Να πάω με την ψυχαναλύτριά μου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Να πάω με την ψυχαναλύτριά μου;
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βρέθηκε γυναίκα που θέλει να συνουσιαστεί με τον Έκτορα.
Ας πάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή. Όπως σας έχω ξαναπεί, που και που πάω στο Μεταξουργείο για "ψυχανάλυση." Το λοιπόν, η "ψυχαναλύτριά" μου, όταν της είπα τα υπαρξιακά μου, για κάποιο λόγο με συμπάθησε. Μου είπε κι εκείνη τα δικά της βάσανα -- αλλά δε θα επεκταθώ στα δικά της προσωπικά, για ευνόητους λόγους -- και γνωριστήκαμε.
Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, εκεί που της κλαιγόμουν κι εκείνη με χάιδευε, χωρίς να το πολυσκεφτώ, τη ρωτάω, "Δε μου λες, αν αποφασίσω ποτέ να ξεπαρθενευτώ, ενδιαφέρεσαι να με ξεπαρθενέψεις εσύ;" Προς έκπληξή μου, μου απάντησε "ναι." Της διευκρίνησα ότι εννοούσα κάπου έξω από την "υπηρεσία" της, χωρίς να πληρώσω, και μου είπε, "Ναι, κανένα πρόβλημα, όποτε θες τηλεφώνησέ μου να κανονίσουμε."
Δεν της έχω τηλεφωνήσει ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Είναι στιγμές που ψήνομαι να το κάνω. Κι είναι άλλες στιγμές που αναρρωτιέμαι, "Ας πούμε ότι ξεπαρθενεύομαι. Και μετά τι;" Θα με βοηθήσει πραγματικά αυτό να βρω τη θέση μου στο σύμπαν; Ή θα με μπερδέψει περισσότερο;
Ας πάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή. Όπως σας έχω ξαναπεί, που και που πάω στο Μεταξουργείο για "ψυχανάλυση." Το λοιπόν, η "ψυχαναλύτριά" μου, όταν της είπα τα υπαρξιακά μου, για κάποιο λόγο με συμπάθησε. Μου είπε κι εκείνη τα δικά της βάσανα -- αλλά δε θα επεκταθώ στα δικά της προσωπικά, για ευνόητους λόγους -- και γνωριστήκαμε.
Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, εκεί που της κλαιγόμουν κι εκείνη με χάιδευε, χωρίς να το πολυσκεφτώ, τη ρωτάω, "Δε μου λες, αν αποφασίσω ποτέ να ξεπαρθενευτώ, ενδιαφέρεσαι να με ξεπαρθενέψεις εσύ;" Προς έκπληξή μου, μου απάντησε "ναι." Της διευκρίνησα ότι εννοούσα κάπου έξω από την "υπηρεσία" της, χωρίς να πληρώσω, και μου είπε, "Ναι, κανένα πρόβλημα, όποτε θες τηλεφώνησέ μου να κανονίσουμε."
Δεν της έχω τηλεφωνήσει ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Είναι στιγμές που ψήνομαι να το κάνω. Κι είναι άλλες στιγμές που αναρρωτιέμαι, "Ας πούμε ότι ξεπαρθενεύομαι. Και μετά τι;" Θα με βοηθήσει πραγματικά αυτό να βρω τη θέση μου στο σύμπαν; Ή θα με μπερδέψει περισσότερο;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Να πάω με την ψυχαναλύτριά μου;
Θα το πάρει η Λίβερπουλ;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ενδιαφέρον συμβάν, και αληθεύει 100%.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 12:52Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, εκεί που της κλαιγόμουν κι εκείνη με χάιδευε, χωρίς να το πολυσκεφτώ, τη ρωτάω, "Δε μου λες, αν αποφασίσω ποτέ να ξεπαρθενευτώ, ενδιαφέρεσαι να με ξεπαρθενέψεις εσύ;" Προς έκπληξή μου, μου απάντησε "ναι." Της διευκρίνησα ότι εννοούσα κάπου έξω από την "υπηρεσία" της, χωρίς να πληρώσω, και μου είπε, "Ναι, κανένα πρόβλημα, όποτε θες τηλεφώνησέ μου να κανονίσουμε."
Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν έγινε.
Ορέστη να σε ρωτήσω κάτι; Δεν έχεις πρόβλημα που όλο το Σύμπαν γνωρίζει οτι είσαι αδερφή;
Είναι όντως ψυχαναλυτρια;
Χαϊδεύει και δέχεται σχέσεις με πελάτη;
Ωραία να την κάνει πρότυπο ο σύλλογος ψυχολόγος....
Χαϊδεύει και δέχεται σχέσεις με πελάτη;
Ωραία να την κάνει πρότυπο ο σύλλογος ψυχολόγος....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει βάλει εισαγωγικά άρα εννοεί μπαργούμαν, σερβιτόρα κλπ που κάθεται και μιλάνε. Όχι ότι είναι αλήθεια βέβαια οτιδήποτε γράφει ο Έκτορας.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Δρ. Πενταδαχτυλοπούλου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Μεταξουργείο Ε; Μάλλον ο Έκτωρ πήγαινε τόσο καιρό σε μπουρδέλο και πλήρωνε χωρίς να πηδάει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 12:52Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βρέθηκε γυναίκα που θέλει να συνουσιαστεί με τον Έκτορα.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Όχι, εννοώ εκδιδόμενη. Απλώς εγώ την επισκεπτόμουν για ψυχανάλυση.Green Dragon έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 07:09Έχει βάλει εισαγωγικά άρα εννοεί μπαργούμαν, σερβιτόρα κλπ που κάθεται και μιλάνε. Όχι ότι είναι αλήθεια βέβαια οτιδήποτε γράφει ο Έκτορας.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ε ναι, τι λέω τόση ώρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 08:25Μάλλον ο Έκτωρ πήγαινε τόσο καιρό σε μπουρδέλο και πλήρωνε χωρίς να πηδάει.
Μεταξουργείο; Σα τον τιτάνα που ειναι τώρα στη Ρωσία;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, προφανώς πλήρωνες λιγότερα για τις συνεδρίες. Κατανοητό.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 10:16
Όχι, εννοώ εκδιδόμενη. Απλώς εγώ την επισκεπτόμουν για ψυχανάλυση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.