Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...
.
Δέν ήξερα πού νά τό βάλω .....τό νήμα εννοείται.....
Μετά τήν αφορμή από πρόσφατο νήμα τριχωτών γυναικών ..... ήρθαν αναμνήσεις καί απορίες .....
Μετά τά 30τόσα μου .... μία τών ημερών νιώθωντας τά αρχίδια μου ιδρωμένα .... κάνω νά τά δροσίσω ....
Ωιμέ .... Θεοί .... τί μυρωδιά είν αυτή .... μήν είναι οι Φερομόνες .... σκέφτομαι ....
Πρόσφατα .... μυρίζοντας μιά γυναικεία μασχάλη ..... η ίδια μυρωδιά πιό αχνή ....πιό αδύνατη ....
Ρέ τίν τουτ ..... ξανασκέφτηκα .... δέν είναι μόνο αντρική η εσάνς .....
Εχουν παρατηρηθεί τά φαινόμενα από τούς συνάδελφους τού φόρουμ ;;;
Μήπως έχει παραχθεί τεχνητά αυτή η μυρωδιά καί κυκλοφορεί στό εμπόριο ;;;
Γνωρίζει κανείς ή είμαστε στό σκότος ;;;
ΥΓ
Εχω κρατήσει καί ένα μπουκάλι κωλόνιας ονόματι Grey Flannel πού αγόρασα στό Παρίσι πρίν 20+ χρόνια ....
Τό όνομά της παραπέμπει στήν μυρωδιά αντρικής φαννέλας .... καταλαβαίνεται νομίζω τούς συνειρμούς ....
Δέν ήξερα πού νά τό βάλω .....τό νήμα εννοείται.....
Μετά τήν αφορμή από πρόσφατο νήμα τριχωτών γυναικών ..... ήρθαν αναμνήσεις καί απορίες .....
Μετά τά 30τόσα μου .... μία τών ημερών νιώθωντας τά αρχίδια μου ιδρωμένα .... κάνω νά τά δροσίσω ....
Ωιμέ .... Θεοί .... τί μυρωδιά είν αυτή .... μήν είναι οι Φερομόνες .... σκέφτομαι ....
Πρόσφατα .... μυρίζοντας μιά γυναικεία μασχάλη ..... η ίδια μυρωδιά πιό αχνή ....πιό αδύνατη ....
Ρέ τίν τουτ ..... ξανασκέφτηκα .... δέν είναι μόνο αντρική η εσάνς .....
Εχουν παρατηρηθεί τά φαινόμενα από τούς συνάδελφους τού φόρουμ ;;;
Μήπως έχει παραχθεί τεχνητά αυτή η μυρωδιά καί κυκλοφορεί στό εμπόριο ;;;
Γνωρίζει κανείς ή είμαστε στό σκότος ;;;
ΥΓ
Εχω κρατήσει καί ένα μπουκάλι κωλόνιας ονόματι Grey Flannel πού αγόρασα στό Παρίσι πρίν 20+ χρόνια ....
Τό όνομά της παραπέμπει στήν μυρωδιά αντρικής φαννέλας .... καταλαβαίνεται νομίζω τούς συνειρμούς ....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Re: Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...
Κάνεις ένα μπάνιο και φεύγουν όλα ρε. Μην πελαγώνεις,
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...
δεν είναι τυχαία όλα αυτά...
Τελευταία το είχα παρατηρήσει. Όταν περνούσα τη φάση που η φύση έλεγε με κάθε τρόπο ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθώ, οι μυρωδιές ήταν πολύ delicious, δεν είχα ξαναμυρίσει κάτι τόσο ωραία μεθυστικό.
Υποψιάζομαι ότι ακολουθείται από φάση που οι αντίστοιχες μυρωδιές θα δίνουν σήμα ότι πρόκειται για wasteland και ότι δεν πρέπει να ξοδέψει κανείς το γενετικό του υλικό εκεί γύρω, αλλά να βρει κάτι πιο γόνιμο.
Όσα μπότοξ και γυμναστήρια και ωραία ρούχα και κομμωτήρια, κάτι τέτοια υποβόσκουν και θυμίζουν... τη φυσική ροή των πραγμάτων. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, γιατί όλα έχουν πάει με τη σειρά τους.
Τα ρούχα και η κλεισούρα κάνουν πιο έντονες τις μυρωδιές. Για αυτό πλενόμαστε κιόλα, γιατί η φυσική μυρωδιά συνήθως δεν θεωρείται κάτι πολύ θεμιτό για τους ανθρώπους.
Υποψιάζομαι ότι ακολουθείται από φάση που οι αντίστοιχες μυρωδιές θα δίνουν σήμα ότι πρόκειται για wasteland και ότι δεν πρέπει να ξοδέψει κανείς το γενετικό του υλικό εκεί γύρω, αλλά να βρει κάτι πιο γόνιμο.
Όσα μπότοξ και γυμναστήρια και ωραία ρούχα και κομμωτήρια, κάτι τέτοια υποβόσκουν και θυμίζουν... τη φυσική ροή των πραγμάτων. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, γιατί όλα έχουν πάει με τη σειρά τους.
Τα ρούχα και η κλεισούρα κάνουν πιο έντονες τις μυρωδιές. Για αυτό πλενόμαστε κιόλα, γιατί η φυσική μυρωδιά συνήθως δεν θεωρείται κάτι πολύ θεμιτό για τους ανθρώπους.
Μεγάλε τό πήρες στραβά ..... Ισιωσε λέμε ....καί τά ξαναλέμε..... χαλαρά ......πλυμένοι ή άπλυτοι ..... στό Αρχι...πέλαγος .....
ΥΓ
Πάντως κάποτε έμεινα άπλυτος γιά 1 μήνα στό Αγιονόρος πού δέν υπάρχουν μπάνια.... καί ντάξ .... χωρίς υπερβολές ....
ΥΓ 2
Φαντάσου ότι πρίν τόν Πόλεμο συνήθως οι ανθρωποι έκαναν 1 μπάνιο τό χρόνο ....συνήθως τό Μάη ....
Γιά τούς Κλέφτες έλεγαν ότι μύριζαν από 50 μέτρα μακρυά ....
Θυμήσου καί τίς κατουρημένες ποδιές πού φίλαγαν οι άλλοι .....
.
Κάτι ήξερε η φιλενάδα σου ..... ίσως ήθελε νά σού πεί καί καυλωτικός αλλά ντρεπόταν η νεαρά αγχολυόμενη ....the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 12:37μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...

.
Οφι Ιφις..... η μεγαλοκοπέλλα ήτο στά 53 της .... καί αυτό πού μέ παραξένεψε ήτο η ομοιότης τών αρωμάτων ....Athina__P έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 15:24Τελευταία το είχα παρατηρήσει. Όταν περνούσα τη φάση που η φύση έλεγε με κάθε τρόπο ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθώ, οι μυρωδιές ήταν πολύ delicious, δεν είχα ξαναμυρίσει κάτι τόσο ωραία μεθυστικό.
Ισως περίμενα μιά διαφορετική .... αλλά δέ γνωρίζω τίς πηγές τού μηχανισμού παραγωγής τού αρώματος....
πάντως πρέπει νά βγούν καί σάν αρώματα στό εμπόριο πιστεύω ....
Τό ότι οι σημερινοί αποστειρωμένοι άνθρωποι δέν βρίσκουν θεμιτή τήν μυρωδιά τους χρήζει βοήθεια ειδικών ....

Καί γώ άμα φάω ψάρια ή παστουρμοσούτζουκα μυρίζω αηδιαστικά .... αλλά γενικότερα μού αρέσει η ανθρώπινη μυρωδιά .
Τώρα μούρθε καί συνείρμιασα τήν ταινία " Τό Αρωμα " άν θυμάμαι καλά .... πού λέει πολλά γιά τή δύναμη
τών ανθρωπινων Αρωμάτων .... μαλλιά κουβάρια γίναν όλοι τους .... από τό αρωμα τής Παρθένας ....βοήθειά μας ....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα και ντράπηκα... κάνω μια μπροστά, όπως καθόμουν στον καναπέ, τάχα να φτάσω τα τσιγάρα... και αυτή έμεινε στο καναπέ να με κοιτάζει... μετά λέω αποκλείεται... με πειραματίζει...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:19.Κάτι ήξερε η φιλενάδα σου ..... ίσως ήθελε νά σού πεί καί καυλωτικός αλλά ντρεπόταν η νεαρά αγχολυόμενη ....the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 12:37μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...
και πίσω από τα γόνατα μυρίζει όμορφα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στην έπεσε στην ψύχρα κι εσύ αντί να την βουτήξεις και να της δώσεις να καταλάβει...the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:35και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα και ντράπηκα... κάνω μια μπροστά, όπως καθόμουν στον καναπέ, τάχα να φτάσω τα τσιγάρα... και αυτή έμεινε στο καναπέ να με κοιτάζει... μετά λέω αποκλείεται... με πειραματίζει...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:19.Κάτι ήξερε η φιλενάδα σου ..... ίσως ήθελε νά σού πεί καί καυλωτικός αλλά ντρεπόταν η νεαρά αγχολυόμενη ....the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 12:37μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Νταρνάκας έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:47Στην έπεσε στην ψύχρα κι εσύ αντί να την βουτήξεις και να της δώσεις να καταλάβει...the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 22:35και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα και ντράπηκα... κάνω μια μπροστά, όπως καθόμουν στον καναπέ, τάχα να φτάσω τα τσιγάρα... και αυτή έμεινε στο καναπέ να με κοιτάζει... μετά λέω αποκλείεται... με πειραματίζει...

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμένα πάλι όχι, δεν είναι ευχάριστη οσμή η ανθρωπιλα. Σαν κάποιος με δυνατή όσφρηση, που μπορεί να ξεχωρίσει μερικά ζώα από τη μυρωδιά τους (και να μυρίσει από μακριά ακόμα και το πότε μια γυναίκα έχει περίοδο) είμαι της άποψης πως μόνο τα άλογα και τα μωρά μυρίζουν ωραία και... ο φρεσκαλεσμενος καφές.γενικότερα μού αρέσει η ανθρώπινη μυρωδιά
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
χάλασε και ο Ζενίθεδρος ο πανηδονιστής
Γαμάτο

Εμ κι εσύ δεν μου πες τέτοια από την αρχή να γουστάρουμε.

..ΥΓ
Πάντως κάποτε έμεινα άπλυτος γιά 1 μήνα στό Αγιονόρος πού δέν υπάρχουν μπάνια.... καί ντάξ .... χωρίς υπερβολές ....
ΥΓ 2
Φαντάσου ότι πρίν τόν Πόλεμο συνήθως οι ανθρωποι έκαναν 1 μπάνιο τό χρόνο ....συνήθως τό Μάη ....
Γιά τούς Κλέφτες έλεγαν ότι μύριζαν από 50 μέτρα μακρυά ....
Θυμήσου καί τίς κατουρημένες ποδιές πού φίλαγαν οι άλλοι ...
Μα τα ξέρω. Κι εγώ όταν έκανα ελεύθερη κατασκήνωση τι νομίζεις έκανα; Λέω για την περίπτωση που είσαι σε πόλη.
Επίσης εκτός από κατουρημένες ποδιές σου θυμίζω και τις περιπτώσεις ουρολαγνείας ( δεν θα το λεγα και λαγνεία γιατί σημαίνει κάτι διαταραγμένο και συγκεκριμένο. Θα το λεγα αλληλοκατούρημα απλά (του ζευγαριού ε;) έτσι για τη φλασιά. Είχα μία τέτοια, αλλά δεν το λέω γιατί θα πρέπει να ανοίξουμε κι άλλο νήμα για σεξ

Μαλάκα σαν την αρχιδοϊδρωτίλα δεν υπάρχειthe comet the course the tail έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 12:37μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
15 Απρ 2025, 13:55