Ναι ρε, με το ίδιο.
Καλώς σε βρήκαμε ρε.
Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
Ενστικτωδώς πάντως, τους πολύ ψηλούς άνδρες τους αντιμετώπιζα με συγατάβαση, γιατί οι περισσότεροι που γνώρισα, ήταν σαν να μην αναπτύσσονται πνευματικά, ψιλοέχαναν.
Οι ψηλές γυναίκες επίσης δεν μου άρεσαν ποτέ, μου θυμίζουν τραβεστί.
Καλά ψηλό λογαριάζω κάποιον πάνω από 1.90, δεν ξέρω κατα 90% βλάκες ήταν όσοι πέτυχα.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
Ενστικτωδώς πάντως, τους πολύ ψηλούς άνδρες τους αντιμετώπιζα με συγατάβαση, γιατί οι περισσότεροι που γνώρισα, ήταν σαν να μην αναπτύσσονται πνευματικά, ψιλοέχαναν.
κόμπλεξ που αντιστράφηκε και αποδόθηκε μέσω αμυντικών μηχανισμών στα υποκείμενα που το προκάλεσανΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:24Καλά ψηλό λογαριάζω κάποιον πάνω από 1.90, δεν ξέρω κατα 90% βλάκες ήταν όσοι πέτυχα.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
Γενικά μην τρώγεστε και πολύ με την φύση,αυτή ήταν. Αν ψάχνεις να βρεις ατέλειες στον εαυτό σου για να νιώσεις άσχημα,θα νιώσεις.
Εγώ υποσυνείδητα πάντως,ποτέ δεν μπόρεσα να νιώσω ερωτική διάθεση για γυναίκα πάνω από 1.65 βαριά, με απωθεί.
Τι κόμπλεξ ρε μλκ, δεν είχα παρατηρήσει καν πως είμαι κοντός. Όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα με μέτρησαν οι μπάτσοι,γιατί δεν ήξερα αν τι ύψος έχωthe comet the course the tail έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:29κόμπλεξ που αντιστράφηκε και αποδόθηκε μέσω αμυντικών μηχανισμών στα υποκείμενα που το προκάλεσανΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:24Καλά ψηλό λογαριάζω κάποιον πάνω από 1.90, δεν ξέρω κατα 90% βλάκες ήταν όσοι πέτυχα.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14
Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.
Γενικά μην τρώγεστε και πολύ με την φύση,αυτή ήταν. Αν ψάχνεις να βρεις ατέλειες στον εαυτό σου για να νιώσεις άσχημα,θα νιώσεις.
Εγώ υποσυνείδητα πάντως,ποτέ δεν μπόρεσα να νιώσω ερωτική διάθεση για γυναίκα πάνω από 1.65 βαριά, με απωθεί.
Το εχω διαβάσει κ εγω αυτό. Έχω την εξής απορία, πώς εξηγείται το γεγονός ότι το υψηλότερο IQ κατά μ.ο. το έχουν οι της Άπω Ανατολής (Κορεάτες, Ιάπωνες κτλ) σε σχέση εννοώ με τη θεωρία αυτή, δεδομένου ότι είναι μπασμενοι; Δεν έρχεται αυτο σε αντίθεση με τις έρευνες που αναφέρεις;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14
Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.
Ναι, για αυτό φοράμε τα 10ποντα και πιανουμε το 1,75 , για να μας βλέπουν και να μας λενε 'να ενα τραβελι" στο δρόμο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
σε προστάτευσαν υποσυνείδητοι αμυντικοί μηχανισμοί λέμε. την "κατωτερότητά" σου, την τούμπαραν και στην σέρβιραν ως άλλων "κατωτερότητα".Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:32Τι κόμπλεξ ρε μλκ, δεν είχα παρατηρήσει καν πως είμαι κοντός. Όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα με μέτρησαν οι μπάτσοι,γιατί δεν ήξερα αν τι ύψος έχωthe comet the course the tail έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:29κόμπλεξ που αντιστράφηκε και αποδόθηκε μέσω αμυντικών μηχανισμών στα υποκείμενα που το προκάλεσανΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:24
Καλά ψηλό λογαριάζω κάποιον πάνω από 1.90, δεν ξέρω κατα 90% βλάκες ήταν όσοι πέτυχα.
