Ομάδα Ε-Πεφωτισμένοι-Μασόνοι
Ομάδα Ε-Πεφωτισμένοι-Μασόνοι
Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε θέσει ένα χαρακτηριστικό ερώτημα μια φορά που ήταν καλεσμένος στο Θέμο. Λέει "Τι έχεις με τους Ιλλουμινάτι"; "Εγώ τίποτα, μόνο να μας πουν που έχουν γραφεία..."; "Εσύ που έχεις γραφεία;" Του είπε ο Θέμος. Ομως εντάξει δεν είναι το ίδιο.
Μιλάμε για μυστικές οργανώσεις που αν κάποιος δεν είναι χθεσινός, παιδί, ή peasant καταλαβαίνει οτι θέλουν να εξαπλωθούν, θέλουν το μαρούλι, θέλουν να φροντίσουν τη μικρή τους οικογένεια...Τι γνώμη έχετε γι' αυτούς;
Μιλάμε για μυστικές οργανώσεις που αν κάποιος δεν είναι χθεσινός, παιδί, ή peasant καταλαβαίνει οτι θέλουν να εξαπλωθούν, θέλουν το μαρούλι, θέλουν να φροντίσουν τη μικρή τους οικογένεια...Τι γνώμη έχετε γι' αυτούς;
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Ομάδα Ε-Πεφωτισμένοι-Μασόνοι
Οι πρώτοι δεν υπάρχουν ούτε υπήρξαν ποτέ. Θεωρούνται κακέκτυπο του ναζιστικού ουφο-μυστικισμού. Οι δεύτεροι υπήρξαν τον 18ο αιώνα ως μυστική κοινότητα με σκοπό την καταπολέμηση του σκοταδισμού και της κρατικής καταπίεσης. Όμως στη συνέχεια και ειδικότερα με την άνθιση των θεωριών συνωμοσίας κάποιοι προσπάθησαν να συνδέσουν με τους Πεφωτισμένους ομάδες και άτομα που δεν είχαν καμία σχέση. Οι τρίτοι αποτελούν συντεχνιακή θρησκεία. Προσωπικά δεν με ενδιέφεραν ποτέ όλες αυτές οι ομάδες, οι ιδέες και η συμβολολογία τους. Τα θεωρώ χαμένο χρόνο. Δεν πιστεύω πάντως ότι υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τις δράσεις τους ούτε είναι κατακριτέο να αλληλοβοηθούνται.
- taxalata xalasa
3E = ελληνικη εταρεια εμφιαλωσης Coca Cola.
Πεφωτσμενοι = συνδικαλιστες της ΔΕΗ
Μασονοι = οικοδομοι εκκλησιων.
τη σχεση εχει η coca cola με την ΔΕΗ και τους οικοδομους εκκλησιων;
οποιος το βρει κερδιζει καφασι με coca cola...
Πεφωτσμενοι = συνδικαλιστες της ΔΕΗ
Μασονοι = οικοδομοι εκκλησιων.
τη σχεση εχει η coca cola με την ΔΕΗ και τους οικοδομους εκκλησιων;
οποιος το βρει κερδιζει καφασι με coca cola...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Τι γνώσεις να έχει ένας μασόνος 33ου βαθμού; Λογικά δεν θα είναι κανας μαλθακός. Αρκετή σοφία επίσης.
-
Οι πεφωτισμενοι τρολια του γουιλσον δεν είναι;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ποιανού Γουίλσον?
-
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν θέλω, ή δεν μπορώ να μιλήσω.Fixer66 έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 19:21Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε θέσει ένα χαρακτηριστικό ερώτημα μια φορά που ήταν καλεσμένος στο Θέμο. Λέει "Τι έχεις με τους Ιλλουμινάτι"; "Εγώ τίποτα, μόνο να μας πουν που έχουν γραφεία..."; "Εσύ που έχεις γραφεία;" Του είπε ο Θέμος. Ομως εντάξει δεν είναι το ίδιο.
Ordem e Progresso.
