Tο ποιο;Isildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:40Αυτό οφείλεται στα εμβόλια;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:33Yparxoyn δε βασιμες υποψιες οτι βλεποντας πολυ μπροστα στο μελλον οι καπιταλιστες της μαυρης φυλης στην Αμερικη, εξεθρεψαν και εκπαιδευσαν το κτηνος ωστε να βυθισει τον τιτανικο πανω σμε τον οποιο ταξιδευε και τελικα πνιγηκε ο μεγας ιατρος επιστημονας Αντωνιος Ουριδης ο οποιος ετοιμαζοταν να παρουσιασει και να κεδοσει στην Αμερικη της τεραστια ερευνα του για τις συνεπειες των εμβολιων που τοτε ακομα βρισκοταν σε ερευνητικη φαση ανα τον κοσμο, Μαλιστα αξιοπιστες πηγες λενε οτι ο καθηγητης απεδεικνυειε βαση επιστημονικης μεθοδολογιας, την αλλαγη στο ανθρωπινο ντιενεη που προκαλουσαν και προκαλουν τα εμβολια , Τη μελετη του αργοτερα συνεχισε ενας αλλος μεγαλος επιστημονας ο Ανδρονικος Γκεομπακδίζογλου.
Μεγαλόδοντας βύθισε τον Τιτανικό!!!
- Οργισμένος
Re: Μεγαλόδοντας βύθισε τον Τιτανικό!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Antipnevma
Είδηση:
Βλάξ:Τιτανικός: Περιδέραιο με δόντι από τον εξαφανισμένο καρχαρία Μεγαλόδοντα βρέθηκε στα συντρίμμια του πλοίου
Μεγαλόδοντας βύθισε τον Τιτανικό!!!

Isildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:40Αυτό οφείλεται στα εμβόλια;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:33Yparxoyn δε βασιμες υποψιες οτι βλεποντας πολυ μπροστα στο μελλον οι καπιταλιστες της μαυρης φυλης στην Αμερικη, εξεθρεψαν και εκπαιδευσαν το κτηνος ωστε να βυθισει τον τιτανικο πανω σμε τον οποιο ταξιδευε και τελικα πνιγηκε ο μεγας ιατρος επιστημονας Αντωνιος Ουριδης ο οποιος ετοιμαζοταν να παρουσιασει και να κεδοσει στην Αμερικη της τεραστια ερευνα του για τις συνεπειες των εμβολιων που τοτε ακομα βρισκοταν σε ερευνητικη φαση ανα τον κοσμο, Μαλιστα αξιοπιστες πηγες λενε οτι ο καθηγητης απεδεικνυειε βαση επιστημονικης μεθοδολογιας, την αλλαγη στο ανθρωπινο ντιενεη που προκαλουσαν και προκαλουν τα εμβολια , Τη μελετη του αργοτερα συνεχισε ενας αλλος μεγαλος επιστημονας ο Ανδρονικος Γκεομπακδίζογλου.
Εμείς σας λέγαμε, μη κάνετε. Είδατε τί έπαθε ο συνάνθρωπός μας?
Το πώς γράφεις εννοώ.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 00:04Tο ποιο;Isildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:40Αυτό οφείλεται στα εμβόλια;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:33Yparxoyn δε βασιμες υποψιες οτι βλεποντας πολυ μπροστα στο μελλον οι καπιταλιστες της μαυρης φυλης στην Αμερικη, εξεθρεψαν και εκπαιδευσαν το κτηνος ωστε να βυθισει τον τιτανικο πανω σμε τον οποιο ταξιδευε και τελικα πνιγηκε ο μεγας ιατρος επιστημονας Αντωνιος Ουριδης ο οποιος ετοιμαζοταν να παρουσιασει και να κεδοσει στην Αμερικη της τεραστια ερευνα του για τις συνεπειες των εμβολιων που τοτε ακομα βρισκοταν σε ερευνητικη φαση ανα τον κοσμο, Μαλιστα αξιοπιστες πηγες λενε οτι ο καθηγητης απεδεικνυειε βαση επιστημονικης μεθοδολογιας, την αλλαγη στο ανθρωπινο ντιενεη που προκαλουσαν και προκαλουν τα εμβολια , Τη μελετη του αργοτερα συνεχισε ενας αλλος μεγαλος επιστημονας ο Ανδρονικος Γκεομπακδίζογλου.
Κακίες...Kauldron έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 00:42Isildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:40Αυτό οφείλεται στα εμβόλια;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 20:33Yparxoyn δε βασιμες υποψιες οτι βλεποντας πολυ μπροστα στο μελλον οι καπιταλιστες της μαυρης φυλης στην Αμερικη, εξεθρεψαν και εκπαιδευσαν το κτηνος ωστε να βυθισει τον τιτανικο πανω σμε τον οποιο ταξιδευε και τελικα πνιγηκε ο μεγας ιατρος επιστημονας Αντωνιος Ουριδης ο οποιος ετοιμαζοταν να παρουσιασει και να κεδοσει στην Αμερικη της τεραστια ερευνα του για τις συνεπειες των εμβολιων που τοτε ακομα βρισκοταν σε ερευνητικη φαση ανα τον κοσμο, Μαλιστα αξιοπιστες πηγες λενε οτι ο καθηγητης απεδεικνυειε βαση επιστημονικης μεθοδολογιας, την αλλαγη στο ανθρωπινο ντιενεη που προκαλουσαν και προκαλουν τα εμβολια , Τη μελετη του αργοτερα συνεχισε ενας αλλος μεγαλος επιστημονας ο Ανδρονικος Γκεομπακδίζογλου.
Εμείς σας λέγαμε, μη κάνετε. Είδατε τί έπαθε ο συνάνθρωπός μας?

