Υπαρχει αλλος τροπος να προσκαλεσουμε τις ψυχες;tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:50ναι όταν θυμώνουμε παίρνουμε σκούρα χρώματα και αυτό οπτικά αν το δεις τρομάζει.....όσο πιο καλός είσαι τόσο πιο φωτεινός και ελκυστικός θα είσαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:48Ισως τις αρεσουν οι ηρεμες και νοσταλγικες σκεψεις και απομακρυνεται οταν θυμωνω.tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:45
είναι μεταξύ σας....κάποιες σκέψεις που κάνεις αρέσουν στην ψυχή αυτή και την ελκύεις είναι καθαρά δικό σου θέμα δεν ξέρω τι να σου πω.
μην ξεχνάς ότι βρίσκονται μαζί σου διότι νιώθουν ευτυχία μαζί σου.
Ποιο ειναι το νοημα της υπαρξης;
Re: Ποιο ειναι το νοημα της υπαρξης;
- tanipteros
γίνεται αλλά δεν στο συνιστώ....γενικά να το αφήνεις αυτό να γίνεται μόνο μην το επιδιώκεις. Κάθε ψυχή που ενώνεται μαζί σου σε επιρεάζει και σένα νοητικά σε εμπνέει αποκτάς συνήθειες, έχεις σκέψεις που σε βοηθάν γενικά είναι φιλικά πνεύματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:53Υπαρχει αλλος τροπος να προσκαλεσουμε τις ψυχες;tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:50ναι όταν θυμώνουμε παίρνουμε σκούρα χρώματα και αυτό οπτικά αν το δεις τρομάζει.....όσο πιο καλός είσαι τόσο πιο φωτεινός και ελκυστικός θα είσαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 22:48
Ισως τις αρεσουν οι ηρεμες και νοσταλγικες σκεψεις και απομακρυνεται οταν θυμωνω.
μην ξεχνάς ότι βρίσκονται μαζί σου διότι νιώθουν ευτυχία μαζί σου.
Τώρα να προσκαλέσεις έτσι αόριστα κάποιο ξένο να ξέρεις ότι μπορεί να μην σου αρέσει μπορεί να μην ταιριάζεται.
Αλλά γίνεται αν το θέλεις.
Υπάρχουν όντα φωτεινά που προσφέρονται στο αστρικό σαν "παράδεισοι" για τις ψυχές. Εγώ όταν βγήκα στο αστρικό είδα ένα φωτεινό ον σαν ήλιο και μικρά φωτάκια σε σειρά να εισρεουν μέσα του. Κάποια άλλη οντότητα μου είπε πως αυτήν η οντότητα που βλέπω είναι αυτό που αποκαλούν οι θνητοί θεό.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Εγω μπορω να κανω αστρικη προβολη και να συναντησω ψυχη δικου μου προσωπου που εχει πεθανει;
- tanipteros
ναι μπορείς όλοι μπορούμε αλλά από την καθημερινότητα που ζούμε αποκτάμε συνήθειες νοητικές που δεν μας αφήνουν ελευθερους να λειτουργήσουμε έτσι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:01Εγω μπορω να κανω αστρικη προβολη και να συναντησω ψυχη δικου μου προσωπου που εχει πεθανει;
εγώ όταν έκανα αστρική προβολή ήμουν φουλ ερωτευμένος και είχαν κυριευτεί από τον έρωτα δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο και η αστρική προβολή έγινε μόνη της σαν βίωμα. δεν το επεδίωξα.

Το αστρικο σωμα ταξιδευει στον υπαρκτο κοσμο ή αλλου;tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:04ναι μπορείς όλοι μπορούμε αλλά από την καθημερινότητα που ζούμε αποκτάμε συνήθειες νοητικές που δεν μας αφήνουν ελευθερους να λειτουργήσουμε έτσι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:01Εγω μπορω να κανω αστρικη προβολη και να συναντησω ψυχη δικου μου προσωπου που εχει πεθανει;
εγώ όταν έκανα αστρική προβολή ήμουν φουλ ερωτευμένος και είχαν κυριευτεί από τον έρωτα δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο και η αστρική προβολή έγινε μόνη της σαν βίωμα. δεν το επεδίωξα.
- tanipteros
όταν κάνεις προβολή σε άλλο μέρος του κόσμου και βιώνεις κάτι σαν όνειρο λέγεται ψυχική προβολή όταν κάνεις προβολή σε ένα μέρος που θυμίζει διάστημα δλδ είναι σκοτεινό με φωτεινά σημεία σαν άστρα υπάρχουν φωτεινές οντότητες και χρωματιστές οντότητες τότε λέμε ότι κάνεις αστρική προβολή.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:07Το αστρικο σωμα ταξιδευει στον υπαρκτο κοσμο ή αλλου;tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:04ναι μπορείς όλοι μπορούμε αλλά από την καθημερινότητα που ζούμε αποκτάμε συνήθειες νοητικές που δεν μας αφήνουν ελευθερους να λειτουργήσουμε έτσι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:01Εγω μπορω να κανω αστρικη προβολη και να συναντησω ψυχη δικου μου προσωπου που εχει πεθανει;
Εγώ στα όνειρά μου κάνω πολλές φορές ψυχικές προβολές και πετάω στα όνειρά μου. Αλλά όταν μιλάμε για αστρική μόνο μια φορά μου συνέβει.

