ουτε 30 το αηκιου με κατι τετοια...Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 11:17Κάποτε η πρόταση "Εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου" σχημάτιζε τεράστιες ουρές έξω απο τις τράπεζες που ο κόσμος αλλά και επιχειρήσεις πηγαίνανε να βάλουν τις αποταμιεύσεις και τα διαθέσιμα τους στην πιο ασφαλή και κερδοφόρα τοποθέτηση.
Μετά γίναμε Ευρώπη, αυτά θεωρήθηκαν ξεπερασμένα πράματα, κομμουνιστικά. Οι αποταμιεύσεις εξαυλώθηκαν στις αγορές, και η εγγύηση ελληνικού δημοσίου έγινε σύντομο ανέκδοτο
ΕΓΓΥΑ, ΠΑΡΑ ΔΑΤΗ
- Οργισμένος
Re: ΕΓΓΥΑ, ΠΑΡΑ ΔΑΤΗ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
πραγματικα δεν εχω λογια για το ποσο γαματο βιβλιο ειναι το maps of meaning. δεν εχω λογια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο Πήτερσον είναι ο ενας απο τους λιγους παμπλικ ιντελεκσουαλ που μιλα λογικα. Καλοι ειναι κι οι αδερφοι Γουηνστιν (δε ξερω αν εχουν σχεση με χαρβυ)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Οκτ 2023, 22:38
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερα σφηνάκι, παρά τον Μητσοτάκη
από Unique » 09 Μάιος 2023, 09:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
09 Μάιος 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-