Κανένας δεν είναι άσφαλτος

Κανένας δεν είναι άσφαλτος
.............Καλη Αναγνωση ..............taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Νοέμ 2023, 01:40ναι, αλλά και το 1 μονο του ειναι σχετικό ως προς τι αφου δεν ει κατι άλλο για να συνκριθει / προσδιοριστεί;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 23:45
....................... 0 = οχι 1 ..................
δηλ. το 0 ειναι παντα ΣΧΕΤΙΚΟ προς το 1 .....
....................... 1 = 1 = πρωτη αρχη ...........
απο το 1 ολα τα αλλα ...................... (υπαρχουν)
το 1 χωρις τα αλλα........................... (υπαρχει)
................................
το 1 μόνο του ειναι επισης 0
αειδιαιρώμενο είναι όλα τα 0,0000.................∞.........................1 together = παν
η οχι;
εκλαμβανεις το 1 μαλλον αριθμητικα ........ναι, αλλά και το 1 μονο του ειναι σχετικό ως προς τι αφου δεν ει κατι άλλο για να συνκριθει / προσδιοριστεί;
............ αντιστρεφω ...........το 1 μόνο του ειναι επισης 0
what ? ουκ ενοησα o,τι βουλεσαι ειπειν .........αειδιαιρώμενο είναι όλα τα 0,0000.................∞.........................1 together = παν
η οχι;
τι 'ν' ενα ον, αν δεν υπαρχει άλλο ον; ειν' ενα τιποτα.. ενα μηδεν... αντιλαβού;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 23:49.............Καλη Αναγνωση ..............taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Νοέμ 2023, 01:40ναι, αλλά και το 1 μονο του ειναι σχετικό ως προς τι αφου δεν ει κατι άλλο για να συνκριθει / προσδιοριστεί;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 23:45
....................... 0 = οχι 1 ..................
δηλ. το 0 ειναι παντα ΣΧΕΤΙΚΟ προς το 1 .....
....................... 1 = 1 = πρωτη αρχη ...........
απο το 1 ολα τα αλλα ...................... (υπαρχουν)
το 1 χωρις τα αλλα........................... (υπαρχει)
................................
το 1 μόνο του ειναι επισης 0
αειδιαιρώμενο είναι όλα τα 0,0000.................∞.........................1 together = παν
η οχι;
ειτε λες ενας ανθρωπος, ειτε λες ανθρωπος,
λες το ιδιο πραγμα .....
το εν και το ον ταυτον ....... (διαφερουν τω λογω)
δηλ. αυτο που υπαρχει ειναι και ενα
και αυτο που ειναι ενα, ειναι και υπαρκτο ....
ανθρωπος σημαινων ενα ανθρωπον,
σημαινει και οντα ανθρωπον ......
το ΕΝΑΣ ανθρωπος δεν προσθετει
κατηγορημα στο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .........
μπερδεμα... το ενα ως ον και το 1-αριθμος συμβολο ......
το ενα ως ον προσδιοριζει ουσια (ανθρωπος)
το 1-αριθμος προσδιοριζει πληθος (1 εκ των πολλων)
το ενα ως ον υπαρχει απο μονο του,
υπαρχει ασχετως προς τι ....
δηλ. αυθυπαρκτο, δεν εχει αναγκη απο
κατι αλλο για να υπαρχει .........
το μη-ον δεν μπορει να υπαρχει απο μονο του,
δηλ. ειναι σχετικο προς τι ..........
κατ’αναγκην προηγειται η υπαρξη
και ακολουθει η αρνηση της υπαρξης ....
αφαιρεση χωρις να υπαρχει αφαιρετεον,
δηλ. αφαιρεση χωρις αφαιρουμενο,
.................... αδυνατον .....................
..... μη το πεις ουτε σε both-room (βοθρουμ) .....εκλαμβανεις το 1 μαλλον αριθμητικα ........ναι, αλλά και το 1 μονο του ειναι σχετικό ως προς τι αφου δεν ει κατι άλλο για να συνκριθει / προσδιοριστεί;
ενα κατα των πολλων (ετσι λεγεται)
δηλ. το ενα σχετικο προς το πληθος ........
(διαλογος)
θελω ενα .........
μωρε ενα θελω κι εγω, θα μας πεις ομως τι ενα ;;
θελω ενα κιλο ... .........
μπραβο....ε τι ενα κιλο ;;
πινεζες εχετε ;;
αλιμονο ....... πινεζες δεν εχομε !
θελω 1 κιλο πινεζες !
τι γαρ συ ειπας ;; ... το 0 ειναι σχετικο.......
