το κουτάλι
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
- Otto Weininger
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Let them make the first mistake. We make the last move.
- blackpaint
δεν ειναι καθολου μα καθολου το ιδιοelchav έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:53ξέρω γω, γιατί είναι τεξτμπουκ ρουφιανιά;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:51γιατι ρουφιανια ρε, ο ΟΡ εχει το θαρρος της γνωμης του και δεν μασαει να εκτιθεται. Δε θα θελες να μαθεις τι αποδοχη θα ειχαν οι αποψεις του στις πελατισες του;
άμα γράψεις ότι γαμάς 2-3 αυτήν την περίοδο, θα θέλαμε να μάθουμε τι αποδοχή θα είχε το γεγονός αυτό στην μόνιμη σου γκόμενα;
ενα κουταλι φτιαχνεται ευκολα το πιρουνι πολυ δυσκολα και κανει για πολλες χρησεις
- blackpaint
να προσπαθησει να μου τα σπασει εννοεις. Και οχι δεν ειναι. Δεν του το χω. Κι οσο για σενα, αλλου τα ζοριλικια. Μαζεψου!Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:20να σου σπάσει τα χέρια ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που επιχειρείς να στιγματίσεις ; Είναι αρκετά αποτρεπτικό ;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:44εχω κανει πολυ χειροτερα αδικηματα, βρες καλυτερο αποτρεπτικο επιχειρημα
- blackpaint
αυτο ειναι το λεγομενο κουταλοπιρουνο!
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Otto Weininger
Είπες για κάτι αποτρεπτικό και σου απάντησα. Εγώ δεν κάνω τέτοια, είμαι φλώρος και εύκολο θύμα για οποιονδήποτε. Μην αγριεύεις μαζί μου σε παρακαλώ.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:41
να προσπαθησει να μου τα σπασει εννοεις. Και οχι δεν ειναι. Δεν του το χω. Κι οσο για σενα, αλλου τα ζοριλικια. Μαζεψου!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ένας στρειτ άντρας δεν γίνεται να λάβει μεγαλύτερη θαλπωρή και αγάπη από αυτή που μπορούν να του δώσουν γυναίκες της ζωής του. Αλλά ακόμα και οι γκέι σε γυναίκες φίλες βασίζονται για την ψυχολογική τους υποστήριξη. Αλλιώς θα ζούσανε στα όρια της αυτοκτονίας.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:46Οι άντρες είναι λιγότερο πολύτιμοι από τις γυναίκες; Δεν το βρίσκεις σεξιστικό αυτό;Antigeist έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:43Γιατί είναι ο γκέι αντιπροσωπευτικός του αντρικού φύλου; Εσένα πολυτιμότεροι στην ζωή σου είναι άλλοι άντρες και όχι γυναίκες; Η φάση μυρίζει λίγο ντουλάπα.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:30
Ομοφοβική αντίληψη. Μειώνεις τους άντρες που θεωρούν κάτι καλύτερο στην ζωή τους έναν άντρα. Επίσης σεξισμός. Θεωρείς ότι οι γυναίκες είναι πολυτιμότερες στην ζωή ενός άντρα από τους άλλους άντρες.
Επίσης το αν είναι αντιπροσωπευτικός του αντρικού φύλου ο γκέι δεν έχει σημασία. Η πρότασή σου ήταν ότι «δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν άντρα από μια γυναίκα».
Και από κοινωνική άποψη οι γυναίκες είναι σημαντικότερες γιατί κρατάνε τα ηνία της οικιακής οικονομίας. Μην κοιτάς σήμερα που μας συντηρεί η τεχνολογία. Παλιότερα ήταν αυτές που παρήγαν ιματισμό, φρόντιζαν για το φαΐ, δούλευαν στους αγρούς και τα ζωντανά και φρόντιζαν τα τέκνα. Οι άντρες που δεν ήταν δούλοι ασχολούνταν μόνο με την ενεργητική και παθητική αυτοσυντήρηση. Δηλαδή ανάλογα την περίσταση η κλέβανε την περιουσία άλλων αντρών ή την υπερασπίζανε. Κατά τα άλλα ήταν λίγο πολύ τεμπελόσκυλα. Αυτό το βλέπεις ακόμα σε φτωχές κοινωνίες σε Αφρική και Ασία. Τα πάντα τα κάνουν οι γυναίκες οι άντρες το πολύ καμιά δουλίτσα του ποδαριού και μετά διασκέδαση παρέα με τα άλλα αντράκια.
- blackpaint
σορρυ, δεν φταιω εγω αλλα τα υψηλα επιπεδα τεστοστερονης μου. Δεν θα επαναληφθει, το υποσχομαι.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:50Είπες για κάτι αποτρεπτικό και σου απάντησα. Εγώ δεν κάνω τέτοια, είμαι φλώρος και εύκολο θύμα για οποιονδήποτε. Μην αγριεύεις μαζί μου σε παρακαλώ.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:41
να προσπαθησει να μου τα σπασει εννοεις. Και οχι δεν ειναι. Δεν του το χω. Κι οσο για σενα, αλλου τα ζοριλικια. Μαζεψου!
