Νήμα Εξυμνησης του Ηδονισμου
Re: Νήμα Εξυμνησης του Ηδονισμου
Ναι ρε μαλάκα ιπτάμενε Ολλανδέ αλλά δεν μένουν εκεί. Δοκιμάζουν και με καμιά γκόμενα, κάνα γκόμενο κάτι! Λάστιχο ρε πστ μου!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άσε που θα πλακώσουν οι πεινασμένες του φόρουμ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πάλι σε χάνω, δεν είναι αίσθηση νομίζω, είναι αίσθημα, πνευματική κατάσταση πιο πολύ, ένα επίπεδο μετά από τις αισθήσεις.
πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί έχει μπεί το φιλοσοφικο ρευμα στην κουβέντα, φταίει ο τίτλος, η λέξη; Πώς μπορούσε να αναφερθεί στην πράξη της δημιουργίας ηδονής, χωρίς να θεωρούμε οτι μιλάει για ιδεολογίες;
Απλά "ηδονή". Γιατί να μπει το -ισμός στο τέλος;enaon έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 11:10πάλι σε χάνω, δεν είναι αίσθηση νομίζω, είναι αίσθημα, πνευματική κατάσταση πιο πολύ, ένα επίπεδο μετά από τις αισθήσεις.
πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί έχει μπεί το φιλοσοφικο ρευμα στην κουβέντα, φταίει ο τίτλος, η λέξη; Πώς μπορούσε να αναφερθεί στην πράξη της δημιουργίας ηδονής, χωρίς να θεωρούμε οτι μιλάει για ιδεολογίες;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε ο σανος που τρωτε δεν ειναι ευπεπτος ομως καλα τον μασατε. Κατα τα αλλα, τα συνηθη νιαουρισματα...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 10:52Οκ, ακόμη μία από τις εύπεπτες ανοησίες.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:51Καποιοι βλάχοι σε αλλα νηματα, συχνα προσπαθουν να δαιμονοποιησουν τον Ηδονισμο. Τον λενε δηθεν παραγωγο του καπιταλισμο κτλ. Οποιο ψέμα. Ο καπιταλισμος αντιτιθεται στον ηδονισμο και βοηθα την πατριαρχεια, μονογαμία. Ειναι ο αναρχισμος και αλλες ελευθεριακες φιλοσοφιες που εχουν φέρει τον ΗΔΟΝΙΣΜΟ στο κεντρο της ανθρωπινης ψυχαγωγιας.
Αυτό που γράφεις σημαίνει ότι ο αναρχισμός έχει πρώτες στην ιεράρχηση της ανθρώπινης ψυχαγωγίας τις παρακμιακές εκφράσεις του καπιταλισμού.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
εμένα μέχρι που μπήκαν τα προβλήματα της ιδεολογίας, που δεν τα κατάλαβα, μου άρεσε σαν λέξη. Υπονοεί κατάσταση προς την επίτευξη, η ηδονή είναι σαν την Ιθάκη, κάτι σαν στόχος που βάζεις αλλά κερδίζεις από το ταξίδι τελικά.
Έλα τώρα, το ξέρεις ότι αυτά που γράφεις είναι χαζομαρίτσες.μίστερ μαξ έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 11:42
Ε ο σανος που τρωτε δεν ειναι ευπεπτος ομως καλα τον μασατε. Κατα τα αλλα, τα συνηθη νιαουρισματα...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι ξερω οτι αυτα που γραφεις ειναι χαζομαριτσες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 11:44Έλα τώρα, το ξέρεις ότι αυτά που γράφεις είναι χαζομαρίτσες.μίστερ μαξ έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 11:42
Ε ο σανος που τρωτε δεν ειναι ευπεπτος ομως καλα τον μασατε. Κατα τα αλλα, τα συνηθη νιαουρισματα...

Νομίζω ότι δεν υπολογίζετε τον παράγοντα της σταδιακής εξέλιξης των εννοιών. Ο συσχετισμός της ηδονής, ηδονισμού κλπ μόνον με τη σαρκική απόλαυση, είναι ερμηνεία των νεώτερων χρόνων. Παλιότερα, είχε πιο ευρεία έννοια που παρέπεμπε κυρίως στην κατάσταση νοητικής και σωματικής πληρότητας.enaon έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 11:10πάλι σε χάνω, δεν είναι αίσθηση νομίζω, είναι αίσθημα, πνευματική κατάσταση πιο πολύ, ένα επίπεδο μετά από τις αισθήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γαλή προσπαθώ απο την αρχή να βγάλουμε το σαρκικό απο την κουβέντα, γιατί ειναι φοβερή η λέξη, μας τρομάζει εννοώ, τα αγοράκια πιο πολύ νομίζω, έχει πλάκα. 

καταρχην ναι, στηριζουμε το νημα, και κατα δευτερον, αγι, λειπεις.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ πάλι νομίζω ότι τα αγοράκια είστε πολύ πιο ικανοί στο να αντλείτε χαρά, ικανοποίηση, απόλαυση από τα μικρά καθημερινά πράγματα της ζωής απ' ό,τι τα κοριτσάκια. Γεννιέστε επικούρειοι και σας χαλάμε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Καλό είναι να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν χωρίς να χρειάζεται να τα πολυαναλύουμε ή να τα ιδεολογικοπολιτικοποιούμε για να τα δικαιολογήσουμε. Να τώρα πχ εγώ ηδονίζομαι πίνοντας τον φραπέ μου και ακούγοντας μουσική, ο Μαξιμιλιάν ηδονίζεται γράφοντας βλακείες, όπως την βρίσκει ο καθένας μωρέ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 70 Απαντήσεις
- 1726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
01 Ιούλ 2024, 22:43
-
-
Νέα δημοσίευση Το νημα της Σινοφιλιας
από Στρακαστρουκας » 14 Νοέμ 2023, 14:31 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 1420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
14 Νοέμ 2023, 20:47
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-
-
Νέα δημοσίευση Το νήμα των εγκλημάτων
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Μάιος 2023, 23:04 » σε Εγκληματικότητα - 106 Απαντήσεις
- 8077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Απρ 2025, 21:59
-