Εννοουσαν βλακας κανονικος. Εσυ τι λες;Antigeist έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:36"βλάκας" καμιά φορά είναι ο φλούφλης, ο λαπάς, ο αδύναμος, ο μη trendy, όχι απαραίτητα ο βλακωδώς εκκεντρικός ή ο κουτός. Όλοι εκτός από τον τελευταίο μπορούν να έχουν υψηλό iq.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:31Εγω τι iq πιστευεις οτι εχω; Οι συμμαθητες μου με ελεγαν βλακα
Το σχολείο είναι σκέτο χάσιμο χρόνου από τη ζωή ενός ανθρώπου
Re: Το σχολείο είναι σκέτο χάσιμο χρόνου από τη ζωή ενός ανθρώπου
Εγώ λέω να μην δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:42Εννοουσαν βλακας κανονικος. Εσυ τι λες;Antigeist έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:36"βλάκας" καμιά φορά είναι ο φλούφλης, ο λαπάς, ο αδύναμος, ο μη trendy, όχι απαραίτητα ο βλακωδώς εκκεντρικός ή ο κουτός. Όλοι εκτός από τον τελευταίο μπορούν να έχουν υψηλό iq.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:31
Εγω τι iq πιστευεις οτι εχω; Οι συμμαθητες μου με ελεγαν βλακα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Θες να μου πεις ότι έκανες τεστ iq και είδες ότι είσαι έξυπνος; Έστω. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις όποιος φαίνεται κουτός/έξυπνος είναι κιόλας.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:42Εννοουσαν βλακας κανονικος. Εσυ τι λες;Antigeist έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:36"βλάκας" καμιά φορά είναι ο φλούφλης, ο λαπάς, ο αδύναμος, ο μη trendy, όχι απαραίτητα ο βλακωδώς εκκεντρικός ή ο κουτός. Όλοι εκτός από τον τελευταίο μπορούν να έχουν υψηλό iq.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 02:31
Εγω τι iq πιστευεις οτι εχω; Οι συμμαθητες μου με ελεγαν βλακα
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο ritzeri είναι γνωστό μέλος της Mensa και απόδειξη της αποτυχίας των IQ τεστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φορουμαρα. αγαπαμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το σχολείο είναι απαραίτητο αλλά όχι με τον στεγνό τρόπο που εφαρμόζεται στην ελλάδα. Σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες όπως η Ολλανδία το παιδί ή οι γονείς επιλέγουν τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους έχοντας να διαλέξουν από ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προσεγγίσεων. Γνωστότερο για τις γήινες πρακτικές του είναι το σύστημα Μοντεσόρι. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα κατά το οποίο δεν δίνεται βαρύτητα στην ιστορία ή στη γεωγραφία αλλά σε πράγματα όπως: Η οσμή μιας παπαρούνας, δείτε το σύμπαν μέσα από τα μάτια του Πικάσο και βέβαια το γνωστό σε όλους Memento Mori όπου οι μαθητές περνούν μεγάλο μέρος του μαθήματος μέσα σε φέρετρα για να αντιληφθούν τη θνητότητά τους. Θυμάστε όταν είμαστε πιτσιρικάδες και νομίζαμε ότι δεν θα πεθάνουμε ποτέ; Δεν ισχύει.Antigeist έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 00:19Για ποιο λόγο υπάρχει ο θεσμός του σχολείου; Τι εξυπηρετεί το να παίρνεις ένα σκατομόμολο (μέχρι 20 χρόνων μόμολο ουσιαστικά είναι κανείς στην χαζοεποχή μας) που δεν μπορεί καλά καλά να βάλει τα ρούχα του σε μια σειρά η να πάψει για δύο γαμημένα λεπτά να βλακίζει και να του μαθαίνεις τι είναι το μάγμα (ύλη δημοτικού!), πως να αναλύει αρχαίες τραγωδίες ή να λύνει εξισώσεις φυσικής και άλγεβρας; Και επιπλέον σε τι βοηθάνε αυτά τα πράγματα στη ζωή σου; Άμα θες να μάθεις φυσική, ωρίμασε καλά καλά και μετά πάρε ένα εγχειρίδιο και κάτσε μελέτησε το με την ησυχία σου.
Και για ποιο λόγο δεν πρέπει τα παιδιά να δουλεύουν επί πληρωμή για να μάθουν από νεαρή ηλικία κάτι πρακτικό και χρήσιμο, χώρια ότι τα αγαθά κόποις κτώνται; Τόσο πολύ κακό θα τους έκανε να μάθουν ξέρω εγώ να φροντίζουν έναν κήπο ή να σερβίρουν; Τα περισσότερα παιδιά μεγαλώνουν και δεν μπορούν να κάνουν ένα ζυμαρικό. Έλεος.
Επίσης δεν θα υπήρχε μπούλινγκ στο βαθμό που μπορεί και ανθεί στα σχολείο αν δεν ανάγκαζες τόσους πολλούς ανώριμους ανθρώπους που προφανώς δεν ταιριάζουν όλοι τους, να συνυπάρχουν τόσες ώρες.
Θυμίζω επίσης ότι στην αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη δεν υπήρχε υποχρεωτικό, επαναλαμβάνω υποχρεωτικό και σοβαρό σχολείο, ούτε βαθμίδες εκπαίδευσης.
Το σύστημα επίσης συμπεριλαμβάνει πληθώρα δράσεων που αφορούν τη γη. Ζωγραφίζουν, παίζουν μουσική, ακουμπούν το αυτάκι τους στο έδαφος για να νιώσουν το χορτάρι και περπατούν.
Δεν υπάρχει αξιολόγηση. Όταν ο μαθητής ρωτάει: Πως τα πήγα; Ο δάσκαλος απαντά: Εσύ πως νομίζεις ότι τα πήγες;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
σε ποιο σχολείο πήγαινες ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Συμφωνώ στο ότι προχωρημένα μαθηματικά (όρια, αλγόριθμοι) θα πρέπει να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο και όχι στο σχολείο ή να γίνουν αυστηρότερα τα κριτήρια για εισαγωγή σε ενιαίο και αντίστοιχα επαγγελματικό λύκειο.
Κάποιος με βαθμό 10 η 9,5, χαριστικά πολλές φορές, δεν έχει θέση στο ενιαίο λύκειο.
Ανάλυση κειμένων και συμβολισμοί απλά είναι Μπούρδες. Ας τα κάνουν οι αριστεροί για χόμπι.
Κάποιος με βαθμό 10 η 9,5, χαριστικά πολλές φορές, δεν έχει θέση στο ενιαίο λύκειο.
Ανάλυση κειμένων και συμβολισμοί απλά είναι Μπούρδες. Ας τα κάνουν οι αριστεροί για χόμπι.
- hellegennes
Για την ακρίβεια, διδάχθηκε φυσική στο σχολείο· δεν έπιασε και δοκίμασε την παραπάνω μέθοδο και δεν έπιασε ούτε αυτή.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α στα διάλα ρεhellegennes έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 10:17Για την ακρίβεια, διδάχθηκε φυσική στο σχολείο· δεν έπιασε και δοκίμασε την παραπάνω μέθοδο και δεν έπιασε ούτε αυτή.
Ο μπλόγκερ Σμερδαλέος που είναι γιατρός μελέτησε γλωσσολογία διαβάζοντας μόνος του εγχειρίδια και έχει φτάσει ένα επίπεδο γνώσης που δεν έχει να ζηλεψει τίποτα από τον μέσο επαγγελματία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Δεκ 2024, 14:34
-
- 7 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση οι Alt-Right, σκετο-Right, Far-Right, πιστευουν οτι....
από Zundapp » 12 Οκτ 2024, 16:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
12 Οκτ 2024, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπόθεση του χρόνου φάντασμα.
από taxalata xalasa » 22 Ιαν 2024, 09:58 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 5 Απαντήσεις
- 1182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
23 Ιαν 2024, 23:59
-