- Hector Buas
Κατ' αρχάς θα ήθελα να σου θυμίσω πως, αντίθετα με πολλούς εδώ μέσα, δεν προσβάλλομαι ποτέ και από κανέναν πολεμιστή του πληκτρολογίου. Ειδικά από τύπους όπως εσύ.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:59Το να αντιστεκεσαι στην ρατσιστικη υστερια που δαιμονοποιουσε ανθρωπους ειναι υποστηριξη των ισλαμικων κοινωνιων; Δεν ειναι, απλα αυτο που κανεις ειναι ειναι ενα απλοικο πεταγμα του μπαλακιου στην εξεδρα. Δεν με εκπλησσει, εδω και μερικα ποστ εισαι ολο υπεκφυγες: αποφευγεις να παρεις θεση στο εμετικο κειμενο του ελληγενη και μου παραθετεις γενικολογιες για την...ανωτεροτητα της δυσης.Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:42Αν θυμάμαι καλά, έχεις στο παρελθόν υποστηρίξει κάποιες κοινωνίες, όπως π.χ. τις Ισλαμικές, που έχουν τελείως διαφορετικές και οπισθοδρομικές θέσεις στο θέμα αυτό. Ποιός δεν θυμάται την κριτική για Ισλαμοφοβία σε όποιον τολμούσε να αναφέρει τέτοια θέματα στο παρελθόν? Και επομένως, αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία να κάνεις εσύ κριτική σε οποιονδήποτε στο θέμα αυτό.
Αλλα δε σου ζητησα αυτο ρε δειλε κολοκυθοκεφτε, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.
Οποτε ειτε αναλαβε το θαρρος της γνωμης σου, ειτε τραβα παιξε παρα περα.
Την θέση μου την είπα: πως δηλαδή η εξέλιξη των δυτικών κοινωνιών στα θέματα της ισότητας των φύλων είναι στην σωστή κατεύθυνση και αλλάζει μία κατασταση που ίσχυε για χιλιετίες. Δεν την κατάλαβες αλλά αυτό δεν νομίζω πως παραξενεύει κανέναν.
Αν θυμάσαι καλά πολλοί εδω μέσα είχατε κάνει επάγγελμα το να αποκαλείτε ρατσιστή, ισλαμοφοβικό και άλλα τέτοια ωραία κάθε άνθρωπο που εξέφραζε δικαιολογημένες επιφυλάξεις στο θέμα της κουλτούρας, συμπεριλαμβανομενης και της αντιμετώπισης των γυναικών, των οικονομικών μεταναστών που εισέρχονταν λαθραία στην χώρα. Και αυτό δεν μπορεί αλλά ούτε και πρέπει να το ξεχάσει κανείς.
"Δεν δικαιούστε λοιπόν δια να ομιλείτε", όπως θα ελεγε και ένας παλιός Πασόκος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μία αρχαία αμερικανική παροιμία λέει a key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened by many keys is a shitty lock
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- blackpaint
A pencil sharpener that sharpens a lot of pencils is a good sharpener.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:00μία αρχαία αμερικανική παροιμία λέει a key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened by many keys is a shitty lock
A pencil that has been sharpened too much is a shitty pencil.
Ελπιζω να καταλαβαινεις τωρα γιατι αυτη η παπαρια που διαβασες σε καποιο ηλιθιο αμερικανικο σαιτ ειναι η πιο βλακωδης αναλογια για την σεξουαλικη ζωη των ανθρωπων, με μοναδικο σκοπο να δικαιωσει τα διπλα στανταρντς και να ντροπιασει την γυναικεια σεξουαλικοτητα.
Αλλα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο σενα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
λυπάμαι τα άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν το χιούμορ και τσαντίζονται διαρκώς παίρνοντας τα πάντα στα σοβαράblackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:27A pencil sharpener that sharpens a lot of pencils is a good sharpener.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:00μία αρχαία αμερικανική παροιμία λέει a key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened by many keys is a shitty lock
A pencil that has been sharpened too much is a shitty pencil.
Ελπιζω να καταλαβαινεις τωρα γιατι αυτη η παπαρια που διαβασες σε καποιο ηλιθιο αμερικανικο σαιτ ειναι η πιο βλακωδης αναλογια για την σεξουαλικη ζωη των ανθρωπων, με μοναδικο σκοπο να δικαιωσει τα διπλα στανταρντς και να ντροπιασει την γυναικεια σεξουαλικοτητα.
Αλλα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο σενα.
είσαι διαρκώς με το δάχτυλο στη σκανδάλη
υγ το αντιπαράδειγμα με τη ξύστρα είναι τελείως άστοχο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2095 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-