Εγώ υποσυνείδητα πάντως,ποτέ δεν μπόρεσα να νιώσω ερωτική διάθεση για γυναίκα πάνω από 1.65 βαριά, με απωθεί.Εδώ τι χρώμα μάτια έχω,πέρυσι το παρατήρησα.
Δεν ασχολούμαι με λεπτομέρειες, πάντα θεωρούσα πως τρώγομαι οκ,καλός είμαι.
Τα φορατε γιατι τονιζουν αλλα σημεια του σώματος κ επισης ειστε καθυστερημένες που φορατε κατι που σας καταπονει τα πόδια για να αρεσετε. Δε θα το εκανα ποτε αυτό. Θυμάμαι οταν ημουν στη σχολή που ερχόντουσαν οι γκομενες βαμμένες 9 το πρωι κ σκαρφαλωναν στα κατσάβραχα του Ριου με τα σπασμενα πεζοδρομια και τα ρημαγμένα απο τους Ρομα καπακια υπονόμων. Εγω εσκαγα με.τη φόρμα σαν ξεπλενης που το εσκασε απο τη Μορια και με ματια σα να εχω πιει 7 μπαφους επειδη επαιζα προ ολο το βραδυ. Εκει κατέληξα.στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με τον κοσμο. Ή με μένα
Εκεί δεν βλέπεις τραβέλι,αλλά μια γυναίκα με τακούνια.lyna έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:36Ναι, για αυτό φοράμε τα 10ποντα και πιανουμε το 1,75 , για να μας βλέπουν και να μας λενε 'να ενα τραβελι" στο δρόμο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
Εγώ πάντως το 1.70 θα ηθελα να το πιάνω... Θα μου ταίριαζε, αλλά φευ.
Μπορεί να είναι και αυτό,αλλά τους ψηλούς δεν τους αντιμετωπίζω υποτιμητικά,μόνο μου βγάζουν μια αυθόρμητη προστατευτική διάθεση του στυλ,αυτός μάλλον χαζούλης θα είναι. Επίσης όταν έχω οποιαδήποτε συναλλαγή με κοντό,δηλαδή 1.65 και κάτω,αυτόματα προσέχω μην με ρίξει.the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:36
σε προστάτευσαν υποσυνείδητοι αμυντικοί μηχανισμοί λέμε. την "κατωτερότητά" σου, την τούμπαραν και στην σέρβιραν ως άλλων "κατωτερότητα".
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:42Τα φορατε γιατι τονιζουν αλλα σημεια του σώματος κ επισης ειστε καθυστερημένες που φορατε κατι που σας καταπονει τα πόδια για να αρεσετε. Δε θα το εκανα ποτε αυτό. Θυμάμαι οταν ημουν στη σχολή που ερχόντουσαν οι γκομενες βαμμένες 9 το πρωι κ σκαρφαλωναν στα κατσάβραχα του Ριου με τα σπασμενα πεζοδρομια και τα ρημαγμένα απο τους Ρομα καπακια υπονόμων. Εγω εσκαγα με.τη φόρμα σαν ξεπλενης που το εσκασε απο τη Μορια και με ματια σα να εχω πιει 7 μπαφους επειδη επαιζα προ ολο το βραδυ. Εκει κατέληξα.στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με τον κοσμο. Ή με μένα
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το αποδίδω στο ότι το IQ είναι πίπες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:35Το εχω διαβάσει κ εγω αυτό. Έχω την εξής απορία, πώς εξηγείται το γεγονός ότι το υψηλότερο IQ κατά μ.ο. το έχουν οι της Άπω Ανατολής (Κορεάτες, Ιάπωνες κτλ) σε σχέση εννοώ με τη θεωρία αυτή, δεδομένου ότι είναι μπασμενοι; Δεν έρχεται αυτο σε αντίθεση με τις έρευνες που αναφέρεις;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14
Ίσως φταίει οτι το iq ειναι μια παπαρια κ μισή βέβαια, αν δεν ηταν θα το εφτιαχναν αληθινοι επιστήμονες οχι ψυχολόγοι
Αφού είμαι, γιατί να το κρύψω;