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Οργισμένος
Ναι εχω κανει εμβολια απο μικρο παιδι και δυστυχως, οπως τα ελεγαν οι αριστοαλτζαουνομαδουραιοι, εχω πλεον μονιμα προβληματα. Δεν γραφω σωστα, θελω να τρωω εντομα, αρχισα να υπακουω σε μαυρους-γκεη-μουσουλμανους-αμερικανους, και πολλα αλλα. Ποσο δικιο ειχαν και εχουν αυτα τα κτηνη ευφυιας που τοσο αδικα κατηγορουσα...Isildur έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:39Το πώς γράφεις εννοώ.Κακίες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μαλακίες είναι αυτά. Κι εγώ τρεις δόσεις έκανα και δεν έπαθα τίποτα ααπολύτως. Εννοώ, πέρα από το ότι σταματήσανε στο σπίτι να κολλάνε μαγνητάκια στο ψυγείο κσι τα κολλάνε πάνω μου. Α, και που μου πατάνε την ουρά καμμιά φορά.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 18:15Ναι εχω κανει εμβολια απο μικρο παιδι και δυστυχως, οπως τα ελεγαν οι αριστοαλτζαουνομαδουραιοι, εχω πλεον μονιμα προβληματα. Δεν γραφω σωστα, θελω να τρωω εντομα, αρχισα να υπακουω σε μαυρους-γκεη-μουσουλμανους-αμερικανους, και πολλα αλλα. Ποσο δικιο ειχαν και εχουν αυτα τα κτηνη ευφυιας που τοσο αδικα κατηγορουσα...

Ρε ρε συ συ,, εγώ εγώ 4 4 έχω έχω κάνει κάνει και και ούτε ούτε οι οι 4 4 κόρες κόρες μου μου ή ή τα τα 8 8 εγγόνια εγγόνια μου μου ούτε ούτε οι οι Bianca Bianca μου μου έχουν έχουν έχουν παρατηρήσει παρατηρήσει παρατηρήσει καμιά καμιά καμιά αλλαγή αλλαγή αλλαγή στη στη στη συμπεριφορά συμπεριφορά συμπεριφορά μου μου μου

Κλοτίλδη Κλοτίλδη Κλοτίλδη Κλοτίλδη
Πάνος Σκουρλέτης
Να ρε γομάρια. Το λένε κι οι Σαλίβεροι.Saliveros έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 11:59Ρε ρε συ συ,, εγώ εγώ 4 4 έχω έχω κάνει κάνει και και ούτε ούτε οι οι 4 4 κόρες κόρες μου μου ή ή τα τα 8 8 εγγόνια εγγόνια μου μου ούτε ούτε οι οι Bianca Bianca μου μου έχουν έχουν έχουν παρατηρήσει παρατηρήσει παρατηρήσει καμιά καμιά καμιά αλλαγή αλλαγή αλλαγή στη στη στη συμπεριφορά συμπεριφορά συμπεριφορά μου μου μου
Κλοτίλδη Κλοτίλδη Κλοτίλδη Κλοτίλδη