Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Πρωκτός ή αιδοίο?
Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?
Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Ο λάτρεις...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καμμια πρατινα? η μισεις τα ζωα?Souvlatzis έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 17:40Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?
Εχει καμια διαφορα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
perseus έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 22:20καμμια πρατινα? η μισεις τα ζωα?Souvlatzis έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 17:40Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?

δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
- Υδράργυρος
Αιδοιο, ο βασιλιας
Δεν έχει σημασία τι προτιμάμε - αι γυναίκαι αποφασιζουν και γουστάρουν η οχι .
Θα είχε ενδιαφέρον να γράψετε τα στατιστικά σας - δλδ πόσες το θελουν - τους αρέσει.
Θα είχε ενδιαφέρον να γράψετε τα στατιστικά σας - δλδ πόσες το θελουν - τους αρέσει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πως σας τον δινουν τον κωλο τοσο ευκολα ρε μαγκες(ειτε γυναικες ειτε αντρες)? Οκ δεν αναφερομαι τοσο στους γκει,που οκ να πεις, δεν εχουν και πολλες επιλογες,αλλα οι στρεητ που κωλαντεριάζετε τοσο ευκολα οσο λετε, σας αφηνουν συχνα? Στις περισσοτερες των περιπτωσεων για να σε αφησει γυναικα ανετα να της το κανεις αυτο, πρέπει να εχεις ή κανα μαλαπερδακι εντελώς αθερινα, ή εκεινη να ειναι τέρμα κόφα.