αλλα και το 1 μονο του ειναι σχετικο,
γιατι χρειαζεται κατι αλλο για να
προσδιοριστει ;; ................
το 0 ειναι αναγκαιως σχετικο
με κατι αλλο που δεν ειναι μηδεν ....
δεν μπορει να υπαρχει απο μονο του ...
το 0 ειναι 0 του ενος .... 0 του μηδενος δεν υπαρχει ....
το 1 υπαρχει απο μονο του ..... καθαυτο ......
δεν δεχεται προσδιορισμο απο εξω,
υπαρχει χωρις τον εξωθεν προσδιορισμο .....
αυτο που λες προσδιορισμο του 1
ειναι το προσδιορισμενο υπο του 1,
τα αντικειμενα ή τα ειδη που προσδιοριζονται
υπο του 1 και τα οποια μπορουν να παραλειφθουν
χωρις το 1 να απορριψει την ιδιοτητα του ενος
και να χασει την οντοτητα του ...................... αντιστρεφω ...........το 1 μόνο του ειναι επισης 0
το 0 μονο του ειναι 1, οπερ ατοπον .....
αν αρχισεις να μετρας απο το 0,
το 0 ειναι το πρωτο στην σειρα
δεν ειναι ομως το 1 ..........
εσυ σκεφτηκες ως εξης ........
εαν 1=1 δηλ. εαν το 1 ειναι μονο του, τοτε 1=0
εαν 1Α=1Α δηλ. το 1 προσδιορισμενο, τοτε το 1 # 0
ομως για να το πω και πιο απλα .....
το 1 για να ειναι μηδεν, θα πρεπει
προηγουμενως να το βγαλεις απο τη μεση .....
........ 1-1 = 0 .............what ? ουκ ενοησα o,τι βουλεσαι ειπειν .........αειδιαιρώμενο είναι όλα τα 0,0000.................∞.........................1 together = παν
η οχι;
......... αυτο ομως 0,0000.......∞.......1
το λες καλα .............
ο αριθμος δεν μπορει να διαιρειται απειρως
γιατι η διαιρεση θα σταματηση στη μοναδα .....
................................................
αυτό...
Δεν απαντας φιλε μου ομως...πως να σε παρουμε στα σοβαρα οταν κανεις τοση προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις.seismic έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:02Όχι μόνο λογικά άλματα κάνω. Πάντα βασίζομαι στην λογική και όχι στην τύχη.axilmar έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:34Κανεις λογικο αλμα: το οτι το κομπιουτερ που μιλαμε δεν εγινε στην τυχη δεν σημαινει οτι οι πρωτες μορφες ζωες δεν εγιναν στην τυχη.
Σου εδωσα παραπανω καποια νουμερα, αποδεικνυοντας οτι μονο απο τυχη ειναι 100% πιθανον να δημιουργηθει ζωη.
Εσυ τι εχεις να δειξεις για να μας πεισεις οτι αυτα που λες δεν ειναι τυχαια; κατι αλλο εκτος απο λογικα αλματα εχεις;
Το έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές αλλά δεν το δέχεστε.axilmar έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 11:13Δεν απαντας φιλε μου ομως...πως να σε παρουμε στα σοβαρα οταν κανεις τοση προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις.seismic έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:02Όχι μόνο λογικά άλματα κάνω. Πάντα βασίζομαι στην λογική και όχι στην τύχη.axilmar έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:34
Κανεις λογικο αλμα: το οτι το κομπιουτερ που μιλαμε δεν εγινε στην τυχη δεν σημαινει οτι οι πρωτες μορφες ζωες δεν εγιναν στην τυχη.
Σου εδωσα παραπανω καποια νουμερα, αποδεικνυοντας οτι μονο απο τυχη ειναι 100% πιθανον να δημιουργηθει ζωη.
Εσυ τι εχεις να δειξεις για να μας πεισεις οτι αυτα που λες δεν ειναι τυχαια; κατι αλλο εκτος απο λογικα αλματα εχεις;
Ας σε ξαναρωτησω λοιπον, επειδη λες οτι βασιζεσαι στην λογικη:
Με ποια λογικη, επειδη πχ τα κομπιουτερ σημερα ειναι φτιαγμενα απο μυαλο, τοτε και το συμπαν πρεπει να ειναι φτιαγμενο απο μυαλο και αυτο;
Θα ηθελα να μου εξηγησεις την λογικη πισω απο το 'ισχυει το Α, αρα ισχυει το Β'.
