Τι έγινε τελικά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τι έγινε τελικά;
Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.
Μήπως ήταν σύμπτωση τελικά οι όλοϊδιες κινήσεις;
Re: Τι έγινε τελικά;
Τι θα γινει, έχεις παρει σβάρνα ολα τα μπαρ καφετέριες, αμάν πια
- Otto Weininger
Έπρεπε να αρχίσεις να τον παίζεις.Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εντάξει αλλόκοτος μοναχικος τυπος είναι ο άνθρωπος, οχι νεοδημοκράτης
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Otto Weininger έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 13:12Έπρεπε να αρχίσεις να τον παίζεις.Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.

εμένα χτες με κοίταζε η δεύτερη τραγουδίστρια ή και η πρώτη μπορείς να πεις, αφού δεν υπήρχε κάποιος σαφής... αυτός...
τεσπά, η μια από της δύο τραγουδίστριες, όση ώρα δεν τραγούδαγε, με κοίταζε επίμονα. εγώ το έπαιζα αφηρημένος και σκάναρα και πιο πέρα. αριστερά της, δεξιά της.
σε κάποια φάση ήρθε η σειρά της να τραγουδήσει και την κοίταξα και γω επίμονα, με κοίταξε και αυτή, συνέχισα να την κοιτάζω και...
ΕΚΑΝΕ ΣΑΡΔΑΜ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧααααααααααα*
* μπιζέλι μου αγαπημένο. :')
τεσπά, η μια από της δύο τραγουδίστριες, όση ώρα δεν τραγούδαγε, με κοίταζε επίμονα. εγώ το έπαιζα αφηρημένος και σκάναρα και πιο πέρα. αριστερά της, δεξιά της.
σε κάποια φάση ήρθε η σειρά της να τραγουδήσει και την κοίταξα και γω επίμονα, με κοίταξε και αυτή, συνέχισα να την κοιτάζω και...
ΕΚΑΝΕ ΣΑΡΔΑΜ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧααααααααααα*
* μπιζέλι μου αγαπημένο. :')
Otto Weininger έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 13:12Έπρεπε να αρχίσεις να τον παίζεις.Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.

taliban έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 13:18Otto Weininger έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 13:12Έπρεπε να αρχίσεις να τον παίζεις.Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.

υγ: δεν νομιζω τυχαίο, σε σχολιάζανε Γ, λεγανε δες τι κανει ο περιεργος κλπ. Ρωτα τον Ορεστης35 αν δε με πιστευεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι πολλοί καφέδες πειράζουν στο στομάχι.
α! έχεις παίξει κι εσύ σ αυτή τη ταινία;Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Μου κάνει εντύπωση που κάποιος ξέρει αυτην την ταινία...την λατρεύω....είναι από τις λίγες ταινίες που μου προκάλεσαν άγχος όσο την έβλεπανύχτα έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 17:39α! έχεις παίξει κι εσύ σ αυτή τη ταινία;Γραφικός έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 08:27Ήμουν σε μία καφετέρια και βαριόμουν. Έβγαλα το σημειωματάριό μου κι άρχισα να γράφω. Σε κάποια φάση κόλλησα στο πώς να προχωρήσω στο γράψιμο κι έκανα μια περίεργη κίνηση που κάνω όταν σκέφτομαι: η παλάμη μου χαϊδεύει την καρκάλα του κεφαλιού μου με κυκλικές κινήσεις. Ξαφνικά είδα μία κοπέλα που, ενώ δεν με κοιτούσε και μιλούσε με την φίλη της, έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση. Έβαλα το σημειωματάριο στην τσάντα κι άπλωσα τους αγκώνες μου στο μπαρ κι άραξα το πηγούνι μου στο πάνω μέρος της παλάμης σε μία ένδειξη παραίτησης που σπάνια βλέπεις σε δημόσιο χώρο. Αυτή, χωρίς να με κοιτάζει, έκανε πάλι αυτή την κίνηση ενώ πάλι μιλούσε με την φίλη της. Άρχισα να την κοιτάζω προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της. Την κοίταζα με τέτοιον τρόπο που αποκλείεται να μην το αντιλήφθηκε, αλλά έκανε σα να μην το αντιλήφθηκε.
μου κάνει εντύπωση που και κάποιος άλλος αγχώθηκε με αυτή την ταινίαSouvlatzis έγραψε: ↑26 Δεκ 2018, 05:51
Μου κάνει εντύπωση που κάποιος ξέρει αυτην την ταινία...την λατρεύω....είναι από τις λίγες ταινίες που μου προκάλεσαν άγχος όσο την έβλεπα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
07 Απρ 2025, 15:59
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-