Καμία σχέση με την πραγματικότητα, ειδικά το δεύτερο.. Τώρα που είμαι 36 νιώθω πολύ καλύτερα πνευματικά απ' ότι όταν ήμουν 26, καλύτερη μνήμη, καλύτερη κριτική σκέψη, περισσότερες γνώσεις, πιο κατασταλαγμένες απόψεις, ικανότητα μάθησης καινούργιων πραγμάτων επίσης στα ύψη..
Η καλύτερη ηλικία
Re: Η καλύτερη ηλικία
Ναι γιατι δεν θυμασαι πως ησουν στα 26
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εγώ που είμαι 26 είμαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν 10 χρόνια. Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να είμαι σε ακόμα καλύτερη μετά από 10.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Eίχα μετακομίσει στην πόλη που ήθελα, είχα νοικιάσει ένα καλό διαμέρισμα, κάθισα με ένα βιβλίο για να απολαύσω την ηρεμία και τις επόμενες ημέρες ξέσπασε η κόλαση.έργο_μακέτο έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:23Εγώ θα ήθελα να ήμουν 50. Χωρίς παιδιά βεβαίως.
Τη δουλειά μου, τα βιβλία μου, και την ηρεμία μου.
Γνωστή μου 40 ετών πέθανε και διαγνώστηκα με καρκίνο. Πριν τα 50.
Δεν μας αφήνουν σε ηρεμία, μην γελιέσαι.
Μου έκανε εντύπωση το ποστ, γι' αυτό απάντησα.
- έργο_μακέτο
Ίσως έχω κι εγώ εσφαλμένη εικόνα για τα πως είναι να είσαι μεσήλικας.Antares έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:36Eίχα μετακομίσει στην πόλη που ήθελα, είχα νοικιάσει ένα καλό διαμέρισμα, κάθισα με ένα βιβλίο για να απολαύσω την ηρεμία και τις επόμενες ημέρες ξέσπασε η κόλαση.έργο_μακέτο έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:23Εγώ θα ήθελα να ήμουν 50. Χωρίς παιδιά βεβαίως.
Οι επιθυμίες μου θολώνουν την αντίληψη
- Yes I have!
- Yes I have!
Μην κρίνεις με το πως είσαι και αισθάνεσαι τώρα. Δεν θα είναι το ίδιο, όλο και κάποιο πρόβλημα υγείας παρουσιάζεται, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο αυτό που λες.έργο_μακέτο έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:41Ίσως έχω κι εγώ εσφαλμένη εικόνα για τα πως είναι να είσαι μεσήλικας.
Ποιοί, δεν "μας αφήνουν σε ηρεμία";Antares έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:36Eίχα μετακομίσει στην πόλη που ήθελα, είχα νοικιάσει ένα καλό διαμέρισμα, κάθισα με ένα βιβλίο για να απολαύσω την ηρεμία και τις επόμενες ημέρες ξέσπασε η κόλαση.SpoilerShowέργο_μακέτο έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:23Εγώ θα ήθελα να ήμουν 50. Χωρίς παιδιά βεβαίως.
Χιλιάδες άνθρωποι 40-50 ετών (για να μην αναφέρω μικρότερες ηλικίες), πεθαίνουν από καρκίνο ή άλλη σοβαρή νόσο (καρδιά, πνεύμονες, κ.λπ).
Πεθαίνουν άνθρωποι φτωχοί, πολύ φτωχοί, πλούσιοι, πολύ πλούσιοι, μεσαίας τάξης, άρχουσας τάξης και από κάθε κοινωνική ομάδα και κάθε πνευματικού επιπέδου και μόρφωσης. Σε όλο τον κόσμο.
Ποιοί είναι αυτοί που μας έχουν βάλει στο μάτι γενικά και εσένα ειδικά;
Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχεις εσύ σε σύγκριση με εμένα που με "έχουν αφήσει ήσυχο" να φτάσω σε αυτήν την ηλικία;
- έργο_μακέτο
Είναι και οι συνθήκες ζωής του μέλλοντος. Δεν ξέρουμε πως θα είναι.Antares έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:48Μην κρίνεις με το πως είσαι και αισθάνεσαι τώρα. Δεν θα είναι το ίδιο, όλο και κάποιο πρόβλημα υγείας παρουσιάζεται, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο αυτό που λες.έργο_μακέτο έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:41Ίσως έχω κι εγώ εσφαλμένη εικόνα για τα πως είναι να είσαι μεσήλικας.
- Yes I have!
- Yes I have!
Δεν μας αφήνει σε ηρεμία η ζωή εννοούσα. Όλο και κάτι σου μαθαίνει έως τον θάνατο ή και μετά τον βιολογικό θάνατο. Είναι ένα διαρκές γίγνεσθαι.Λοξίας έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:55Ποιοί, δεν "μας αφήνουν σε ηρεμία";
Χιλιάδες άνθρωποι 40-50 ετών (για να μην αναφέρω μικρότερες ηλικίες), πεθαίνουν από καρκίνο ή άλλη σοβαρή νόσο (καρδιά, πνεύμονες, κ.λπ).
Πεθαίνουν άνθρωποι φτωχοί, πολύ φτωχοί, πλούσιοι, πολύ πλούσιοι, μεσαίας τάξης, άρχουσας τάξης και από κάθε κοινωνική ομάδα και κάθε πνευματικού επιπέδου και μόρφωσης. Σε όλο τον κόσμο.
Γιατί; Τι το ιδιαίτερο έχεις εσύ σε σύγκριση με εμένα που με "έχουν αφήσει ήσυχο" να φτάσω σε αυτήν την ηλικία;
Καλά...θα κάνω ότι σε πιστεύω...Antares έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 19:00Δεν μας αφήνει σε ηρεμία η ζωή εννοούσα. Όλο και κάτι σου μαθαίνει έως τον θάνατο ή και μετά τον βιολογικό θάνατο. Είναι ένα διαρκές γίγνεσθαι.Λοξίας έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:55Ποιοί, δεν "μας αφήνουν σε ηρεμία";
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οποιαδήποτε δεν είναι στάσιμη, καλή είναι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
25-30 αν εχεις ομως τα φραγκα που βγαζεις 35αρης
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Επιθετικότητα ε;
Ίσως να με νευριάζουν τα μισόλογα, οι υπεκφυγές, τα υπονοούμενα, τα "εσείς δεν ξέρετε, εγώ ξέρω αλλά δεν σας λέω", οι συνωμοσιολογίες, οι παντελώς αναπόδεικτοι ισχυρισμοί που αξιώνουν αποδοχή "επειδή το λέω εγώ", και διάφορα άλλα παρόμοια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
- 6 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
08 Ιούλ 2024, 16:29
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 251 Απαντήσεις
- 8199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
06 Απρ 2024, 19:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2023, 12:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
20 Σεπ 2023, 19:12
-