Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
-
Re: Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
Με πόση χάρη πολεμάς τον Διάβολο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν τίθεται θέμα ευλυγισίας, στα πόσα χρόνια τον αποδέχεσαι.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι αυτό που καθορίζει ο άνθρωπος ως υπέρτατη αξία.
Δηλαδή το ΕΓΩ.
Δηλαδή το ΕΓΩ.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
Δηλαδή ρε μπάμια αυτό τώρα χρειάζεται απάντηση;Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:00Δεν θέλω να κάνω κάποιον ιδιαίτερο πρόλογο γιατί θα μπορούσα να καθοδηγήσω την σκέψη σας όπως οι διάφοροι πρόλογοι στα βιβλία όπου λίγο πολύ φαντάζεσαι το περιεχόμενο που θα ακολουθήσει.
Είναι ένα ερώτημα ανοιχτό στην κρίση του καθένα. Θα ήθελα να το ανακαλύψουμε μαζί.
Να στην δώσω. Ο έρωτας. Η αγάπη έχει κάγκελα...
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Η έμπνευση.
Though this be madness, yet there is method in 't
Πολλά πράγματα μετράνε. Αναλόγως πως σε δημιούργησε ο δημιουργός σου. Εχεις κάποιες ανάγκες. Ετσι ένας άνθρωπος δύσκολα μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν δεν έχει να φάει ένα κομμάτι ψωμί, μια κόκα κόλα να πιεί, μια τουαλέτα να χέσει, αν δε γαμεί, αν δεν έχει ένα κεραμίδι πάνω απ το κεφάλι του. Για μένα χρωστάς ένα πολύυυ μεγάλο χρέος στον δημιουργό σου που σε δημιούργησε. Ιδιαίτερα αν είσαι καλοφτιαγμένη "μηχανή". Απο 'κει και πέρα ξεκινάς και είσαι μικρός μέσα σε έναν χαώδη κόσμο που όλη τη δύναμη, το σεξ και τα διαμάντια τα 'χουν πάρει άλλοι. Ε μέχρι να κάνεις level up μπορεί να είναι πόνος. Εσυ μπορεί να είσαι εξέχων άνθρωπος της σύγχρονης εποχής και να είσαι Lv 13 και ο συμπαντικός θεός να είναι Lv 15.000.000.000. Και να θες να επιβληθείς, ποιόν θα ακούσουν οι άλλοι και ποιόν θα γράψουν στα @@ τους; Οπότε ναι το level up είναι συμ(π)αντικό και είναι πόνος.Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:00Δεν θέλω να κάνω κάποιον ιδιαίτερο πρόλογο γιατί θα μπορούσα να καθοδηγήσω την σκέψη σας όπως οι διάφοροι πρόλογοι στα βιβλία όπου λίγο πολύ φαντάζεσαι το περιεχόμενο που θα ακολουθήσει.
Είναι ένα ερώτημα ανοιχτό στην κρίση του καθένα. Θα ήθελα να το ανακαλύψουμε μαζί.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
-
Αν το βλέπεις ως πόνο ποτέ δεν θα το φτάσεις, θα πρέπει να το θες, να το αναζητάς, να το ποθείς..
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣΠάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:00Δεν θέλω να κάνω κάποιον ιδιαίτερο πρόλογο γιατί θα μπορούσα να καθοδηγήσω την σκέψη σας όπως οι διάφοροι πρόλογοι στα βιβλία όπου λίγο πολύ φαντάζεσαι το περιεχόμενο που θα ακολουθήσει.
την καταλληλη στιγμη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Γιατί πολύ απλά οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:33Αν το βλέπεις ως πόνο ποτέ δεν θα το φτάσεις, θα πρέπει να το θες, να το αναζητάς, να το ποθείς..
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
Θεό έχεις μέσα σου άνθρωπε και δεν το ξέρεις, το μαθαίνεις μόνο την στιγμή που πεθαίνεις.Mansko έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:44Γιατί πολύ απλά οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:33Αν το βλέπεις ως πόνο ποτέ δεν θα το φτάσεις, θα πρέπει να το θες, να το αναζητάς, να το ποθείς..
ΝΚ.
Μιας και το ανέφερες. Numbers count. Δηλαδή άμα είσαι υψηλού level θα ορμήσουν πρώτα σε εσένα, οι πολλοί γιατί συνιστάς μεγαλύτερη απειλή. Ηδη νιώθω να απειλούμαι.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:46Θεό έχεις μέσα σου άνθρωπε και δεν το ξέρεις, το μαθαίνεις μόνο την στιγμή που πεθαίνεις.Mansko έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:44Γιατί πολύ απλά οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:33Αν το βλέπεις ως πόνο ποτέ δεν θα το φτάσεις, θα πρέπει να το θες, να το αναζητάς, να το ποθείς..
ΝΚ.
-
Απλά σε περιεργάζομαι γιατί μου κίνησες το ενδιαφέρον όταν σε είδα σε μια βόλτα έξω από το κλουβί μου.
Θέλει θυσίες η αρετή. Η με άλλα λόγια του ποιητή..."με σάλιο και υπομονή..."Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 08:51Απλά σε περιεργάζομαι γιατί μου κίνησες το ενδιαφέρον όταν σε είδα σε μια βόλτα έξω από το κλουβί μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με άψυχα αντικείμενα; (Η χούφτα δε μετράει.)
από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Φεβ 2025, 16:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 14 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
16 Φεβ 2025, 14:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρύ κλίμα στη δεξια πολυκατοικια -"Μετράει μέρες"
από Frappezitis » 27 Ιουν 2024, 05:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
28 Ιουν 2024, 17:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση υστεριας πανω στο σεξ
από George_V » 31 Δεκ 2024, 10:29 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
31 Δεκ 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοκτονία με πάνω από έναν πυροβολισμό.
από Alex Amsterdam » 27 Φεβ 2024, 16:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 915 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
03 Μαρ 2024, 19:22
-