Επισης θα ηθελα να μας εξηγησεις ποιο ειναι το προβλημα σου με το τυχαιο...δλδ εαν εχεις 10 ζαρια και τα ριχνεις ολα, καποια στιγμη δεν θα ερθουν 6 σε ολα τα ζαρια; απο πιθανοτητες ξερεις;
Δεν έχεις εξηγήσει τίποτε, επειδή δεν είσαι σε θέση να εξηγήσεις.seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 14:11Το έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές αλλά δεν το δέχεστε.SpoilerShowaxilmar έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 11:13Δεν απαντας φιλε μου ομως...πως να σε παρουμε στα σοβαρα οταν κανεις τοση προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις.
Με ποια λογικη, επειδη πχ τα κομπιουτερ σημερα ειναι φτιαγμενα απο μυαλο, τοτε και το συμπαν πρεπει να ειναι φτιαγμενο απο μυαλο και αυτο;
Θα ηθελα να μου εξηγησεις την λογικη πισω απο το 'ισχυει το Α, αρα ισχυει το Β'.
Επισης θα ηθελα να μας εξηγησεις ποιο ειναι το προβλημα σου με το τυχαιο...δλδ εαν εχεις 10 ζαρια και τα ριχνεις ολα, καποια στιγμη δεν θα ερθουν 6 σε ολα τα ζαρια; απο πιθανοτητες ξερεις;
Τεχνολογία περιέχει και το Α και το Β Το Β εμπεριέχει τεράστια τεχνολογία.
Για εσένα το Β έγινε στην τύχη. Για εμένα το Β δεν έγινε στην τύχη. Ο λόγος είναι ότι η τεχνολογία ενός υπολογιστή όσο και να περιμένεις, όσες μεταβλητές και να κάνει η φύση ηλεκτρονικό υπολογιστή δεν θα κατασκευάσει ποτέ. Η φύση του σύμπαντος εμπεριέχει δισεκατομμύρια περισσότερες τεχνολογικές μεταβλητές από ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Πως είναι δυνατόν ένα τεχνητό σύμπαν που περιλαμβάνει και εμάς μέσα να έγινε στην τύχη? Ούτε ένα ποτιστήρι δεν μπορεί να κατασκευάσει η φύση μόνη της πόσο μάλλον τον άνθρωπο ο οποίος δεν υπήρξε ούτε μαζί με τους δεινόσαυρους δηλαδή είναι πρόσφατος στον πλανήτη γη.
Δύο ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο.Λοξίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 14:56Δεν έχεις εξηγήσει τίποτε, επειδή δεν είσαι σε θέση να εξηγήσεις.seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 14:11Το έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές αλλά δεν το δέχεστε.SpoilerShowaxilmar έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 11:13
Δεν απαντας φιλε μου ομως...πως να σε παρουμε στα σοβαρα οταν κανεις τοση προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις.
Τεχνολογία περιέχει και το Α και το Β Το Β εμπεριέχει τεράστια τεχνολογία.
Για εσένα το Β έγινε στην τύχη. Για εμένα το Β δεν έγινε στην τύχη. Ο λόγος είναι ότι η τεχνολογία ενός υπολογιστή όσο και να περιμένεις, όσες μεταβλητές και να κάνει η φύση ηλεκτρονικό υπολογιστή δεν θα κατασκευάσει ποτέ. Η φύση του σύμπαντος εμπεριέχει δισεκατομμύρια περισσότερες τεχνολογικές μεταβλητές από ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Πως είναι δυνατόν ένα τεχνητό σύμπαν που περιλαμβάνει και εμάς μέσα να έγινε στην τύχη? Ούτε ένα ποτιστήρι δεν μπορεί να κατασκευάσει η φύση μόνη της πόσο μάλλον τον άνθρωπο ο οποίος δεν υπήρξε ούτε μαζί με τους δεινόσαυρους δηλαδή είναι πρόσφατος στον πλανήτη γη.
Δεν έχεις τις γνώσεις για να εξηγήσεις σε τέτοιο επίπεδο...
Με γνώσεις δημοτικού, δεν μπορείς να εξηγήσεις συνθήκες που απαιτούν πανεπιστημιακές σπουδές για να τις κατανοήσεις***
Και αυτό φαίνεται, όχι από τις αρλούμπες που λες, αλλά από την ανικανότητά σου να καταλάβεις πως λες αρλούμπες...
Σου έχουν εξηγήσεις (και εγώ κα ιάλλοι), πως κάνεις τεράστια γκάφα να ισχυρίζεσαι πως η φύση δεν μπορεί να κατασκευάσει έναν υπολογιστή αλλά και ούτε ένα ποτιστήρι, οπότε πόσο μάλλον να κατασκευάσει έναν άνθρωπο...είναι εντελώς ηλίθιο αυτό που ισχυρίζεσαι.
Ο υπολογιστής ή το ποτιστήρι, είναι ανόργανη ύλη, δεν είναι οργανική. Είνα νεκρή ύλη ο υπολογιστής, δεν είναι ζώσα ύλη.
Και οι κατασκευές της φύσης, αφορούν ΜΟΝΟΝ την ζώσα ύλη. Η φύση κατασκευάζει και εξελίσσει ζώντες οργανισμούς.
Ο άνθρωπος είναι που κατασκευάζει ποτιστήρια, ΟΧΙ η φύση...
Πόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις αυτό; Πάρα πολύ δύσκολο, διότι οι γνώσεις σου σταματούν στο δημοτικό...
*** Όπως και άλλοι της ίδια κατηγορίας, έχεις και εσύ κόμπλεξ με την έλλειψη σπουδών...
Και προσπαθείς να αντικαταστήσεις την έλλειψη σπουδών ενστερνιζόμενος ιδέες και απόψεις τύπου:
"εγώ έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο της ζωής"...
"το μεγαλύτερο σχολείο είναι το πεζοδρόμιο"...
"όσα ξέρει ο μάστορας, δεν τα ξέρει ο επιστήμονας"...
Δυστυχώς, και για εσένα και για τους ομοίους σου που πρεσβεύουν τέτοιες ανοησίες, ούτε το πεζοδρόμιο, ούτε το "πανεπιστήμιο της ζωής" μπορούν να αντικαταστήσουν τις πανεπιστημιακές σπουδές...
Για αυτό τον λόγο, μαστρο-Γιάννη μου, όσο καλός χτίστης και να είσαι, θα παραμένεις πάντα χτίστης.
Και θα είσαι πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, κάτω από την επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού.
ΥΓ.
Μην μας πεις πάλι πως έχεις τριαδική πατέντα...
Σου έχει εξηγηθεί άπειρες φορές, πως η χορήγηση πατέντας, ΔΕΝ σημαίνει χορήγηση διπλώματος.
Πατέντα έχει και αυτός που εφηύρε το μανταλάκι...λες να του χορήγησαν δίπλωμα καθηγητή πολυτεχνείου;
Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι τόσο ηλίθιος ή ακόμα περισσότερο...seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:12Δύο ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο.
Η φύση κατασκευάζει ζώντες οργανισμούς στην τύχη? Και θεωρείς τον εαυτό σου επιστήμονα ρε αγράμματε παπατζή.
Ποιοι πολιτικοί μηχανικοί και κουραφέξαλα μου λες ρε ούφο. Αλίμονο αν με υποβιβάζεις σε πολιτικό μηχανικό.
Εδώ μιλάμε για έρευνα που κάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Οι γνώσεις των πολιτικών μηχανικών είναι ανεπαρκέστατης για να καταλάβουν έναν ερευνητή με τόσο μεγάλη βαθμολογία σαν εμένα. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
Από καθηγητή πανεπιστημίου και πάνω μπορώ να κάνω συζήτηση εγώ.
Άκου οι πολιτικοί μηχανικοί είναι από επάνω μου..
Άλλο διδάσκω άλλο ερευνώ και εφεύρω. Ο εφευρέτης είναι ανώτερος όλων.Λοξίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:30Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι τόσο ηλίθιος ή ακόμα περισσότερο...seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:12Δύο ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο.
Η φύση κατασκευάζει ζώντες οργανισμούς στην τύχη? Και θεωρείς τον εαυτό σου επιστήμονα ρε αγράμματε παπατζή.
Ποιοι πολιτικοί μηχανικοί και κουραφέξαλα μου λες ρε ούφο. Αλίμονο αν με υποβιβάζεις σε πολιτικό μηχανικό.
Εδώ μιλάμε για έρευνα που κάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Οι γνώσεις των πολιτικών μηχανικών είναι ανεπαρκέστατης για να καταλάβουν έναν ερευνητή με τόσο μεγάλη βαθμολογία σαν εμένα. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
Από που έβγαλες το συμπέρασμα, ρε ανόητε, πως υποστηρίζει κάποιος ότι η φύση κατασκευάζει ζωντανούς οργανισμούς "στην τύχη";
Το έβγαλες από το κουρκούτι που έχεις στο κεφάλι σου...επιδεικνύοντας την ασχετοσύνη σου πάνω στην εξελικτική θεωρία.
