μα και ο κκεσυριζαίος αγαπά θρησκεία, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό και κουλτούρα

Ε, εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Σαν τους Σκανδιναβούς.Teros έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 23:58Αυτό το μοτίβο που λες ισχύει σε κάποιες χώρες της δυτικής Ευρώπης(όχι σε όλες) και στην Σκανδιναβία. Στον υπόλοιπο κόσμο ισχύει αυτό που λέω εγώ.
Κάμι αντίρρηση αλλά το θέμα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών του κόσμου το βλέπουν αλλιώς.
wooded glade έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 12:55Οι δεξιοί έχουν αλλάξει πολύ.
Κάποτε ήταν η απαγόρευση των μπαιν-μιξτ, μετά η κίνηση της Βόλβης, σήμερα λέγεται και το Φωφικό στρατόπεδο πλέον δεξιοί, και αυτός ταύτος ο πάλαι ποτέ μέγας άρχοντας Κώστας Σημίτης.
Οι αριστεροί εξακολουθούν να είναι ότι γίδια γνώρισα κάποτε.
Ρε αγόρι μου που χάνεις λάδια; Ακριβώς θέμα ιδεολογίας, κοσμοεικόνας πως να πω, είναι το τι δικαίωμα θες να έχεις. Ένας ακροδεξιός που γράφει στα παπάρια του το δικαίωμα ψήφου έχει διαφορετική ιδεολογία από σένα.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 15:14Τι κανονικό διάλογο να κάνω οταν ρωτάς τα προφανή; η επιλογή που κάνεις ως προς το πολίτευμα δεν είναι θέμα ιδεολογίας αλλά του τι δικαιώματα θες να έχεις στη ζωή σου. Εγώ θέλω να έχω δικαίωμα ψήφου, να μπορώ στην 4ετια και πιο πριν να στείλω τον τσιπρα σπίτι του
Αυτός δηλαδή που πιστεύει στην μαγείαAlienWay έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 23:37Δεξιός φιλελεύθερος είναι αυτός που θεωρεί ότι μία κοινωνία προοδεύει με την ατομική πρωτοβουλία και με όσο το δυνατόν μικρότερο κράτος. Αυτός που θεωρεί την ελευθερία ισότιμη με τα άλλα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός που θεωρεί ότι η αλληλεγγύη επαφίεται στο άτομο και δεν επιβάλλεται με νόμους. Αυτός που θεωρεί ότι μία κοινωνία οφείλει να έχει μόνο τόσους νόμους, όσους είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη της λειτουργία.