Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ
Παρακολουθω καποιες φοιτητικες ομαδες στο φεης και εχω διαπιστωσει οτι οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ. Κανουν συνεχεια σεξ.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ποιές είναι αυτές οι ομάδες; Ένας φίλος μου ρωτάει.
Εγω ειμαι ο φιλος του.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γαμώ το κερατό μου που δεν είμαι αιώνιος φοιτητής!!!
Ξέρετε ποιές οι διαδικασίες για να μπω ξανά σε κάποιο πανεπιστήμιο;;;;
.
Ξέρετε ποιές οι διαδικασίες για να μπω ξανά σε κάποιο πανεπιστήμιο;;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Σιγά βρε, άδικος κόπος θα είναι. Σύχναζε σε φοιτητοστέκια. Αν δεν κάνεις τίποτα με αυτό ούτε και με το να μπεις στο πανεπιστήμιο θα κάνεις.
Πάντως πολύ σεξ μπορεί να κάνει και κάποιος σε σταθερή σχέση που αλληλογουστάρονται με το έταιρόν του ήμισυ.
Ιδέες ρίχνω.
Ιδέες ρίχνω.
Φιλοσοφική
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δειχνει οτι παρα την επιθεση του εθνολαϊκίστικου πουριτανισμου, η νεολαία αντιστέκεται. Ευγε νέοι και νέες, φοιτήτριες και φοιτητές. Οσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-