Τι γνώμη έχετε για αυτούς που αυτοδιαφημίζουν τη σεξουαλική τους ζωή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τι γνώμη έχετε για αυτούς που αυτοδιαφημίζουν τη σεξουαλική τους ζωή;
Σε άντρες το παρατηρώ κυρίως. Αυτόν τον έτσι κομπλεξισμό. Εκανε πρωκτικό σεξ ο άλλος μια φορά και κάνει σαν να ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας. Σε μεγαλύτερους άνδρες το καταλαβαίνω εν μέρη. Πέφτουν τα μαλλιά, πέφτει η γενική ζωτικότητα και λες "ρε φίλε δεν είναι θαύμα που ακόμα στα 60 μου μαμάω;" Αλλά απ' την άλλη γιατί να είσαι περήφανος για κάτι που μπορείς να κάνεις με 20 ευρώ; Αλλο το να έχεις μια σχέση και να λες "να εγώ έχω μια ιερή σχέση αυτοεκτίμησης αγάπης και σεβασμού". Αλλά και πάλι απ' τι στιγμή που νιώθεις εσύ καλά γιατί να το διαφημίζεις;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Τι γνώμη έχετε για αυτούς που αυτοδιαφημίζουν τη σεξουαλική τους ζωή;
Σκέφτεσαι τους αγάμητους που σ'ακούνε και μετά τραβάνε μαλακία μ'αυτά που τους λες ενώ εσύ τα ζεις πραγματικά, κι έτσι φτιάχνεσαι περισσότερο.20--- έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 05:32Σε άντρες το παρατηρώ κυρίως. Αυτόν τον έτσι κομπλεξισμό. Εκανε πρωκτικό σεξ ο άλλος μια φορά και κάνει σαν να ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας. Σε μεγαλύτερους άνδρες το καταλαβαίνω εν μέρη. Πέφτουν τα μαλλιά, πέφτει η γενική ζωτικότητα και λες "ρε φίλε δεν είναι θαύμα που ακόμα στα 60 μου μαμάω;" Αλλά απ' την άλλη γιατί να είσαι περήφανος για κάτι που μπορείς να κάνεις με 20 ευρώ; Αλλο το να έχεις μια σχέση και να λες "να εγώ έχω μια ιερή σχέση αυτοεκτίμησης αγάπης και σεβασμού". Αλλά και πάλι απ' τι στιγμή που νιώθεις εσύ καλά γιατί να το διαφημίζεις;
Λίγο σαδιστικόν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 13:08Σκέφτεσαι τους αγάμητους που σ'ακούνε και μετά τραβάνε μαλακία μ'αυτά που τους λες ενώ εσύ τα ζεις πραγματικά, κι έτσι φτιάχνεσαι περισσότερο.20--- έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 05:32Σε άντρες το παρατηρώ κυρίως. Αυτόν τον έτσι κομπλεξισμό. Εκανε πρωκτικό σεξ ο άλλος μια φορά και κάνει σαν να ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας. Σε μεγαλύτερους άνδρες το καταλαβαίνω εν μέρη. Πέφτουν τα μαλλιά, πέφτει η γενική ζωτικότητα και λες "ρε φίλε δεν είναι θαύμα που ακόμα στα 60 μου μαμάω;" Αλλά απ' την άλλη γιατί να είσαι περήφανος για κάτι που μπορείς να κάνεις με 20 ευρώ; Αλλο το να έχεις μια σχέση και να λες "να εγώ έχω μια ιερή σχέση αυτοεκτίμησης αγάπης και σεβασμού". Αλλά και πάλι απ' τι στιγμή που νιώθεις εσύ καλά γιατί να το διαφημίζεις;

Βασικά πρόκειται για τον ίδιο λόγο που δε θεωρώ αξιόπιστες τις έρευνες που διεξάγονται με... ερωτηματολόγια.
Αν με ρωτήσουν πόσο την έχω, θα απαντήσω 32 πόντους και 4 χιλιοστά.
Επομένως, γιατί να εμπιστεύομαι την κοινωνιολογία, την κοινωνική ψυχολογία κλπ, που λειτουργούν με ερωτηματολόγια;
Αν με ρωτήσουν πόσο την έχω, θα απαντήσω 32 πόντους και 4 χιλιοστά.
Επομένως, γιατί να εμπιστεύομαι την κοινωνιολογία, την κοινωνική ψυχολογία κλπ, που λειτουργούν με ερωτηματολόγια;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είδα τον τίτλο και νόμιζα πως το νήμα αναφερόταν σε αυτούς που συμμετέχουν στα Pride
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τώρα που το λες. Εμπίπτουν στην προαναφερθείσα κατηγορία. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να συμμετέχω σε σεξ παρέλαση. Too much. Μια φορά πήγα σε πορεία το 2008 για τον νόμο κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και αυτό ήταν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 14:02είδα τον τίτλο και νόμιζα πως το νήμα αναφερόταν σε αυτούς που συμμετέχουν στα Pride
Οι κοινωνικές πιέσεις που ασκούνται στο άτομο είναι μεγάλες και από μικρή ηλικία. Κυρίως στους άνδρες. Σου δίνουν την εντύπωση πως αν δεν είσαι σεξουαλικά ενεργός είσαι ένα τίποτα.
- taxalata xalasa
Συμπλεγματα... ψυχολογικά προβλήματα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ολοι έχουν. Αλλοι περισσότερο άλλοι σε μικρότερο βαθμό. Το θέμα είναι να ελέγχεις την κατάσταση σου και να μην την αφήσεις να εξελιχθεί σε ψυχολογική ασθένεια.
- Dwarven Blacksmith
Για αυτό ο μπρο διαφημίζει τη σεξουαλική σου ζωή και εσύ τη δική του. You never walk alone.

Πρέπει να πας σε ένα γιατρό να σε κοιτάξει κάποια στιγμή. Α και κόψε τα ναρκωτικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:41Για αυτό ο μπρο διαφημίζει τη σεξουαλική σου ζωή και εσύ τη δική του. You never walk alone.
- Dwarven Blacksmith
Σόρι που δεν έχεις αυτό που έχουμε.20--- έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:43Πρέπει να πας σε ένα γιατρό να σε κοιτάξει κάποια στιγμή. Α και κόψε τα ναρκωτικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:41Για αυτό ο μπρο διαφημίζει τη σεξουαλική σου ζωή και εσύ τη δική του. You never walk alone.

Τι έχεις; Φύλαρχο;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:47Σόρι που δεν έχεις αυτό που έχουμε.20--- έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:43Πρέπει να πας σε ένα γιατρό να σε κοιτάξει κάποια στιγμή. Α και κόψε τα ναρκωτικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:41Για αυτό ο μπρο διαφημίζει τη σεξουαλική σου ζωή και εσύ τη δική του. You never walk alone.

Έχουν μεγάλη πλάκα κάτι μουτρα στο ινστα που κάνουν μαθήματα γκομενοσύνης και είναι σα να έχουν τρακάρει με ντακότα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ποιό το πρόβλημα τελικά δεν κατάλαβα. Αντι να σε φωνάζουν Σοφία σε λένε "πουτανάκι"; Ποιόν το πρόβλημα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Αθερίδη.
από έργο_μακέτο » 22 Ιουν 2023, 23:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από gassim
23 Ιουν 2023, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Σημιτη?
από George_V » 29 Ιουν 2023, 08:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 20:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Σαράντο Καργάκο ;
από έργο_μακέτο » 26 Μαρ 2024, 20:54 » σε Ιστορία - 39 Απαντήσεις
- 2081 Προβολές
-