Παίζεις μουλτι; Εγώ για το campaign το πήρα θεωρητικά.GoBzi έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:15Μπούμε multiplayer ή θα περιμένεις το dlc με την Κίνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:13Κι εγώ αγόρασα το AoM Reloaded και έπαιξα μόνο 2 ώρες.
Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
- Dwarven Blacksmith
Re: Ποιό πάνθεον προτιμάτε;

Έπαιζα στο παλιό, στο retold έπαιξα μόνο το campaign.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 14:03Παίζεις μουλτι; Εγώ για το campaign το πήρα θεωρητικά.GoBzi έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:15Μπούμε multiplayer ή θα περιμένεις το dlc με την Κίνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:13Κι εγώ αγόρασα το AoM Reloaded και έπαιξα μόνο 2 ώρες.

Κι' εμένα μ' αρέσουν οι γατούλες τα ιερά ζώα, και οι μούμιες. Αλλά πιο σέξυ οι θεοί με προσωποζωικές μορφές? (...) δε ξέρω...vantono έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:16Αιγυπτιακό μακράν το πιο σέξυ. Φαραώδες, Κλεοπάτρες, μούμιες (οι φουσκωτες κουκλες του σεχ της εποχης) ακομα και οι γάτες σφίγγες, χωρις τρίχωμα σαν καλοξουρισμένα μουνιά.
Και οι δικες μας ωραιες ηταν αλλά πιο σερνικοθήλες, σαν την Αθηνά και την Άρτεμη που ειπε καποιος πιο πανω. Οχι οτι δεν θα τον έπαιρναν καδρόνι και θα τον εβγαζαν πριονίδια κι αυτες, αλλά οι Αιγύπτιες πρεπει να ηταν πολυ πιο θηλυκά.
Σκανδιναβία μαλλον για κρυόκωλες τις κοβω, και απο τοτε που διαβαζω Εγκέφαλο να αποκαλεί "Βαλκυρία" τη Βίβιαν, κατι εχει κλωτσήσει περιεργα μεσα μου.
Ε καλά τώρα. Το Ελληνικό εννοείται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
GoBzi έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:15Μπούμε multiplayer ή θα περιμένεις το dlc με την Κίνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Φεβ 2025, 13:13Κι εγώ αγόρασα το AoM Reloaded και έπαιξα μόνο 2 ώρες.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω, και τα 3 είναι εντυπωσιακά.
σκανδιναβικο.
να ερθουν να με παρουν οι βαλκυριες, να με πανε στην ταβερνα κειαπαν, που εχω στανταρ οτι με περιμενουν 2 καλα φιλαρακια με πολλες παγωμενες μπυρες, να γελαμε δυνατα και να τρεμουν οι τοιχοι με ιστοριες απο τη ζωη μας.
να ερθουν να με παρουν οι βαλκυριες, να με πανε στην ταβερνα κειαπαν, που εχω στανταρ οτι με περιμενουν 2 καλα φιλαρακια με πολλες παγωμενες μπυρες, να γελαμε δυνατα και να τρεμουν οι τοιχοι με ιστοριες απο τη ζωη μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όταν έψαχνα για βιβλία μυθολογίας για παιδιά, από διάφορες συζητήσεις στο ίντερνετ είδα ότι οι περισσότεροι που είχαν αρκετές γνώσεις για τις διάφορες μυθολογίες προτιμούσαν την ελληνική, με δεύτερη την σκανδιναβική. Είχαν και συγκεκριμένες προτάσεις βιβλίων γι'αυτές τις δύο, οπότε ξεκίνησα μ'αυτά. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βρω κάνα καλό παιδικό βιβλίο και για Αιγυπτιακή, Κινέζικη, Ινδική μυθολογία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μόνο Ra και son of Osiris

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
όχι όλο το δωδεκάθεο όμως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε ποιες ηλικίες αναφέρεσαι;micmic έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 09:57Όταν έψαχνα για βιβλία μυθολογίας για παιδιά, από διάφορες συζητήσεις στο ίντερνετ είδα ότι οι περισσότεροι που είχαν αρκετές γνώσεις για τις διάφορες μυθολογίες προτιμούσαν την ελληνική, με δεύτερη την σκανδιναβική. Είχαν και συγκεκριμένες προτάσεις βιβλίων γι'αυτές τις δύο, οπότε ξεκίνησα μ'αυτά. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βρω κάνα καλό παιδικό βιβλίο και για Αιγυπτιακή, Κινέζικη, Ινδική μυθολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
Χθες, 19:17
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος αμφίψωμου προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Ιαν 2025, 18:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 32 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
23 Ιαν 2025, 02:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος υπαρκτού προτιμάτε;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 25 Ιαν 2025, 01:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιαν 2025, 06:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος τοστιέρας προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Δεκ 2024, 22:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
09 Δεκ 2024, 22:21
-