Στοματικό vs Διείσδυση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Στοματικό vs Διείσδυση
Κοινώς, πίπα vs γαμήσι
Τι προτιμάτε? Να σας παίρνουν πίπα, ή να γαμάτε (ή να τον παίρνετε), και αντίστοιχα για τις γυναίκες, τις προτιμάτε? Να σας γλύφουν ή να σας γαμάνε?
Εγώ είμαι της άποψης ότι εαν η πίπα είναι καλή, τότε δεν χρειάζεται να γαμήσεις καν, κάποτε είχα γνωρίσει ένα πουστράκι, που μου πήρε τέτοια πίπα που θα έκανε και τον πιο """"straight""""" άντρα φουλ ομοφυλόφιλο. Μιλάμε έχυσα σε 5 λεπτά
Τι προτιμάτε? Να σας παίρνουν πίπα, ή να γαμάτε (ή να τον παίρνετε), και αντίστοιχα για τις γυναίκες, τις προτιμάτε? Να σας γλύφουν ή να σας γαμάνε?
Εγώ είμαι της άποψης ότι εαν η πίπα είναι καλή, τότε δεν χρειάζεται να γαμήσεις καν, κάποτε είχα γνωρίσει ένα πουστράκι, που μου πήρε τέτοια πίπα που θα έκανε και τον πιο """"straight""""" άντρα φουλ ομοφυλόφιλο. Μιλάμε έχυσα σε 5 λεπτά
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Στοματικό vs Διείσδυση
Ντου από παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το στοματικό είναι στοματικό. Η διείσδυση είναι διείσδυση. Και το ένα και το άλλο και πολλά άλλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό ξαναπέστο. Εγώ σαρώσει όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας και πουθενά καλή πίπα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Souvlatzis έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:39Κοινώς, πίπα vs γαμήσι
Με γυναίκα δε πρέπει να έχεις ευχαριστηθεί σεξ ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πίπα με προφυλακτικό;;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
πήγα έπλυνα τα πιάτα και μόνο 10 απαντήσεις..
δεν τραβάει το θέμα Σουβλατζή...
δεν τραβάει το θέμα Σουβλατζή...
(✿ ♥‿♥)
Να σου πω κάτι; Είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας. Με την πίεση των δοντιών είναι πολύ πιθανότερη η λύσις του συνδετικού ιστού.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάντο λιανό.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 19:10Να σου πω κάτι; Είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας. Με την πίεση των δοντιών είναι πολύ πιθανότερη η λύσις του συνδετικού ιστού.
Στοματικό και διεισδυτικό ταυτόχρονα.
θα ήμουν δείγμα προς μελέτη για τον Φρόυντ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η διείσδυση της Ολλανδικής Mocro Mafia στη Γερμανία
από Ίακχος » 28 Ιούλ 2024, 12:07 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Σεπ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάθει κράμπα - αγκύλωση - πιάσιμο από διείσδυση με το δάχτυλο;
από Μαδουραίος » 18 Σεπ 2023, 10:50 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
28 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-