Μπορει να μην προσβαλλεσαι, παρολαυτα μπηκες στην συζητηση οχι για να συμμετεχεις, αλλα για να προσβαλλεις εμενα. Οποτε, να την χεσω την αστικη ψευτοανωτεροτητα σου, με το συμπαθειο. Να κι αν προσβαλεσαι, να κι αν δεν.Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:58Κατ' αρχάς θα ήθελα να σου θυμίσω πως, αντίθετα με πολλούς εδώ μέσα, δεν προσβάλλομαι ποτέ και από κανέναν πολεμιστή του πληκτρολογίου. Ειδικά από τύπους όπως εσύ.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:59Το να αντιστεκεσαι στην ρατσιστικη υστερια που δαιμονοποιουσε ανθρωπους ειναι υποστηριξη των ισλαμικων κοινωνιων; Δεν ειναι, απλα αυτο που κανεις ειναι ειναι ενα απλοικο πεταγμα του μπαλακιου στην εξεδρα. Δεν με εκπλησσει, εδω και μερικα ποστ εισαι ολο υπεκφυγες: αποφευγεις να παρεις θεση στο εμετικο κειμενο του ελληγενη και μου παραθετεις γενικολογιες για την...ανωτεροτητα της δυσης.Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:42Αν θυμάμαι καλά, έχεις στο παρελθόν υποστηρίξει κάποιες κοινωνίες, όπως π.χ. τις Ισλαμικές, που έχουν τελείως διαφορετικές και οπισθοδρομικές θέσεις στο θέμα αυτό. Ποιός δεν θυμάται την κριτική για Ισλαμοφοβία σε όποιον τολμούσε να αναφέρει τέτοια θέματα στο παρελθόν? Και επομένως, αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία να κάνεις εσύ κριτική σε οποιονδήποτε στο θέμα αυτό.
Αλλα δε σου ζητησα αυτο ρε δειλε κολοκυθοκεφτε, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.
Οποτε ειτε αναλαβε το θαρρος της γνωμης σου, ειτε τραβα παιξε παρα περα.
Την θέση μου την είπα: πως δηλαδή η εξέλιξη των δυτικών κοινωνιών στα θέματα της ισότητας των φύλων είναι στην σωστή κατεύθυνση και αλλάζει μία κατασταση που ίσχυε για χιλιετίες. Δεν την κατάλαβες αλλά αυτό δεν νομίζω πως παραξενεύει κανέναν.
Αν θυμάσαι καλά πολλοί εδω μέσα είχατε κάνει επάγγελμα το να αποκαλείτε ρατσιστή, ισλαμοφοβικό και άλλα τέτοια ωραία κάθε άνθρωπο που εξέφραζε δικαιολογημένες επιφυλάξεις στο θέμα της κουλτούρας, συμπεριλαμβανομενης και της αντιμετώπισης των γυναικών, των οικονομικών μεταναστών που εισέρχονταν λαθραία στην χώρα. Και αυτό δεν μπορεί αλλά ούτε και πρέπει να το ξεχάσει κανείς.
"Δεν δικαιούστε λοιπόν δια να ομιλείτε", όπως θα ελεγε και ένας παλιός Πασόκος.
Στην συνεχεια, αφου σου ζητησα επανειλημενα να παρεις θεση για το εμετικα σεξιστικο κειμενο της καρακομπλεξαρας ΟΡ, μου σερβιρες μια νεροβραστη σουπα για την ανωτεροτητα της δυσης, δικαιολογωντας ομως ταυτοχρονα την πατριαρχια και τον σεξισμο ανα τους αιωνες επειδη παραδοση, αλλα για το κειμενο δεν πηρες ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ. Αντιθετα μου αρχισες τις ισλαμοφοβικες παπαριες, λες και πρεπει πρωτα ν ασχοληθω με τους ταλιμπαν στην Ασια και μετα με τους εγχωριους σεξιστες, οπως τον μπακαλολογοτεχνη και τους ομοιους του, για να καταληξεις σ ενα ρατσιστικο παραληρημα οπου επειδη πιστευω πως οι μεταναστες θα επρεπε να μπορουν να ζουν και αυτοι μια αξιοπρεπη ζωη, συναινω στην χειροτερη καταπιεση των γυναικων και των μειονοτητων.
Δηλαδη θες να πεις πως στην Ελλαδα της Ελενης Τοπαλουδη και της Ζακ, ο σεξισμος εισαγεται απο την Ανατολη; Αυτο ειναι το συμπερασμα σου;
Το δικο μου το συμπερασμα ειναι πως εισαι ενας υποκριτικος κωλοκεφτες, και πως κατα βαθος αν δεν συμφωνεις με το κειμενο, δεν δειχνει να σ ενοχλει στο ελαχιστο. Η δικη μου παρουσια και αυτα που εκφραζω σ ενοχλουν περισσοτερο.
Οποτε αντε παιξε παραπερα, ηλιθιε.