Εσύ μαζί με το μισθό σου θα παίρνεις και επίδομα αληθινής επιστήμης φαντάζομαι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:35Το εχω διαβάσει κ εγω αυτό. Έχω την εξής απορία, πώς εξηγείται το γεγονός ότι το υψηλότερο IQ κατά μ.ο. το έχουν οι της Άπω Ανατολής (Κορεάτες, Ιάπωνες κτλ) σε σχέση εννοώ με τη θεωρία αυτή, δεδομένου ότι είναι μπασμενοι; Δεν έρχεται αυτο σε αντίθεση με τις έρευνες που αναφέρεις;hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:14
Κι εγώ έχω αυτήν την άποψη σχηματισμένη για τους ψηλούς άντρες, αν και οι μετρήσεις IQ δείχνουν αύξηση του δείκτη κατ' αναλογία με το ύψος και πτώση μόνο από τα 2 μέτρα-φεύγα και πάνω.
Ίσως φταίει οτι το iq ειναι μια παπαρια κ μισή βέβαια, αν δεν ηταν θα το εφτιαχναν αληθινοι επιστήμονες οχι ψυχολόγοι
Being Short
Re: Being Short
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υπερκουλτουριάρης
Αλλο πραγμα που μπορει να με ξενερωσει,ειναι να βλεπω την γυναικα να υποφερει για να ειναι "ωραια" σε ακυρες περιστασεις. Δειχνει μια εντονη επιφανειακοτητα. Το εντελως αντιθετο βεβαια,ειναι ελλειψη αυτοσεβασμουEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:42Τα φορατε γιατι τονιζουν αλλα σημεια του σώματος κ επισης ειστε καθυστερημένες που φορατε κατι που σας καταπονει τα πόδια για να αρεσετε. Δε θα το εκανα ποτε αυτό. Θυμάμαι οταν ημουν στη σχολή που ερχόντουσαν οι γκομενες βαμμένες 9 το πρωι κ σκαρφαλωναν στα κατσάβραχα του Ριου με τα σπασμενα πεζοδρομια και τα ρημαγμένα απο τους Ρομα καπακια υπονόμων. Εγω εσκαγα με.τη φόρμα σαν ξεπλενης που το εσκασε απο τη Μορια και με ματια σα να εχω πιει 7 μπαφους επειδη επαιζα προ ολο το βραδυ. Εκει κατέληξα.στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με τον κοσμο. Ή με μένα
Με τον κόσμο δεν πάει καλά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:42Τα φορατε γιατι τονιζουν αλλα σημεια του σώματος κ επισης ειστε καθυστερημένες που φορατε κατι που σας καταπονει τα πόδια για να αρεσετε. Δε θα το εκανα ποτε αυτό. Θυμάμαι οταν ημουν στη σχολή που ερχόντουσαν οι γκομενες βαμμένες 9 το πρωι κ σκαρφαλωναν στα κατσάβραχα του Ριου με τα σπασμενα πεζοδρομια και τα ρημαγμένα απο τους Ρομα καπακια υπονόμων. Εγω εσκαγα με.τη φόρμα σαν ξεπλενης που το εσκασε απο τη Μορια και με ματια σα να εχω πιει 7 μπαφους επειδη επαιζα προ ολο το βραδυ. Εκει κατέληξα.στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με τον κοσμο. Ή με μένα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
lyna έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:36Ναι, για αυτό φοράμε τα 10ποντα και πιανουμε το 1,75 , για να μας βλέπουν και να μας λενε 'να ενα τραβελι" στο δρόμο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:05Είμαι 1.72 δεν συνειδητοποίησα ποτέ πως είμαι κοντός,γενικά δεν με παρατηρώ.
Ενστικτωδώς πάντως, τους πολύ ψηλούς άνδρες τους αντιμετώπιζα με συγατάβαση, γιατί οι περισσότεροι που γνώρισα, ήταν σαν να μην αναπτύσσονται πνευματικά, ψιλοέχαναν.
Οι ψηλές γυναίκες επίσης δεν μου άρεσαν ποτέ, μου θυμίζουν τραβεστί.
Εγώ πάντως το 1.70 θα ηθελα να το πιάνω... Θα μου ταίριαζε, αλλά φευ.
