Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να γίνω στα 47 μου, νευρολόγος. Ρώτησε κάποιον σχετικό με το ''άθλημα''.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 13:58Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 12:26Έχω μάθει στη ζωή μου πριν κατασταλάξω κάπου και μιλήσω με σιγουρια, να έχω βεβαιωθεί πως αυτά που θα πω, έχουν όντως ουσία.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 15:04
.
Ολες οι απαντήσεις πού έδωσες κλείνουν όμως στή μία πλευρά.....
Οσον αφορά όμως την τελευταία παράγραφο.....εγώ δεν σού είπα να το αναλύσεις πολύ.....
Ξερά θά μπορούσες να απαντήσεις αν είχες κατασταλάξει.....
Υποτίθεται ότι μετά απο τόσα χρόνια θά έχεις κατασταλάξει στίς ουσίες τής μίας ή της αλλης εκδοχής.....
Εκτός αν είσαι νινί ακόμα ηλικιακά.....
Πού δε νομίζω.....δείχνεις μιά κάποια ωριμότητα.....
.
Και η ουσία δεν δύναται να αντιμετωπίζεται ξερά με μιαν απάντηση.
Εικασίες και αναλύσεις, μπορούμε να κάνουμε. Η φιλοσοφική προσσέγιση, γενική κουβέντα, δεν απαιτεί αντιμετώπιση όπως το να επισκευάσεις π.χ μια ηλεκτρική συσκευή που χάλασε.
Χρειάζεται μια πιο ενδελεχή αποτύπωση, περνώντας από τα μονοπάτια της γνώσης.
.
Θά σου κάνω μόνο μία ερώτηση γιά νά τό τελειώσουμε.....γιατί δέν έχεις κάτι σίγουρο όπως λές.....
Οι επιστήμονες ξέρουν μέ σιγουριά τί είδους πληροφορίες έχει ο εγκέφαλος καί τί είδους τό ντιενέι ;;;
Γιατί αν ξέρουν τότε λύνεται τό ερώτημα πού λέγαμε νομίζω.....
.
Α : Το Οχι του Οδυσσεα στην Αθανασια
Re: Α : Το Οχι του Οδυσσεα στην Αθανασια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 14:16Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να γίνω στα 47 μου, νευρολόγος. Ρώτησε κάποιον σχετικό με το ''άθλημα''.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 13:58Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 12:26
Έχω μάθει στη ζωή μου πριν κατασταλάξω κάπου και μιλήσω με σιγουρια, να έχω βεβαιωθεί πως αυτά που θα πω, έχουν όντως ουσία.
Εικασίες και αναλύσεις, μπορούμε να κάνουμε. Η φιλοσοφική προσσέγιση, γενική κουβέντα, δεν απαιτεί αντιμετώπιση όπως το να επισκευάσεις π.χ μια ηλεκτρική συσκευή που χάλασε.
.
Θά σου κάνω μόνο μία ερώτηση γιά νά τό τελειώσουμε.....γιατί δέν έχεις κάτι σίγουρο όπως λές.....
Οι επιστήμονες ξέρουν μέ σιγουριά τί είδους πληροφορίες έχει ο εγκέφαλος καί τί είδους τό ντιενέι ;;;
.
.
Εμμέσως σε ρώτησα αν έχεις διαβάσει ποτέ τι λένε οι πιστήμονες γιά το τι είδους πληροφορίες εχει ο Εγκέφαλος κ το Dna...
Τέλιος πάντων αναζήτησε στό Ιντερνετ τήν σειρα ντοκυμαντέρ Κόσμος.....τού Κάρλ Σαγκάν.....
Βρές τό ντοκυμαντέρ νούμερο 11 καί πόσταρέ το καί στο νήμα γιά τούς υπόλοιπους.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 14:16Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να γίνω στα 47 μου, νευρολόγος. Ρώτησε κάποιον σχετικό με το ''άθλημα''.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 13:58Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 12:26
Έχω μάθει στη ζωή μου πριν κατασταλάξω κάπου και μιλήσω με σιγουρια, να έχω βεβαιωθεί πως αυτά που θα πω, έχουν όντως ουσία.
.
.
.
Βρες καί πόσταρέ το με Ελληνικούς υπότιτλους.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Και η πιο ομορφη ολων των εποχων να ητανε, θα την βαριοταν στο τελος ο Οδυσσεας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 09:47Αιώνια δεσμά σε .. γυναίκα σαν την Καλυψώ !!axilmar έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 09:42Κανένας με σώας τας φρένας δεν θα προτιμήσει τα αιώνια δεσμά από την λίγη ελευθερία.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 19:33Απο τις μοναδικες στιγμες στην ιστορια...
Ο μυθος της Οδυσσειας δειχνει τον Αγαπημενο της Θεας της Σοφιας... Αθηνας...
στο Ερωτημα της θεας Καλυψως αν θελει να μεινει κοντα της
και να γινει οχι μοναχα Αθανατος αλλα και αιωνια νεος
να απαντα Οχι....................
Τι θελει να μας πει ο (τυφλος ) Ποιητης ....;
Τι νοημα μπορει να κρυβει η απαντηση του καταραμενου απο τους Θεους...;
Γιατί από αυτά τα δεσμά θέλησε να ξεφύγει ο Οδυσσέας ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Κωμικοτραγική καταδίωξη! - ΔΙΑΣ στην Λαμία κυνηγούν Ζ50 μέσα στην πόλη
από Frappezitis » 26 Δεκ 2022, 19:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
27 Δεκ 2022, 06:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
16 Νοέμ 2023, 09:46
-
-
- 59 Απαντήσεις
- 1435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
30 Ιούλ 2024, 21:54