ποιος το έγραψε;Antares έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:43Γιατί μήπως έγραψε και το Κεφάλαιο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28
Εντωμεταξύ ο Μαρξ ζούσε με χαρτζιλίκι από τους γονείς του. Αν έγραφε στο φόρουμ θα ήταν ο Ορέστης.
Αντιεργασια
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Αντιεργασια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ήταν έτοιμο από δεκαετίες κατά μερικές απόψεις. Δεν το έχω διαβάσει και ούτε πρόκειται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 11:07ποιος το έγραψε;Antares έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:43Γιατί μήπως έγραψε και το Κεφάλαιο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28
Εντωμεταξύ ο Μαρξ ζούσε με χαρτζιλίκι από τους γονείς του. Αν έγραφε στο φόρουμ θα ήταν ο Ορέστης.
Καταρχήν , χαίρομαι ορεστη για σένα . Έτσι θα βρεις δουλειά. Αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου . Τώρα με αυτές τις πίπες εάν ο ερισμος με κίνδυνο ...νεκρέ ζωντανές,ε αν επιφέρει κρίσεις πανικού ,είναι ο οργανισμός τέτοιος. .. Πέθανε ο Ορεστης. Εμείς θέλουμε άλλον Ορεστη . Θα σε βάλουμε στο ΚΚΕ ...Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 07:24Η εμπερια μου σε ενα οχι τοσο καλο φροντιστηριο ξενων γλωσσων σε συνδυασμο με καποια αρθρα που διαβαζω σχετικα με τις συνθηκες εργασιες στην πληροφορικη (αυτο που θα ειχα ζησει αν δουλευα), οπως και σε αλλα πολλα επαγγελματα, με κανουν να νιωθω απεχθεια, εως μισος για την εργασια.
https://philip.greenspun.com/careers/women-in-science
https://philip.greenspun.com/materialis ... etirement/
Φαινεται οτι η εργασια ειναι ενας τροπος για τον ανθρωπο να θαφτει ζωντανος. Με ανταλλαγμα το χρημα να γινει ζωντανος νεκρος χωρις ελευθερο χρονο και δημιουργικα ενδιαφεροντα. Ενας τροπος να θυσιασει ολοκληρη τη νιοτη του.
Το Σεπτεμβριο σχεδιαζα να βρω καποια δουλεια αλλα τωρα ανοιξαν τα ματια μου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο Γκουσγκούνης. Εδώ εξηγεί πως το εμπνεύστηκε:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 11:07ποιος το έγραψε;Antares έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:43Γιατί μήπως έγραψε και το Κεφάλαιο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28
Ποια είναι η γραμμή του κόμματος αναρωτιέμαι. Αυταπαρνηση,θυ σ ιες,αγώνας . .. Τώρα η βιοπάλη και ο σαδομαζοχισμός που μας δέρνει είναι αυτά που μας κάνουν καλούς στην δουλειά μας. Εγώ δεν θέλω να ψυχοθεραπευτώ . Ούτε θέλω να μαι μισή . Οι κοινές θέσεις του ΚΚΕ βλάπτουν πολλές φορές την αυτοεξυπηρετηση ,ταπεινός σας μούλος;
Γι' αυτό θέλουμε Ορέστη.Kiki mat έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 11:42Ποια είναι η γραμμή του κόμματος αναρωτιέμαι. Αυταπαρνηση,θυ σ ιες,αγώνας . .. Τώρα η βιοπάλη και ο σαδομαζοχισμός που μας δέρνει είναι αυτά που μας κάνουν καλούς στην δουλειά μας. Εγώ δεν θέλω να ψυχοθεραπευτώ . Ούτε θέλω να μαι μισή . Οι κοινές θέσεις του ΚΚΕ βλάπτουν πολλές φορές την αυτοεξυπηρετηση ,ταπεινός σας μούλος;
Θα απαντά σε όλα αυτά τα αγωνιώδη ερωτήματα με τον γνωστό σαφή και στοιχειοθετημένο τρόπο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η προσωπική ζωή του καθένα ενδιαφέρει τις κατίνες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28Εντωμεταξύ ο Μαρξ ζούσε με χαρτζιλίκι από τους γονείς του. Αν έγραφε στο φόρουμ θα ήταν ο Ορέστης.

για το κόνσεπτ του alienation έχεις να πεις κάτι;

Γειά σου Ορέστη. Ακου τι έχω να προσφέρω στο θέμα σου αυτό.: Δεν αρέσει σε όλους να είναι ο μπάτσος. Κάποιοι προτιμούν να είναι ο manuel Ferrara.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 07:24Η εμπερια μου σε ενα οχι τοσο καλο φροντιστηριο ξενων γλωσσων σε συνδυασμο με καποια αρθρα που διαβαζω σχετικα με τις συνθηκες εργασιες στην πληροφορικη (αυτο που θα ειχα ζησει αν δουλευα), οπως και σε αλλα πολλα επαγγελματα, με κανουν να νιωθω απεχθεια, εως μισος για την εργασια.
https://philip.greenspun.com/careers/women-in-science
https://philip.greenspun.com/materialis ... etirement/
Φαινεται οτι η εργασια ειναι ενας τροπος για τον ανθρωπο να θαφτει ζωντανος. Με ανταλλαγμα το χρημα να γινει ζωντανος νεκρος χωρις ελευθερο χρονο και δημιουργικα ενδιαφεροντα. Ενας τροπος να θυσιασει ολοκληρη τη νιοτη του.
Το Σεπτεμβριο σχεδιαζα να βρω καποια δουλεια αλλα τωρα ανοιξαν τα ματια μου.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν σε ενδιαφέρει η προσωπική ζωή κάποιου που γράφει για την αποξένωση που προκαλεί η εργασία στο καπιταλιστικό σύστημα ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ του και συντηρείται από τους πλούσιους γονείς του που πίνουν το αίμα του εργαζόμενου; Κακώς. Θα έπρεπε όχι απλά να σε ενδιαφέρει αλλά να το φέρνεις και σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αυτό που λέγαμε παλιά: Δάσκαλε που δίδασκες...the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:09η προσωπική ζωή του καθένα ενδιαφέρει τις κατίνες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28Εντωμεταξύ ο Μαρξ ζούσε με χαρτζιλίκι από τους γονείς του. Αν έγραφε στο φόρουμ θα ήταν ο Ορέστης.
Για την αποξένωση στο καπιταλιστικό σύστημα ισχύει όσο ίσχυε και στο κομμουνιστικό σύστημα και σε κάθε μαζικό σύστημα παραγωγής. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Ιβαν στα γκούλαγκ απευθυνόταν στα συνδικαλιστικά όργανα απαιτώντας 4ωρο και καλύτερη αμοιβή. Ή αν δεν θέλεις να πας τόσο πίσω ρίξε μια ματιά στις συνθήκες εργασίας στην κομουνιστική Κίνα και κάνε συγκρίσεις με αυτές της καπιταλιστικής αμερικής.
...γιατί είναι μετανάστης και γυναίκα οι εργαζόμενοι όμως

διαφήμιση είναι!

προϊόν βρε αγόρι σου πουλάνε

είναι σίγουροι μάλιστα ότι θα αγοράσεις που δ ε ν σε βάζουν καν στο ταργκετ ντεμογκράφικ

άει στο καλό τα σκιώτια μου πρωί πρωί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 19 Νοέμ 2019, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άντε πάλι τα ίδια. ίδια καραμέλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:33Δεν σε ενδιαφέρει η προσωπική ζωή κάποιου που γράφει για την αποξένωση που προκαλεί η εργασία στο καπιταλιστικό σύστημα ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ του και συντηρείται από τους πλούσιους γονείς του που πίνουν το αίμα του εργαζόμενου; Κακώς. Θα έπρεπε όχι απλά να σε ενδιαφέρει αλλά να το φέρνεις και σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αυτό που λέγαμε παλιά: Δάσκαλε που δίδασκες...the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:09η προσωπική ζωή του καθένα ενδιαφέρει τις κατίνες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 10:28
Για την αποξένωση στο καπιταλιστικό σύστημα ισχύει όσο ίσχυε και στο κομμουνιστικό σύστημα και σε κάθε μαζικό σύστημα παραγωγής. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Ιβαν στα γκούλαγκ απευθυνόταν στα συνδικαλιστικά όργανα απαιτώντας 4ωρο και καλύτερη αμοιβή. Ή αν δεν θέλεις να πας τόσο πίσω ρίξε μια ματιά στις συνθήκες εργασίας στην κομουνιστική Κίνα και κάνε συγκρίσεις με αυτές της καπιταλιστικής αμερικής.
ώχουυυυ καημένεεεε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποια ίδια; Δεν σου απαντάω; Πες μου εσύ ένα σύστημα εργασίας που να μην αποξενώνει και να μην κάνει ανταγωνιστικό τον εργάτη. Πες το και στον Ορέστη.the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:41άντε πάλι τα ίδια. ίδια καραμέλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:33Δεν σε ενδιαφέρει η προσωπική ζωή κάποιου που γράφει για την αποξένωση που προκαλεί η εργασία στο καπιταλιστικό σύστημα ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ του και συντηρείται από τους πλούσιους γονείς του που πίνουν το αίμα του εργαζόμενου; Κακώς. Θα έπρεπε όχι απλά να σε ενδιαφέρει αλλά να το φέρνεις και σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αυτό που λέγαμε παλιά: Δάσκαλε που δίδασκες...the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:09
η προσωπική ζωή του καθένα ενδιαφέρει τις κατίνες.
ώχουυυυ καημένεεεε.
Το ερώτημα είναι το κατά πόσον μπορεί να αντιμετωπισθεί αυτό από τον ίδιο τον εργαζόμενο.the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 12:09για το κόνσεπτ του alienation έχεις να πεις κάτι;
Προσωπικώς, θεωρώ ότι όποιος ενδιαφέρεται για κάτι μπορεί να μάθει περισσότερα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο ή κόστος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.