Φυσικό είναι. Με τις γνώσεις δημοτικού που έχεις, δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις τι λέει η εξελικτική θεωρία...
Φυσικά είσαι, και θα είσαι πάντα, κάτω από τον πολιτικό μηχανικό.
Εκτός και αν μας παρουσιάσεις κάποιο πανεπιστημιακό πτυχίο ανώτερο του πολιτικού μηχανικού...
Ή μήπως θα μας παρουσιάσεις κάποια πανεπιστημιακή έδρα που διδάσκεις;
Κατέβα από το καλάμι ρε τενεκέ ξεγάνωτε και άντε να φτιάξεις καμιά τσιμεντοκονία...μέχρι εκεί σε παίρνει.
Μη σου πω ότι θα χρειαστεί και πολιτικός μηχανικός να σε επιβλέπει μην κάνεις καμιά μπούρδα σαν και αυτές που λες στο φόρουμ...
Χαζούλιακα...
Εφευρέτης είναι και αυτός που εφηύρε το μανταλάκι, αυτός που εφηύρε τον συνδετήρα χαρτιών, αυτός που εφηύρε το γιο γιο...και πάει λέγοντας. Έχουμε εκατοντάδες τέτοιους εφευρέτες...seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 16:04Άλλο διδάσκω άλλο ερευνώ και εφεύρω. Ο εφευρέτης είναι ανώτερος όλων.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:30Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι τόσο ηλίθιος ή ακόμα περισσότερο...seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:12Δύο ερωτήσεις θα σου κάνω μόνο.
Από που έβγαλες το συμπέρασμα, ρε ανόητε, πως υποστηρίζει κάποιος ότι η φύση κατασκευάζει ζωντανούς οργανισμούς "στην τύχη";
Το έβγαλες από το κουρκούτι που έχεις στο κεφάλι σου...επιδεικνύοντας την ασχετοσύνη σου πάνω στην εξελικτική θεωρία.
Φυσικό είναι. Με τις γνώσεις δημοτικού που έχεις, δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις τι λέει η εξελικτική θεωρία...
Εκτός και αν μας παρουσιάσεις κάποιο πανεπιστημιακό πτυχίο ανώτερο του πολιτικού μηχανικού...
Κατέβα από το καλάμι ρε τενεκέ ξεγάνωτε και άντε να φτιάξεις καμιά τσιμεντοκονία...μέχρι εκεί σε παίρνει.
Μη σου πω ότι θα χρειαστεί και πολιτικός μηχανικός να σε επιβλέπει μην κάνεις καμιά μπούρδα σαν και αυτές που λες στο φόρουμ...
Χαζούλιακα...
Συνέχισε να επιδεικνύεις την αμορφωσιά σου, επιμένοντας πως η εξελικτική θεωρία λέει πως το Σύμπαν έγινε στην τύχη...
Ήταν ένας χαζός και κάρφωνε ένα καρφί στον τοίχο ανάποδα με το κεφάλι.Λοξίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 18:06Εφευρέτης είναι και αυτός που εφηύρε το μανταλάκι, αυτός που εφηύρε τον συνδετήρα χαρτιών, αυτός που εφηύρε το γιο γιο...και πάει λέγοντας. Έχουμε εκατοντάδες τέτοιους εφευρέτες...seismic έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 16:04Άλλο διδάσκω άλλο ερευνώ και εφεύρω. Ο εφευρέτης είναι ανώτερος όλων.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 15:30
Δυσκολεύομαι να καταλάβω αν είσαι τόσο ηλίθιος ή ακόμα περισσότερο...
Χαζούλιακα...
Οι εφευρέσεις όμως, οι μεγάλες ή ακόμα και οι μεσαίες, αυτές που προχώρησαν την επιστήμη και βοήθησαν την ανθρωπότητα να πάει ένα βήμα μπροστά, προήλθαν από επιστήμονες και εξαιρετικά σπάνια από αρχιδάτους αυτοδίδακτους...
Μην συγκρίνεις τα άσχετα μούτρα σου με τέτοιους εφευρέτες...ούτε μισή τρίχα από τα παπάρια τους δεν είσαι.Συνέχισε να επιδεικνύεις την αμορφωσιά σου, επιμένοντας πως η εξελικτική θεωρία λέει πως το Σύμπαν έγινε στην τύχη...
Τόσο μπετόστοκος είσαι...που δεν καταλαβαίνεις καν ότι ισχυρίζεσαι ουρανομήκεις μαλακίες.
Χαζούλιακα...