Χμμ δεν υπάρχει εξήγηση, έχεις δίκιο φίλε ο πρώτος λευκός ξύπνησε στο Λευκό Όρος ακούγοντας το τραγούδι του Ilúvatar.
Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι πρώτοι Σουηδοί ήταν μελαμψοί
Re: Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι πρώτοι Σουηδοί ήταν μελαμψοί
Χμμ,από ότι φαίνεται μαλλον έτσι έγινε
- hellegennes
Ο skartados είναι της επιστημονικά έγκυρης άποψης ότι μας φύτεψε εδώ ο καλός θεούλης για να μας ξεχωρίσει από το διαφορετικό είδος των μαύρων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ ποιάς άποψης είσαι,ότι οι μαυροι εκτός Αφρικής ασπριζουν;hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 10:45Ο skartados είναι της επιστημονικά έγκυρης άποψης ότι μας φύτεψε εδώ ο καλός θεούλης για να μας ξεχωρίσει από το διαφορετικό είδος των μαύρων.

- hellegennes
Της επιστημονικής, που λέει κάτι για εξελίξεις, γονίδια και άλλες αναπόδεικτες μαλακίες που σου έχουν σώσει την ζωή 150 εκατομμύρια φορές από την γέννησή σου ως σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραία,ποια είναι η επιστημονική εξήγηση για το άσπρισμα των μαυρών,πέραν μιας παλιάς παπαριας για την βι ταμινη ντ, που πλέον δεν υποστηρίζεται από κανέναν.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 10:56Της επιστημονικής, που λέει κάτι για εξελίξεις, γονίδια και άλλες αναπόδεικτες μαλακίες που σου έχουν σώσει την ζωή 150 εκατομμύρια φορές από την γέννησή σου ως σήμερα.
Εγώ γνωρίζω επιστημονικη εξήγηση μόνο για το μαύρισμα των ασπρων.
- hellegennes
Ας πούμε ότι δεν υποστηρίζεται και είναι άγνωστο το πώς ακριβώς άσπρισαν, αν και η κατανομή του χρώματος του δέρματος είναι 100% συμβατή με το γεωγραφικό πλάτος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν συνέβη;
Θα σε σοκάρω τώρα, αλλά ούτε οι κεραυνοί ξέρουμε πώς ακριβώς δημιουργούνται. Σε διαβεβαιώ όμως ότι συμβαίνουν είτε τους κατανοούμε είτε όχι.
Θα σε σοκάρω τώρα, αλλά ούτε οι κεραυνοί ξέρουμε πώς ακριβώς δημιουργούνται. Σε διαβεβαιώ όμως ότι συμβαίνουν είτε τους κατανοούμε είτε όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι άγνωστο Ομως πως μαύρισαν,μεγαλη υπόθεση αυτόΑς πούμε ότι δεν υποστηρίζεται και είναι άγνωστο το πώς ακριβώς άσπρισαν,
Λόγω κλιματος φυσικά γιατί δεν βλεπω κάποιον άλλον λόγο και Ναι στην τασμανια δεν συνέβηαν και η κατανομή του χρώματος του δέρματος είναι 100% συμβατή με το γεωγραφικό πλάτος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν συνέβη;
Που το διάβασες αυτό;
Ποιό μαύρισμα των άσπρων; Εγινε πουθενά;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 10:56Της επιστημονικής, που λέει κάτι για εξελίξεις, γονίδια και άλλες αναπόδεικτες μαλακίες που σου έχουν σώσει την ζωή 150 εκατομμύρια φορές από την γέννησή σου ως σήμερα.
Να σημειώσουμε εδώ πως άλλο πράγμα εννοεί ως επιστήμη ο χέλις και άλλο οι μεταμοντέρνοι επιστήμονες-δημιουργοί του ντοκιμαντέρ
φωτο άσχετη

- hellegennes
Παπαριά είναι αυτό που παραθέτεις. Αναφέρεται σε πέταμα αρχαιολογικών ευρημάτων σε ανασκαφές που δημιουργούνται όταν γίνεται κάποιο έργο. Αντί να καθυστερούν το έργο 20 χρόνια, όπως κάνουμε εμείς με το μετρό, πετάνε ό,τι δεν είναι πολύτιμο και δεν ενδιαφέρει κανέναν απολύτως. Ένα δείγμα του υλικού που πετάνε:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορούσες να του πεις και «γιατί έτσι».Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 06:20Διότι το σκουρόχρωμο δέρμα τους προστάτευε από την υψηλή υπεριώδη ακτινοβολία που δέχεται η Τασμανία και που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος. Γενικά το νότιο ημισφαίριο δέχεται περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολιά από το βόρειο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αυστραλία (όπου ανήκει και η Τασμανία) έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά καρκίνου του δέρματος παγκοσμίως.
Γενικά είναι λάθος προσέγγιση να καλλιεργείται η εντύπωση ότι οφείλει να υπάρχει μονοσήμαντη εξήγηση σε σχέση με το γιατί παρατηρείται κάθε επιμέρους φαινοτυπικό χαρακτηριστικό σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο. Η επαρκής εξήγηση είναι ότι οι ιθαγενείς μαύροι της Τασμανίας δεν άσπρισαν επειδή το να μην είναι άσπροι δεν ήταν αξιόλογη απειλή σε ότι αφορά τη δυνατότητά τους να διατηρήσουν πληθυσμιακή επάρκεια όσον καιρό έμειναν εκεί.
Επίσης, από εξελικτικής άποψης, αν η σκουροχρωμία τους ήταν όντως άμεσος υπαρξιακός κίνδυνος, θα ήταν πολύ πιο πιθανό είτε να εξαλειφθούν σαν πληθυσμός είτε να αποφύγουν το μέρος σαν τόπο εγκατάστασης εξαρχής, παρά να τους βγει το γενετικό ζάρι με τη μορφή αυθόρμητων μεταλλάξεων που οδηγούν σε χαμηλά επίπεδα μελανίνης.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ρε αρχηγέ, σόρρυ, αλλά δε μπορώ να κάθομαινα εξηγώ τ' αυτονόητα.Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 04:36Δεν παίζουν αυτά που λες. Εδώ ξέρουμε ότι ακόμα και προγενέστερα είδη ανθρώπων όπως ο Homo Erectus και ο Homo Heidelbergensis που δεν είχαν τις δικές μας δεξιότητες, εξόντωναν ρινόκερους με πέτρινα τσεκούρια και ακόντια από έλατο. Μια χαρά μπορούσε να κάνει τα ίδια ο Homo Sapiens που είχε και το πλεονέκτημα της ομιλίας. Τα φυτά μόνο συμπληρωματικά μπορούσαν να συνεισφέρουν στη διατροφή.Kauldron έγραψε:Πρώτον, οι άνθρωποι τότε δεν διέθεταν τα μέσα για να εξοντώσουν "κοπάδια ζώων". Ειδικά αν μιλάμε για μεγαλόσωμα φυτοφάγα, όπως βουβάλια, το να τα κυνηγήσεις χωρίς σημερινά όπλα, είναι εξαιρετικά δύσκολο, και εξαιρετικά επικίνδυνο. Επιπλέον, από τη στιγμή που μιλάμε για μικρές ομάδες ανθρώπων (ουσιαστικά οικογένειες και ευρύτερες οικογένειες), οι ανάγκες τους σε τροφή δεν θα ήταν κάν τόσο μεγάλες ωστε να χρειάζονται να σκοτώσουν πάρα πολλά ζώα. Και ούτε έτρωγαν αποκλειστικά και μόνο κρέας, φυσικά και έτρωγαν και οποιαδήποτε βρώσιμα φυτά έβρισκαν.Kauldron έγραψε:Και εδώ ερχόμαστε στο άλλο σημείο, την μετανάστευση των ζώων. Τα φυτοφάγα ζώα, μεταναστεύουν σε κύκλους είτε προς βορρά το καλοκαίρι, είτε προς νότο το χειμώνα, προκειμένου να έχουν τροφή. Όπως και να έχει πηγαίνουν και γυρνάνε, δεν πηγαίνουν και μένουν μόνιμα αλλού. Και σίγουρα δεν υπάρχει φυτοφάγο ζώο της στεριάς που να πηγαίνει από αφρική μέχρι Σκανδιναβία.Έχεις μπερδέψει τις εποχικές μεταναστεύσεις ζώων(migration) με τις μόνιμες (dispersal). Τα ίδια τα απολιθώματα αποδεικνύουν πόσο μεγάλο εύρος της γης έχουν καλύψει τα διάφορα ζώα.Kauldron έγραψε:Η απόσταση είναι θέμα, με δεδομένο οτι νομαδικοί πληθυσμοί θα κινούνται σε ΚΥΚΛΟ, δηλαδή θ' ακολουθούν τις μεταναστεύσεις ζώων. Πηγαίνεις το χειμώνα σ' ένα μέρος, ξαναγυρνάς το καλοκαίρι στο μέρος όπου ήσουν πρίν.Επικίνδυνη και δύσκολη μπορεί να ήταν, αλλά ήταν και αναγκαία για την επιβίωσή των ανθρώπων. Το χρονικό διάστημα δεκάδων χιλιάδων ετών είναι επαρκές για να εξαπλωθούν στην υφήλιο. Εδώ έχει χαρτογραφηθεί η διαδρομή του ανθρώπου γονιδιακά (βλέπε Genographic Project), τι συζητάμε τώρα. Ενώ και η χρονική σειρά των απολιθωμάτων σύγχρονων ανθρώπων συμφωνεί με την εξάπλωση από την Αφρική.Kauldron έγραψε:Ναι, με τα σημερινά μέσα, που γνωρίζεις οτι δεν θα σου επιτεθούν αντίπαλες ομάδες ανθρώπων, ούτε αγέλες ζώων στην περιοχή των οποίων μπήκες χωρίς να το καταλάβεις, που έχεις χάρτες και πινακίδες που σιγουρεύουν οτι δε θα βρεθείς σε φυσικά αδιέξοδα (πχ χαράδρα), που υπάρχουν γέφυρες, δρόμοι κλπ για να μπορείς να περάσεις, που υπάρχουν ξενοδοχεία όπου μπορείς να μείνεις και δε χρειάζεται να κουβαλάς όλο το βιός σου (υλικά κατασκήνωσης, υλικά για να μαγειρέψεις, όπλα, εργαλεία κλπ) μαζί σου. Οχι, οι μετακινήσεις τότε, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη υπόθεση.
Αν νομίζεις οτι μ' ένα πέτρινο τσεκούρι κι ένα ακόντιο από έλατο μπορείς να σκοτώσεις ρινόκερο, μπί μάι γκέστ.
Εγώ παραιτούμαι.
Ποιοτική αποψάρα από την ίδια σχολή σκέψης που μας παρέχει τακτικά διαμάντια τύπου πως θα μπορούσαν ποτέ οι αρχαίοι αιγύπτιοι να σηκώσουν πυραμίδες χωρίς γερανούς και φαγάνες, οι εξωγήινοι από το σταργκεητ θα τις έφτιαξαν.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντέρ για την μεταπολίτευση
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 27 Νοέμ 2024, 10:19 » σε Ιστορία - 41 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Νοέμ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλόγρια υποστηρίζει ότι η Παναγία έκανε σεξ με τον Ιωσήφ
από Μαδουραίος » 05 Σεπ 2023, 10:51 » σε Θρησκειολογία - 80 Απαντήσεις
- 3454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
13 Σεπ 2023, 23:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση 88% των νέων Αμερικανών υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα.
από Frappezitis » 31 Αύγ 2023, 20:21 » σε Διεθνής πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Σεπ 2023, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιό είναι το τελευταίο ντοκιμαντέρ που είδατε;
από micmic » 19 Μαρ 2025, 13:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 18 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-