Γιάννης Φλωρινιώτης: Άφηναν υπονοούμενα πως είμαι γκέι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Γιάννης Φλωρινιώτης: Άφηναν υπονοούμενα πως είμαι γκέι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 06 Δεκ 2018, 21:31

Εικόνα

«Άρεσα και σε άνδρες και σε γυναίκες», λέει ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς καλλιτέχνες της χώρας μας. Μεσουράνησε δεκαετίες πριν και η αλήθεια είναι πως έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του στίγμα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ που δεχόταν από άντρες αλλά και στο πώς αντιδρούσε.

- Αντιμετώπισες μπούλινγκ για την εμφάνισή σου, αλλά δεν… μάσαγες.
Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνισή μου. Δεν “μάσαγα” όμως. Όσο έλεγαν “τι φοράει ο Φλωρινιώτης;” εγώ πήγαινα στη μοδίστρα μου κι έλεγα “μπορείτε να μου κάνετε κάτι πιο εκκεντρικό;”. Εκείνη την εποχή ήμουν 40 χρόνια μπροστά.

- Αυτό ήταν κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα και πολλά ερωτηματικά για τη σεξουαλικότητά σου, πώς το αντιμετώπισες αυτό;
Με χιούμορ. Έρχονταν και μου έλεγαν “τι ρόλο παίζεις; Έρχονται και σε αγκαλιάζουν άντρες, σε φιλάνε… αλλά και οι γυναίκες”. Τους απαντούσα ότι αυτό δεν θα τους το πω.

- Με άλλα λόγια, μου λες ότι άφηναν υπονοούμενα ότι είσαι γκέι;
Ναι, άφηναν υπονοούμενα ότι είμαι γκέι. Δεν τους είπα ποτέ ούτε “ναι” ούτε “όχι”, τους άφηνα στην απορία τους.

- Γιατί το έκανες αυτό, ήταν μια καλλιτεχνική πολιτική;
Ναι, γιατί και οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες.

- Είχες παρενοχλήσεις από άντρες;
Είχα φλερτ από άντρες, με φλέρταραν, μου έλεγαν ότι με αγαπάνε.

- Πώς αντιδρούσες;
Τους έκανα φίλους. Γίνονταν τα καλύτερα φιλαράκι μου και όποιος τολμούσε να πει κουβέντα για μένα τον πλάκωναν στο ξύλο.

https://www.protothema.gr/life-style/Go ... tdiscovery
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Re: Γιάννης Φλωρινιώτης: Άφηναν υπονοούμενα πως είμαι γκέι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy » 27 Δεκ 2022, 14:18

Drexler έγραψε:
06 Δεκ 2018, 21:31
Εικόνα

«Άρεσα και σε άνδρες και σε γυναίκες», λέει ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς καλλιτέχνες της χώρας μας. Μεσουράνησε δεκαετίες πριν και η αλήθεια είναι πως έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του στίγμα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ που δεχόταν από άντρες αλλά και στο πώς αντιδρούσε.

- Αντιμετώπισες μπούλινγκ για την εμφάνισή σου, αλλά δεν… μάσαγες.
Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνισή μου. Δεν “μάσαγα” όμως. Όσο έλεγαν “τι φοράει ο Φλωρινιώτης;” εγώ πήγαινα στη μοδίστρα μου κι έλεγα “μπορείτε να μου κάνετε κάτι πιο εκκεντρικό;”. Εκείνη την εποχή ήμουν 40 χρόνια μπροστά.

- Αυτό ήταν κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα και πολλά ερωτηματικά για τη σεξουαλικότητά σου, πώς το αντιμετώπισες αυτό;
Με χιούμορ. Έρχονταν και μου έλεγαν “τι ρόλο παίζεις; Έρχονται και σε αγκαλιάζουν άντρες, σε φιλάνε… αλλά και οι γυναίκες”. Τους απαντούσα ότι αυτό δεν θα τους το πω.

- Με άλλα λόγια, μου λες ότι άφηναν υπονοούμενα ότι είσαι γκέι;
Ναι, άφηναν υπονοούμενα ότι είμαι γκέι. Δεν τους είπα ποτέ ούτε “ναι” ούτε “όχι”, τους άφηνα στην απορία τους.

- Γιατί το έκανες αυτό, ήταν μια καλλιτεχνική πολιτική;
Ναι, γιατί και οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες.

- Είχες παρενοχλήσεις από άντρες;
Είχα φλερτ από άντρες, με φλέρταραν, μου έλεγαν ότι με αγαπάνε.

- Πώς αντιδρούσες;
Τους έκανα φίλους. Γίνονταν τα καλύτερα φιλαράκι μου και όποιος τολμούσε να πει κουβέντα για μένα τον πλάκωναν στο ξύλο.

https://www.protothema.gr/life-style/Go ... tdiscovery

Είμαι σίγουρος πως δεν μπορούν να κοιμηθούν από την αγωνία.. :smt005::smt005::smt005:
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 27 Δεκ 2022, 14:30

απαράδεκτα πράγματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy » 27 Δεκ 2022, 14:31

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Δεκ 2022, 14:30
απαράδεκτα πράγματα
θίχτηκε κιόλας :smt005::smt005::smt005:
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών