Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 26 Ιαν 2019, 21:02

.
Δέν ήξερα πού νά τό βάλω .....τό νήμα εννοείται.....

Μετά τήν αφορμή από πρόσφατο νήμα τριχωτών γυναικών ..... ήρθαν αναμνήσεις καί απορίες .....

Μετά τά 30τόσα μου .... μία τών ημερών νιώθωντας τά αρχίδια μου ιδρωμένα .... κάνω νά τά δροσίσω ....

Ωιμέ .... Θεοί .... τί μυρωδιά είν αυτή .... μήν είναι οι Φερομόνες .... σκέφτομαι ....

Πρόσφατα .... μυρίζοντας μιά γυναικεία μασχάλη ..... η ίδια μυρωδιά πιό αχνή ....πιό αδύνατη ....

Ρέ τίν τουτ ..... ξανασκέφτηκα .... δέν είναι μόνο αντρική η εσάνς .....

Εχουν παρατηρηθεί τά φαινόμενα από τούς συνάδελφους τού φόρουμ ;;;

Μήπως έχει παραχθεί τεχνητά αυτή η μυρωδιά καί κυκλοφορεί στό εμπόριο ;;;

Γνωρίζει κανείς ή είμαστε στό σκότος ;;;

ΥΓ
Εχω κρατήσει καί ένα μπουκάλι κωλόνιας ονόματι Grey Flannel πού αγόρασα στό Παρίσι πρίν 20+ χρόνια ....

Τό όνομά της παραπέμπει στήν μυρωδιά αντρικής φαννέλας .... καταλαβαίνεται νομίζω τούς συνειρμούς ....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Α : Ορχεις καί Μασχάλες .... Αρωματική προσσέγγιση...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Ιαν 2019, 23:19

Κάνεις ένα μπάνιο και φεύγουν όλα ρε. Μην πελαγώνεις,
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Ιαν 2019, 12:37

μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...
δεν είναι τυχαία όλα αυτά...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Ιαν 2019, 15:24

Τελευταία το είχα παρατηρήσει. Όταν περνούσα τη φάση που η φύση έλεγε με κάθε τρόπο ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθώ, οι μυρωδιές ήταν πολύ delicious, δεν είχα ξαναμυρίσει κάτι τόσο ωραία μεθυστικό.

Υποψιάζομαι ότι ακολουθείται από φάση που οι αντίστοιχες μυρωδιές θα δίνουν σήμα ότι πρόκειται για wasteland και ότι δεν πρέπει να ξοδέψει κανείς το γενετικό του υλικό εκεί γύρω, αλλά να βρει κάτι πιο γόνιμο.

Όσα μπότοξ και γυμναστήρια και ωραία ρούχα και κομμωτήρια, κάτι τέτοια υποβόσκουν και θυμίζουν... τη φυσική ροή των πραγμάτων. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, γιατί όλα έχουν πάει με τη σειρά τους.

Τα ρούχα και η κλεισούρα κάνουν πιο έντονες τις μυρωδιές. Για αυτό πλενόμαστε κιόλα, γιατί η φυσική μυρωδιά συνήθως δεν θεωρείται κάτι πολύ θεμιτό για τους ανθρώπους.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 29 Ιαν 2019, 22:19

Χαοτικός έγραψε:
26 Ιαν 2019, 23:19
Μεγάλε τό πήρες στραβά ..... Ισιωσε λέμε ....καί τά ξαναλέμε..... χαλαρά ......πλυμένοι ή άπλυτοι ..... στό Αρχι...πέλαγος .....

ΥΓ
Πάντως κάποτε έμεινα άπλυτος γιά 1 μήνα στό Αγιονόρος πού δέν υπάρχουν μπάνια.... καί ντάξ .... χωρίς υπερβολές ....
ΥΓ 2
Φαντάσου ότι πρίν τόν Πόλεμο συνήθως οι ανθρωποι έκαναν 1 μπάνιο τό χρόνο ....συνήθως τό Μάη ....
Γιά τούς Κλέφτες έλεγαν ότι μύριζαν από 50 μέτρα μακρυά ....
Θυμήσου καί τίς κατουρημένες ποδιές πού φίλαγαν οι άλλοι .....

.
the comet the course the tail έγραψε:
27 Ιαν 2019, 12:37
μια φίλη μου κάποτε ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα μου... ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου και μου είπε: "ο αντρικός ιδρώτας είναι αγχολυτικός...". "ναι, ε;", της είπα...
Κάτι ήξερε η φιλενάδα σου ..... ίσως ήθελε νά σού πεί καί καυλωτικός αλλά ντρεπόταν η νεαρά αγχολυόμενη .... :g030:

.
Athina__P έγραψε:
27 Ιαν 2019, 15:24
Τελευταία το είχα παρατηρήσει. Όταν περνούσα τη φάση που η φύση έλεγε με κάθε τρόπο ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθώ, οι μυρωδιές ήταν πολύ delicious, δεν είχα ξαναμυρίσει κάτι τόσο ωραία μεθυστικό.

Υποψιάζομαι ότι ακολουθείται από φάση που οι αντίστοιχες μυρωδιές θα δίνουν σήμα ότι πρόκειται για wasteland και ότι δεν πρέπει να ξοδέψει κανείς το γενετικό του υλικό εκεί γύρω, αλλά να βρει κάτι πιο γόνιμο.

Όσα μπότοξ και γυμναστήρια και ωραία ρούχα και κομμωτήρια, κάτι τέτοια υποβόσκουν και θυμίζουν... τη φυσική ροή των πραγμάτων. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, γιατί όλα έχουν πάει με τη σειρά τους.

Τα ρούχα και η κλεισούρα κάνουν πιο έντονες τις μυρωδιές. Για αυτό πλενόμαστε κιόλα, γιατί η φυσική μυρωδιά συνήθως δεν θεωρείται κάτι πολύ θεμιτό για τους ανθρώπους.
Οφι Ιφις..... η μεγαλοκοπέλλα ήτο στά 53 της .... καί αυτό πού μέ παραξένεψε ήτο η ομοιότης τών αρωμάτων ....

Ισως περίμενα μιά διαφορετική .... αλλά δέ γνωρίζω τίς πηγές τού μηχανισμού παραγωγής τού αρώματος....

πάντως πρέπει νά βγούν καί σάν αρώματα στό εμπόριο πιστεύω ....

Τό ότι οι σημερινοί αποστειρωμένοι άνθρωποι δέν βρίσκουν θεμιτή τήν μυρωδιά τους χρήζει βοήθεια ειδικών .... :102:

Καί γώ άμα φάω ψάρια ή παστουρμοσούτζουκα μυρίζω αηδιαστικά .... αλλά γενικότερα μού αρέσει η ανθρώπινη μυρωδιά .

Τώρα μούρθε καί συνείρμιασα τήν ταινία " Τό Αρωμα " άν θυμάμαι καλά .... πού λέει πολλά γιά τή δύναμη

τών ανθρωπινων Αρωμάτων .... μαλλιά κουβάρια γίναν όλοι τους .... από τό αρωμα τής Παρθένας ....βοήθειά μας .... :blm:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 29 Ιαν 2019, 22:35

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
29 Ιαν 2019, 22:19
.
Κάτι ήξερε η φιλενάδα σου ..... ίσως ήθελε νά σού πεί καί καυλωτικός αλλά ντρεπόταν η νεαρά αγχολυόμενη .... :g030:
και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα και ντράπηκα... κάνω μια μπροστά, όπως καθόμουν στον καναπέ, τάχα να φτάσω τα τσιγάρα... και αυτή έμεινε στο καναπέ να με κοιτάζει... μετά λέω αποκλείεται... με πειραματίζει...

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 29 Ιαν 2019, 22:41

και πίσω από τα γόνατα μυρίζει όμορφα

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 29 Ιαν 2019, 22:43

:fp: Πλυθείτε ρεεεεεε!

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 29 Ιαν 2019, 22:47

29 Ιαν 2019, 22:35
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
.
και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα και ντράπηκα... κάνω μια μπροστά, όπως καθόμουν στον καναπέ, τάχα να φτάσω τα τσιγάρα... και αυτή έμεινε στο καναπέ να με κοιτάζει... μετά λέω αποκλείεται... με πειραματίζει...
Στην έπεσε στην ψύχρα κι εσύ αντί να την βουτήξεις και να της δώσεις να καταλάβει... :fp::fp::fp:
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 29 Ιαν 2019, 22:54

Νταρνάκας έγραψε:
29 Ιαν 2019, 22:47
29 Ιαν 2019, 22:35
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
.

Στην έπεσε στην ψύχρα κι εσύ αντί να την βουτήξεις και να της δώσεις να καταλάβει... :fp::fp::fp:
:102:

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 29 Ιαν 2019, 23:12

γενικότερα μού αρέσει η ανθρώπινη μυρωδιά
Εμένα πάλι όχι, δεν είναι ευχάριστη οσμή η ανθρωπιλα. Σαν κάποιος με δυνατή όσφρηση, που μπορεί να ξεχωρίσει μερικά ζώα από τη μυρωδιά τους (και να μυρίσει από μακριά ακόμα και το πότε μια γυναίκα έχει περίοδο) είμαι της άποψης πως μόνο τα άλογα και τα μωρά μυρίζουν ωραία και... ο φρεσκαλεσμενος καφές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 29 Ιαν 2019, 23:31

χάλασε και ο Ζενίθεδρος ο πανηδονιστής

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Ιαν 2019, 00:46

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
26 Ιαν 2019, 23:19
Μεγάλε τό πήρες στραβά ..... Ισιωσε λέμε ....καί τά ξαναλέμε..... χαλαρά ......πλυμένοι ή άπλυτοι ..... στό Αρχι...πέλαγος .....

Γαμάτο :blm::smt023

Εμ κι εσύ δεν μου πες τέτοια από την αρχή να γουστάρουμε. :D
ΥΓ
Πάντως κάποτε έμεινα άπλυτος γιά 1 μήνα στό Αγιονόρος πού δέν υπάρχουν μπάνια.... καί ντάξ .... χωρίς υπερβολές ....
ΥΓ 2
Φαντάσου ότι πρίν τόν Πόλεμο συνήθως οι ανθρωποι έκαναν 1 μπάνιο τό χρόνο ....συνήθως τό Μάη ....
Γιά τούς Κλέφτες έλεγαν ότι μύριζαν από 50 μέτρα μακρυά ....
Θυμήσου καί τίς κατουρημένες ποδιές πού φίλαγαν οι άλλοι ...
..

Μα τα ξέρω. Κι εγώ όταν έκανα ελεύθερη κατασκήνωση τι νομίζεις έκανα; Λέω για την περίπτωση που είσαι σε πόλη.
Επίσης εκτός από κατουρημένες ποδιές σου θυμίζω και τις περιπτώσεις ουρολαγνείας ( δεν θα το λεγα και λαγνεία γιατί σημαίνει κάτι διαταραγμένο και συγκεκριμένο. Θα το λεγα αλληλοκατούρημα απλά (του ζευγαριού ε;) έτσι για τη φλασιά. Είχα μία τέτοια, αλλά δεν το λέω γιατί θα πρέπει να ανοίξουμε κι άλλο νήμα για σεξ :102: Άστο που έχει ξεχαστεί κάμποσες μέρες! Μη μιλάς. :a108:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Ιαν 2019, 00:49

Μαλάκα σαν την αρχιδοϊδρωτίλα δεν υπάρχει :smt018

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών