Being Short

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Being Short

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Οκτ 2019, 13:56

alekhine έγραψε:
18 Οκτ 2019, 13:03
ειμαι ο μονος που γουσταρω να ειναι η γυναικα ψηλοτερη απο μενα(ακομα και με τακουνι)? :smt017
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Οκτ 2019, 00:45
καλως τον :wave::wave:

πως και δεν μας ειχες βρει τοσο καιρο? :smt017
Όχι,πολλοί γουστάρουν την γυναίκα ψηλότερη. Και με τακούνια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2019, 14:06

Ασέβαστος έγραψε:
18 Οκτ 2019, 09:15
χα! σου ριχνω 2 ποντους. :lol:

ποτε δεν εχω αισθανθει κοντος. κι αν με ρωτησεις ποιος απο τους γνωστους μου ειναι ψηλοτερος η κοντυτερος απο μενα, για τους περισσοτερους δεν ξερω να σου απαντησω. :102: δεν θυμαμαι καμμια στιγμη στη ζωη μου να εχει καποια σημασια το υψος μου (ναι, ακομη και οταν οδηγουσα ktm) για να κατσω να το μετρησω η να ανησυχήσω για αυτο.

ουτε με εχει απορριψει γυναικα λογω υψους (απο οσο ξερω τουλαχιστον) αλλα ουτε κι εγω καθομαι να τις μετρησω.

χακουνα ματατα.
Δεν με έχει απορρίψει ποτέ γυναίκα λόγω ύψους. Νομίζω δηλαδή, δεν μου αφήνουν πάντα έκθεση με πλήρη αιτιολόγηση*. Όμως υπήρξαν πολλές για τις οποίες ήταν σαν να μην υπήρχα σαν αρσενικό. Με έβλεπαν κάτι σαν κουτάβι. Βασικά οι περισσότερες πρώην μου ήταν έστω και λίγο ψηλότερες. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως εγώ είμαι ο μαλάκας που ψάχνει ψηλό ταίρι; :oops:

* ναι, το έχω ζήσει κι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 18 Οκτ 2019, 15:19

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
18 Οκτ 2019, 01:10
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Οκτ 2019, 01:02
Εδω καναμε πρωθυπουργό το Σημίτη
Ακριβώς.Απόδειξη του πόσο ικανοί είναι οι κοντοί.
Στον λογο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 18 Οκτ 2019, 15:31

Χελη πολύ γέλιο μπράβο !
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Οκτ 2019, 15:35

hellegennes έγραψε:
17 Οκτ 2019, 22:33
Και μετά τα λόγια του πατέρα μου βγήκαν αληθινά. Έκανα λίμιτ απ στο 1,70. Τα όνειρά μου καταστράφηκαν. Στα μάτια των γυναικών ήταν σαν να μην υπήρχα, γιατί για κάποιον λόγο οι γυναίκες έχουν τυφλό σημείο και στα δυο μάτια κάτω από το 1,75. Ακόμη κι αυτές που είναι 1,50, πράγμα που μου δημιουργούσε την απορία πώς βλέπουν όταν κοιτούν ευθεία.
Πας καλά ρε συ; Και εγώ 1:70 είμαι, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά από αυτό ίσως μου δημιουργηθεί..
the end

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 18 Οκτ 2019, 15:38

Πάνας έγραψε:
18 Οκτ 2019, 15:35
hellegennes έγραψε:
Και μετά τα λόγια του πατέρα μου βγήκαν αληθινά. Έκανα λίμιτ απ στο 1,70. Τα όνειρά μου καταστράφηκαν. Στα μάτια των γυναικών ήταν σαν να μην υπήρχα, γιατί για κάποιον λόγο οι γυναίκες έχουν τυφλό σημείο και στα δυο μάτια κάτω από το 1,75. Ακόμη κι αυτές που είναι 1,50, πράγμα που μου δημιουργούσε την απορία πώς βλέπουν όταν κοιτούν ευθεία.
Πας καλά ρε συ; Και εγώ 1:70 είμαι, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά από αυτό ίσως μου δημιουργηθεί..
Να για αυτό είναι πολύ αστείο γτ οι περισσότεροι ελ είδατε <1,75 κ κανεις δεν έχει εικόνα τι είναι ψηλός vs κοντός
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Οκτ 2019, 15:46

lyna έγραψε:
18 Οκτ 2019, 15:38
Πάνας έγραψε:
18 Οκτ 2019, 15:35
hellegennes έγραψε:
Να για αυτό είναι πολύ αστείο γτ οι περισσότεροι ελ είδατε <1,75 κ κανεις δεν έχει εικόνα τι είναι ψηλός vs κοντός
Όχι, οι περισσότεροι είναι από 1:75 και απάνω λίγοι είμαστε οι κοντοί. Βέβαια αν βρεθούμε σε ένα μαγαζί με πήχτρα όρθιο κόσμο χνόμαστε, αλλά αν βρούμε χώρο δεν μας σταματάει ούτε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!
the end

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Οκτ 2019, 16:51

Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Οκτ 2019, 22:51
Feindflug έγραψε:
17 Οκτ 2019, 22:47
Ζενίθεδρος έγραψε:
17 Οκτ 2019, 22:46
1,70 και θεωρείσαι κοντος; Στο νότιο Σουδάν μένεις;
Πυγμαίος είσαι, τύπε;
Εσύ ποιος είσαι, ο Αντεντονκουμπος;
Το βρήκες, τύπε.

Τώρα μάντεψε ποιος από τους 4 είμαι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Οκτ 2019, 19:18

Πάνας έγραψε:
18 Οκτ 2019, 15:46

Όχι, οι περισσότεροι είναι από 1:75 και απάνω λίγοι είμαστε οι κοντοί. Βέβαια αν βρεθούμε σε ένα μαγαζί με πήχτρα όρθιο κόσμο χνόμαστε, αλλά αν βρούμε χώρο δεν μας σταματάει ούτε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!
πηγα φοιτητης θεσσαλονικη, και βγηκα ενα βραδυ σε ενα τυχαιο μπαρ, οπου, τι στομπουτσο εγινε, μεταμορφωθηκα σε χομπιτ, και δεν ειχα πιει και τιποτε περιεργο.

μετα απο μερικες μερες εμαθα οτι ιδιοκτητης ηταν γνωστος μπασκετμολιστας, ο γκαλης αν καλοθυμαμαι. :hammer:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 18 Οκτ 2019, 19:19

Εκανα μπουλινγκ και στους κοντους συμμαθητές μου. Ακομη νιώθω άσκημα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 19 Οκτ 2019, 01:05

Στο ένα νήμα είναι όλοι ζουμπάδες, στο άλλο ψηφίζουν ότι είναι λελέκια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 19 Οκτ 2019, 01:14

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε:
18 Οκτ 2019, 01:56
Πώς λέμε μικροτσούτσουνος στα αγγλικα;
Smallus Dickus.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Οκτ 2019, 02:27

Being Short Part 2: Mind the Corner

Ένα περίεργο πράγμα με τους άντρες και τις γυναίκες είναι πόσο ίδιες και ταυτόχρονα πόσες διαφορετικές είναι οι ψυχώσεις που πηγάζουν από τα τρισκατάβαθα της γλοιώδους ενδοκρανιακής τους μάζας. Οι μεν άντρες έχουν μια ψύχωση με τις μεγάλες διαστάσεις σε ανθρώπινες κατασκευές ή δημιουργήματα της φύσης, οι δε γυναίκες έχουν ψύχωση με τις μεγάλες βιολογικές διαστάσεις. Μεγάλα πόδια, μεγάλο ύψος, μεγάλη γλώσσα, μεγάλα μαλλιά. Βέβαια ίσως αμφότερα έχουν την ρίζα τους στο μέγεθος ενός πολύ συγκεκριμένου βιολογικού εξαρτήματος των χοιρόμορφων πιθήκων (των ανδρών. Μην θέλετε την κουταλιά στο στόμα).

Τούτο το βιολογικό εξάρτημα συνειδητοποίησα σε εφηβική ηλικία ότι βρίσκεται σε πολύ λάθος σημείο όταν είσαι 1,70, είναι σκοτεινά, σκουντουφλάς από την νύστα και έχει στο δωμάτιο τραπέζι. Εκτός από την αθώα εφηβική μου ψυχούλα, έχω τραυματίσει αρκετές φορές κι άλλα πράγματα μέχρι να αποφασίσω ότι είναι καλύτερα να ανοίγω πρώτα το φως, υπό τον φόβο αποτυχίας στο δαρβινικόν τεστ. Για χρόνια, όλα τα μόρια του σώματός μου αντιστάθηκαν σθεναρά στην παρόρμηση να πατάω τον διακόπτη του εκτυφλωτικού καταρράκτη ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με την έγερση από το κρεβάτι. Μόνο ένα μόριο δεν προέβαλλε ποτέ ιδιαίτερη αντίσταση, όντας αρκετά μαλθακό για να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι σε τούτη την παρόρμηση. Φευ! Αποφάσισα κάποια στιγμή ότι καλύτερα να πονέσουνε λιγάκι τα μάτια μου, παρά άλλα πράγματα παρομοίου σχήματος που ο θεός τοποθέτησε σε πολύ λάθος σημείο.

Είπα «λάθος σημείο» και θυμήθηκα την πρώτη φορά που βγήκα με γυναίκα πολύ ψηλότερή μου (1,80φεύγα). Την είχα πάει στο Χάλαρο, ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζιά για πρώτο ραντεβού (είμαι σπεντθριφταράς). Εκείνη πανέμορφη, ντυμένη για τα μπουζούκια. Εγώ φορούσα πουλόβερ και πουκάμισο, συνδυασμό που απεχθάνομαι στην πραγματικότητα αλλά που για κάποιον λόγο οι γυναίκες θεωρούν κυριλέ. Όλο το βράδυ μού μιλούσε για τον Βολάνη. Την άκουγα τάχα με ενδιαφέρον ενώ από μέσα μου ένιωθα ένα-ένα τα κύτταρα εντός της κρανιακής μου κοιλότητας να ωθούνται στην πρόωρη αυτοχειρία. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα. Όταν γύρισα στο τραπέζι, έκανα νόημα σε έναν σερβιτόρο και όταν ήρθε ζήτησα τον λογαριασμό. Σαν σήμερα ακούω την απάντησή του να ηχεί στα αθώα μου αφτάκια: «τον λογαριασμό τον πλήρωσε η μαμά σου».

Part 3 coming up...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 19 Οκτ 2019, 22:30

@alekhine & sys3x καλώς σας βρήκα! :D

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 19 Οκτ 2019, 22:34

Ακόμη με αυτό το αβατάρ κυκλοφορείς εσύ ; έλεος !

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών