στημένο φουλ. Πιο πιθανό να μη ξέρει τίποτα η τύπισσα ότι είναι στημένο και να πάρει τα λεφτά ο τύπος και αυτή τη ρετσινιά.
- jackie Daniels
σίγουρα έτσι πρεπει να έγινεFata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 17:52Καλά στημένο φουλ. Πιο πιθανό να μη ξέρει τίποτα η τύπισσα ότι είναι στημένο και να πάρει τα λεφτά ο τύπος και αυτή τη ρετσινιά.
φαίνεται ότι η κοπέλα είναι αβγαλτη και αθωα

Περιττο να πουμε οτι με το ονλυφανς που θα φτιαξει η κοπελια, θα εξασφαλισει μεχρι και τα δισεγγονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 17:52Καλά στημένο φουλ. Πιο πιθανό να μη ξέρει τίποτα η τύπισσα ότι είναι στημένο και να πάρει τα λεφτά ο τύπος και αυτή τη ρετσινιά.
Nαι βρε, έτσι τυχαίως βρέθηκαν οι κάμερες στο χώρο της τύπισσας.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 17:52Καλά στημένο φουλ. Πιο πιθανό να μη ξέρει τίποτα η τύπισσα ότι είναι στημένο και να πάρει τα λεφτά ο τύπος και αυτή τη ρετσινιά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣFata_Morgana έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 17:52Καλά στημένο φουλ. Πιο πιθανό να μη ξέρει τίποτα η τύπισσα ότι είναι στημένο και να πάρει τα λεφτά ο τύπος και αυτή τη ρετσινιά.
- Rocco Siffredi
Ρισπεκτ 
Δυνατό κοντεντ
Φέρτε το Ελλαδα
Λολ με το τουιτ
η απάνθρωπια λέει λες και δεν είναι στημένο

Δυνατό κοντεντ
Φέρτε το Ελλαδα
Λολ με το τουιτ

-
- Παραπλήσια Θέματα