Ποσοι εχετε συναντησει......
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Ποσοι εχετε συναντησει......
Καποιον που ειδε την Αννα Βισση να προσερχεται στο νοσοκομειο με σφηνωμενο μπουκαλι στα..........
Καποιον που ηταν φανταρος οταν ο ταδε συνταγματαρχης μπουκαρε μεσα στην Τουρκια και εξαιτιας αυτου εφαγε στερηση βαθμου;
Παραλλαγη στην ιστορια με το συνταγματαρχη οτι μαζεψε τους μουσουλμανους/πομακους τους εκλεισε σε ενα γηπεδο και εβαλε στρατο γυρω γυρω να τους φυλαει
Καποιον που ενω περιμενε για τεστ κοβιντ στην ουρα,βαρεθηκε εφυγε και τον πηραν τηλεφωνο να του πουν οτι ειναι θετικος;
Ξερετε παρομοιες ιστοριες;
Καποιον που ηταν φανταρος οταν ο ταδε συνταγματαρχης μπουκαρε μεσα στην Τουρκια και εξαιτιας αυτου εφαγε στερηση βαθμου;
Παραλλαγη στην ιστορια με το συνταγματαρχη οτι μαζεψε τους μουσουλμανους/πομακους τους εκλεισε σε ενα γηπεδο και εβαλε στρατο γυρω γυρω να τους φυλαει
Καποιον που ενω περιμενε για τεστ κοβιντ στην ουρα,βαρεθηκε εφυγε και τον πηραν τηλεφωνο να του πουν οτι ειναι θετικος;
Re: Ποσοι εχετε συναντησει......
Ξέρω την νοσηλεύτρια που της το έβγαλε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Υδράργυρος
Εδω πιστευουν αναστασεις, εγκυους παρθενες, στο μπουκαλι της βισση θα κολωσουνε; που ειναι και πιθανο εδω που τα λεμεkaltsopedilos έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:13Καποιον που ειδε την Αννα Βισση να προσερχεται στο νοσοκομειο με σφηνωμενο μπουκαλι στα..........
Καλό είναι να μη λέμε ονόματα, ποτέ δε ξέρεις.

.
.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:47Εδω πιστευουν αναστασεις, εγκυους παρθενες, στο μπουκαλι της βισση θα κολωσουνε; που ειναι και πιθανο εδω που τα λεμεkaltsopedilos έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:13Καποιον που ειδε την Αννα Βισση να προσερχεται στο νοσοκομειο με σφηνωμενο μπουκαλι στα..........

SpoilerShow
.
.
Κέρασε κανένα Ντάλμορ τουλάχιστον ο φιλαράκος;independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Είχα ένα συμμαθητή, το Σαράντη..
Η θεία του ήταν η νοσοκόμα που της το έβγαλε.
Αρχές 90ς νομίζω.
Το θέμα είναι πως ο Σαράντης δεν ήταν ψεύτης

Η θεία του ήταν η νοσοκόμα που της το έβγαλε.
Αρχές 90ς νομίζω.
Το θέμα είναι πως ο Σαράντης δεν ήταν ψεύτης

Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ποιος θεουλης το σκεφτηκε αυτο;Σιγα μην εδινε αμοιβη ο Βαγγελας.independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
-
Tϊποτα ξεραϊλα...κοίταγα έξω απ' το παράθυρο για να μη βλέπει ότι γελάωPlanis έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:53Κέρασε κανένα Ντάλμορ τουλάχιστον ο φιλαράκος;independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Αυτό δεν είναι τίπτ. Εγω είχα πέσει σε ταρίφα που ειχε δυό χρονια να γαμήσει. Τρου στορυ.independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Επίσης, αρχές 90ς είδα αράπη να τρώει το εισιτήριο γιαγιάς σε λεωφορείο.
Μετά από 5-10 χρόνια άρχισα να το ακούω από άλλους σαν ιστορία.
Όταν έλεγα ότι ήμουν εγώ παροντας στο σκηνικό, γελαγαν και μου έλεγαν ότι είμαι ψευτης
Σε σημείο που σταμάτησα να διηγούμαι πλέον την ιστορία γιατί δεν με πιστευαν
Μετά από 5-10 χρόνια άρχισα να το ακούω από άλλους σαν ιστορία.
Όταν έλεγα ότι ήμουν εγώ παροντας στο σκηνικό, γελαγαν και μου έλεγαν ότι είμαι ψευτης
Σε σημείο που σταμάτησα να διηγούμαι πλέον την ιστορία γιατί δεν με πιστευαν
-
Και το έλεγε έτσι χυμα;Yochanan έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 00:00Αυτό δεν είναι τίπτ. Εγω είχα πέσει σε ταρίφα που ειχε δυό χρονια να γαμήσει. Τρου στορυ.independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση το πιο ηλιθιο κρατικο εγγραφο που εχετε συναντησει.
από Ασέβαστος » 03 Σεπ 2023, 18:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 739 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Σεπ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη και πόσοι από αυτούς ήταν Έλληνες;
από Καραμελίτσα » 28 Μαρ 2024, 19:30 » σε Θετικές Επιστήμες - 9 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Μαρ 2024, 21:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιον παει να συναντησει ο κουλης στις ΗΠΑ?
από Στρακαστρουκας » 23 Φεβ 2025, 00:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Φεβ 2025, 09:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όποια θέλει να με συναντήσει από κοντά, ιδού η ευκαιρία
από Esperos » 05 Ιαν 2024, 19:20 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 41 Απαντήσεις
- 1909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
09 Ιαν 2024, 14:43
-