ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:22
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 13:58
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές και σε άλλα θέματα αλλά ποτέ δεν επανέρχεται για απολύτως ευνόητους λόγους.

Έχω θέλω να μάθω κιόλας, πως θα αντιδράσεις αν σου πουν ότι αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει επειδή δεν το απέδειξες επιστημονικά; Ή αν σου πουν Ότι μόνο η επιστήμη λέει την αλήθεια.
Επίσης πως αντιδράς αν αυτός που σου το λέει ξέρεις ότι δεν είναι επιστήμονας;
Μα δεν εκφέρω γνώμη ως επιστήμονας. Την άποψη μου για τη φάση "πότε μεταφυσικός Βούδας πότε επιστημονικός Κούδας" εκφράζω, που παίζει κυρίως σε πολιτικό και όχι θρησκευτικό πλαίσιο.
Τα υπόλοιπα είναι μάλλον μια χαζή προσπάθεια να μεταφερθεί το μεταφυσικό στόρυ στο φορτηγό της ...άθρησκης πολιτικής.
Δεν κατάλαβα ποια άποψη εκφράζεις και σε ποιο θέμα. Είπες για μεταφυσικά κλπ. Μήπως την απάντησή σου περιλαμβάνεις και το βίντεο; Επειδή δεν το είδα καθόλου. Σε ρώτησα αρχικά βλέποντας μόνο το ποστ σου και δεν έλαβα υπόψη μου το γεγονός ότι απαντούσες σε κάποιο θέμα και ήσουν σε μια ροή συζήτησης. ΟΚ έτσι είμαι τώρα

Δεν μπορώ να δω το βίντεο ούτε να μπω στο πνεύμα της συζήτησής σας.
Απλά είδα το ποστ σου, μου άρεσε το τι λέει
αλλά ρε παιδί μου... πες ´ότι το έγραψες σαν πρώτο ποστ σε άσχετο νήμα που άνοιξες εσύ.
Ρωτάω λοιπόν

Μαλακία; Μάλλον να ανοίξω άλλο νήμα γιατί είναι άλλη κουβέντα ε;
Λοιπόν αυτό θα γίνει. Θα το ανοίξω με το ποστ σου και θα σε ρωτήσω γι αυτό. θα πούνε κι άλλοι. Καλύτερα έτσι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.