Όταν παίρνεις αποστάσεις από θεωρίες συνωμοσίας, αλλά στο τέλος ασπάζεσαι κι εσύ μίαJimmy81 έγραψε: ↑09 Φεβ 2022, 03:17Οι πρώτοι δεν υπάρχουν ούτε υπήρξαν ποτέ. Θεωρούνται κακέκτυπο του ναζιστικού ουφο-μυστικισμού. Οι δεύτεροι υπήρξαν τον 18ο αιώνα ως μυστική κοινότητα με σκοπό την καταπολέμηση του σκοταδισμού και της κρατικής καταπίεσης. Όμως στη συνέχεια και ειδικότερα με την άνθιση των θεωριών συνωμοσίας κάποιοι προσπάθησαν να συνδέσουν με τους Πεφωτισμένους ομάδες και άτομα που δεν είχαν καμία σχέση. Οι τρίτοι αποτελούν συντεχνιακή θρησκεία. Προσωπικά δεν με ενδιέφεραν ποτέ όλες αυτές οι ομάδες, οι ιδέες και η συμβολολογία τους. Τα θεωρώ χαμένο χρόνο. Δεν πιστεύω πάντως ότι υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τις δράσεις τους ούτε είναι κατακριτέο να αλληλοβοηθούνται.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Jimmy81
Δε νομίζω ότι είναι συνωμοσιολογική η προσέγγισή μου. Η πίστη στον ΜΑΤΣ ή σε ένα ανώτερο ον είναι θρησκευτικού τύπου. Και η τήρηση μυστικότητας στην εκμάθηση και ερμηνεία συμβόλων καθώς και ο κλειστός οργανωτικός χαρακτήρας (π.χ. δεν δέχονται γυναίκες στις περισσότερες περιπτώσεις) απ' όσο ξέρω ισχύει.Lugozzi έγραψε:Όταν παίρνεις αποστάσεις από θεωρίες συνωμοσίας, αλλά στο τέλος ασπάζεσαι κι εσύ μία
Υπάρχει μόνο μια φυσική οδός γι' αυτούς που δεν καταλαβαίνουνCavaliere έγραψε: ↑09 Φεβ 2022, 17:03Δεν θέλω, ή δεν μπορώ να μιλήσω.Fixer66 έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 19:21Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε θέσει ένα χαρακτηριστικό ερώτημα μια φορά που ήταν καλεσμένος στο Θέμο. Λέει "Τι έχεις με τους Ιλλουμινάτι"; "Εγώ τίποτα, μόνο να μας πουν που έχουν γραφεία..."; "Εσύ που έχεις γραφεία;" Του είπε ο Θέμος. Ομως εντάξει δεν είναι το ίδιο.
Ναι ναι και οι άλλοι συνωμοσιολογοι απ όσο ξέρουν ισχύουν οι συνωμοσιολογιες τους.Jimmy81 έγραψε: ↑10 Φεβ 2022, 04:22Δε νομίζω ότι είναι συνωμοσιολογική η προσέγγισή μου. Η πίστη στον ΜΑΤΣ ή σε ένα ανώτερο ον είναι θρησκευτικού τύπου. Και η τήρηση μυστικότητας στην εκμάθηση και ερμηνεία συμβόλων καθώς και ο κλειστός οργανωτικός χαρακτήρας (π.χ. δεν δέχονται γυναίκες στις περισσότερες περιπτώσεις) απ' όσο ξέρω ισχύει.Lugozzi έγραψε:Όταν παίρνεις αποστάσεις από θεωρίες συνωμοσίας, αλλά στο τέλος ασπάζεσαι κι εσύ μία
Ψεκ ψεκ

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Jimmy81
Η πίστη σε ένα Ανώτερο Ον ή ΜΑΤΣ εναλλακτικά είναι γνωστή, δεν υπάρχει κάτι συνωμοσιολογικό εδώ. Για τα περί μυστικότητας, αλληλοβοήθειας κλπ μπορεί εύκολα να βρει στοιχεία κάποιος. Π.χ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Freemason ... ng_a_lodge
In the course of three degrees, Masons will promise to keep the secrets of their degree from lower degrees and outsiders, as far as practicality and the law permit, and to support a fellow Mason in distress.[12]
Συνωμοσιολογικό θα ήταν να επινοήσω θεωρίες του τύπου "θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο", "να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη" κλπ. δηλαδή χωρίς να έχω άμεσα στοιχεία να συνδυάσω άσχετα γεγονότα προσπαθώντας να χτίσω ένα pattern που να μου βγάζει νόημα σαν αφήγημα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Freemason ... ng_a_lodge
In the course of three degrees, Masons will promise to keep the secrets of their degree from lower degrees and outsiders, as far as practicality and the law permit, and to support a fellow Mason in distress.[12]
Συνωμοσιολογικό θα ήταν να επινοήσω θεωρίες του τύπου "θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο", "να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη" κλπ. δηλαδή χωρίς να έχω άμεσα στοιχεία να συνδυάσω άσχετα γεγονότα προσπαθώντας να χτίσω ένα pattern που να μου βγάζει νόημα σαν αφήγημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 23:16
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
06 Οκτ 2023, 22:56
-
- 32 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
03 Ιουν 2024, 23:30
-
-
Νέα δημοσίευση Αλληλοκαρφώνονται και παραιτούνται από την ομάδα αλητείας.
από Kauldron » 15 Απρ 2025, 22:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
01 Μάιος 2025, 20:40
-