κι ομως, οταν κατεβαινετε απο τα 10 ποντα, και περπατατε σαν κανονικοι ανθρωποι και οχι σαν ξυλοποδαροι με μηνισκο, ειστε πολυ περισσοτερο σεξι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γω πάλι πραγματικά δε περίμενα να μη φοράς γόβες, είσαι γεμάτος εκπλήξεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 23:42Τα φορατε γιατι τονιζουν αλλα σημεια του σώματος κ επισης ειστε καθυστερημένες που φορατε κατι που σας καταπονει τα πόδια για να αρεσετε. Δε θα το εκανα ποτε αυτό. Θυμάμαι οταν ημουν στη σχολή που ερχόντουσαν οι γκομενες βαμμένες 9 το πρωι κ σκαρφαλωναν στα κατσάβραχα του Ριου με τα σπασμενα πεζοδρομια και τα ρημαγμένα απο τους Ρομα καπακια υπονόμων. Εγω εσκαγα με.τη φόρμα σαν ξεπλενης που το εσκασε απο τη Μορια και με ματια σα να εχω πιει 7 μπαφους επειδη επαιζα προ ολο το βραδυ. Εκει κατέληξα.στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με τον κοσμο. Ή με μένα

Ούτε μες το σπίτι ρε μλκ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι, γίνονται τσακωμοί με τα πράγματα στα ντουλάπια.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:10Αυτό πρακτικά είναι άβολο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:09όντως, φίλος μου 1,95 ύψος, είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που είναι ζήτημα αν πιάνει το 1,50
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
1,70 είναι μια χαρά ύψος. Εγώ παντρεύτηκα Νταρνάκα 1,75 αλλά το έκανα με μαεστρία. Όσο βγαίναμε φορούσα hoka one one που μου διναν 4,5 εκατοστά παραπάνω ανάλογα το στήσιμο και δεν με πήρε χαμπάρι. Κατάλαβε ότι είμαι κοντός όταν ήταν πλέον αργά. Τώρα την χαίρομαι γιατί είναι νταρντανογυναίκα και όταν φοράει και τακούνι ακόμα περισσότερο γουστάρω να την βλέπω να κουνιέται και να λυγιέται. Ξες. Από χαμηλά.
putting the pussy on a pedestal so to speak.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 13:571,70 είναι μια χαρά ύψος. Εγώ παντρεύτηκα Νταρνάκα 1,75 αλλά το έκανα με μαεστρία. Όσο βγαίναμε φορούσα hoka one one που μου διναν 4,5 εκατοστά παραπάνω ανάλογα το στήσιμο και δεν με πήρε χαμπάρι. Κατάλαβε ότι είμαι κοντός όταν ήταν πλέον αργά. Τώρα την χαίρομαι γιατί είναι νταρντανογυναίκα και όταν φοράει και τακούνι ακόμα περισσότερο γουστάρω να την βλέπω να κουνιέται και να λυγιέται. Ξες. Από χαμηλά.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 13:571,70 είναι μια χαρά ύψος. Εγώ παντρεύτηκα Νταρνάκα 1,75 αλλά το έκανα με μαεστρία. Όσο βγαίναμε φορούσα hoka one one που μου διναν 4,5 εκατοστά παραπάνω ανάλογα το στήσιμο και δεν με πήρε χαμπάρι. Κατάλαβε ότι είμαι κοντός όταν ήταν πλέον αργά. Τώρα την χαίρομαι γιατί είναι νταρντανογυναίκα και όταν φοράει και τακούνι ακόμα περισσότερο γουστάρω να την βλέπω να κουνιέται και να λυγιέται. Ξες. Από χαμηλά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είσαι θεός!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 13:571,70 είναι μια χαρά ύψος. Εγώ παντρεύτηκα Νταρνάκα 1,75 αλλά το έκανα με μαεστρία. Όσο βγαίναμε φορούσα hoka one one που μου διναν 4,5 εκατοστά παραπάνω ανάλογα το στήσιμο και δεν με πήρε χαμπάρι. Κατάλαβε ότι είμαι κοντός όταν ήταν πλέον αργά. Τώρα την χαίρομαι γιατί είναι νταρντανογυναίκα και όταν φοράει και τακούνι ακόμα περισσότερο γουστάρω να την βλέπω να κουνιέται και να λυγιέται. Ξες. Από χαμηλά.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Ονόματα ας αλλάζουν ρε, άβαταρζ να μην αλλάζουν, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρός κανόνας σε αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Short Horror Stories - Phorum Edition
από Otto Weininger » 22 Ιουν 2024, 17:04 » σε Λογοτεχνία - 392 Απαντήσεις