Northern Spirit έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 22:46
elchav έγραψε: ↑15 Ιούλ 2018, 22:05
Mέιτ, εγώ δεν είμαι σε αυτό το φόρουμ αποκλειστικά για να κράζω την Ελλάδα, ούτε σέλφ χέιτερ είμαι.
Επίσης, εκφέρω μόνο την απόψη μου για το Brexit, όταν με ρωτάνε Βρετανοί, χωρίς να κράζω το Leave.
Eίναι επιλογή τους κι είμαι φιλοξενούμενος. Το αν τη θεωρώ λάθος δεν παίζει ρόλο, για το πως θα διαχειριστούν αυτή την τύχη του κράτους τους.
Το παραπάνω κείμενο δεν περιγράφει εμένα, λοιπόν.
Κι εδω γιατι κανεις προσωπικες κρισεις; Ασχολεισου με τον ελ τσαβισμο σου ππυ λεει και το νικ σου..
Χαχαχαχαχα τι γραφεις ρε συ; Σε ενοχλεί να σε κρίνουν, όταν κράζεις συλλογικά ένα έθνος ως ανάξιους, ζώα, αγράμματους;
Newsflash: Όταν το κάνεις αυτό, προσβάλλεις και χρήστες του παρόντος forum, οι οποίοι είναι υποσύνολο του έθνους
Ειλικρινά, δεν έχω διαβάσει χρυσαύγουλο να καταφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον μεταναστών όπως κάνεις εσύ με τους Έλληνες, ή με τους Άγγλους μετά το Brexit. To δεύτερο ειδικά δείχνει τεράστια γυφτιά και άγνοια της θέσης σου.
Τώρα, αν νομίζεις ότι ασκείς γόνιμη κριτική (λμαο) , δε στο χαλάω εγώ.
Και πριν το εκμυστηρευθείς, και εγώ το είχα υποψιαστεί ότι σε είχε κάψει ελληνίδα. Σε όλους μας έχει συμβεί, μην πέφτεις στα σκληρά