Μαλιστα. Πολυ ενδιαφερον. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα το ψαξω και μονος μου.tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:10όταν κάνεις προβολή σε άλλο μέρος του κόσμου και βιώνεις κάτι σαν όνειρο λέγεται ψυχική προβολή όταν κάνεις προβολή σε ένα μέρος που θυμίζει διάστημα δλδ είναι σκοτεινό με φωτεινά σημεία σαν άστρα υπάρχουν φωτεινές οντότητες και χρωματιστές οντότητες τότε λέμε ότι κάνεις αστρική προβολή.Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:07Το αστρικο σωμα ταξιδευει στον υπαρκτο κοσμο ή αλλου;tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:04
ναι μπορείς όλοι μπορούμε αλλά από την καθημερινότητα που ζούμε αποκτάμε συνήθειες νοητικές που δεν μας αφήνουν ελευθερους να λειτουργήσουμε έτσι.
Εγώ στα όνειρά μου κάνω πολλές φορές ψυχικές προβολές και πετάω στα όνειρά μου. Αλλά όταν μιλάμε για αστρική μόνο μια φορά μου συνέβει.
Πριν από καμιά 20ετία διάβαζα για αστρική προβολή στην μπλε εγκυκλοπαίδεια ψυχολογίας. Το είχα προσπαθήσει αλλά τίποτα. Το απέρριψα. Αλλά είχα φτάσει σε καλό σημείο στη πολύ βαθειά χαλάρωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- tanipteros
ναι καλή συνέχεια...Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:14Μαλιστα. Πολυ ενδιαφερον. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα το ψαξω και μονος μου.tanipteros έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 23:10όταν κάνεις προβολή σε άλλο μέρος του κόσμου και βιώνεις κάτι σαν όνειρο λέγεται ψυχική προβολή όταν κάνεις προβολή σε ένα μέρος που θυμίζει διάστημα δλδ είναι σκοτεινό με φωτεινά σημεία σαν άστρα υπάρχουν φωτεινές οντότητες και χρωματιστές οντότητες τότε λέμε ότι κάνεις αστρική προβολή.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Τ'ι σχέση έχει το νήμα με Φιλοσοφία;
Μεταφέρετε το στις Εναλλακτικές, αφού δεν έχουμε ενότητα για Αποκρυφισμό/ Μεταφυσική!
.
Τ'ι σχέση έχει το νήμα με Φιλοσοφία;
Μεταφέρετε το στις Εναλλακτικές, αφού δεν έχουμε ενότητα για Αποκρυφισμό/ Μεταφυσική!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Αυτά που διαβάζω μόνο ως αστρική προσβολή μπορώ να το εκλάβω. Η αστρονομική μου φύση προσβάλλεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μια που έχεις το Βέγγο για άβαταρ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Μάιος 2018, 23:43Υπαρχουμε για να γινουμε ευτυχισμενοι;
Υπαρχουμε για να υπηρετησουμε καποιον ανωτερο σκοπο;
Ή υπαρχουμε απλα για να υπαρχουμε;
"Επρεπε να γεράσω αγόρι μου για να καταλάβω τι είναι ευτυχία. Τελικά ευτυχία είναι δύο χέρια. Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σε χαιδέψουν και το τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια. Τα πολλά χέρια απλά θα σε κατσιάσουν. Χάσιμο χρόνου. Θα το δείς και εσύ όσο μεγαλώνεις."
Θανάσης Βέγγος
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Αν η ύπαρξη είναι τυχαία τότε και για μας δεν έχει νόημα.casper quantum έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 01:20Η ύπαρξη σαν ύπαρξη δεν έχει κανένα νόημα.
Μια σειρά γεγονότων πριν πολλά πολλά χρόνια για να καταλήξουμε στο σήμερα.
Και ποιός ξέρει τι επιφυλάσσει το αύριο ή εμείς σαν ανθρωπότητα.
Για εμάς όμως... χμ... για εμάς..., η ίδια η ύπαρξη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Βινόσαυρος
οποιοδήποτε γεγονός μπορεί να νώσει νόημα ο νουςΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 13:38Αν η ύπαρξη είναι τυχαία τότε και για μας δεν έχει νόημα.casper quantum έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 01:20Η ύπαρξη σαν ύπαρξη δεν έχει κανένα νόημα.
Μια σειρά γεγονότων πριν πολλά πολλά χρόνια για να καταλήξουμε στο σήμερα.
Και ποιός ξέρει τι επιφυλάσσει το αύριο ή εμείς σαν ανθρωπότητα.
Για εμάς όμως... χμ... για εμάς..., η ίδια η ύπαρξη.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Πχώρουμ;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Φεβ 2025, 23:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
19 Φεβ 2025, 05:11
-
-
- 108 Απαντήσεις
- 4112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
11 Νοέμ 2023, 11:08
-