Τα καλα της εξελιξης και της παγκοσμιοποιησης

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Τα καλα της εξελιξης και της παγκοσμιοποιησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 21:47

Nandros έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:43
Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:34
Nandros έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:26
Αυτό γιατί το απέκοψες;

Αυτοί είναι που μας προμοτάρεις!

:g030:
Περιμενω να μου φερεις τη λιστα με τις τρομοκρατικες που σημειωθηκαν απο τους προσφυγες στην Ελλαδα...Γιατι αργεις;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και δεν μασάνε το σανό που τους σερβίρει ο πετσετοκεφαλολάγνος και πιθανόν μουσλίμ ο ίδιος!
Γιατι, τωρα εμφανιστηκαν ξενοι μεταναστες στην Ελλαδα; δεν υπηρχανε και πριν; Πριν 10 χρονια; Πριν 20; Πού ειναι οι τορμοκρατικες που να δικαιολογουνε την υστερια σου;
Πουθενα δεν υπαρχουνε...

Λυπαμαι εχασες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 15 Ιούλ 2018, 22:05

Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:36
elchav έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 16:30
Κλασσική περίπτωση γκρεκότσαβ.

Όλοι όσοι πάμε εξωτερικό και βλέπουμε πως λειτουργούν κάποια πράγματα καλύτερα, τα συζητάμε αλλά με μια δόση πικρίας σε φάση "γιατί ρε πούστη εδώ γίνονται τα αυτονόητα, κι όχι στην Ελλάδα".

Παράλληλα, τρολάρουμε και τις παθογένειες του ΗΒ, χωρίς να είμαστε προσβλητικοί. Πόσο λιωμένο αρακά μπορεί να φάει κάποιος; Γιατί να κάνω σεμινάρια γυναικολογίας κάθε Παρασκευή βράδυ βλέποντας και τις μήτρες των Αγγλίδων, με αυτά που φοράνε; Τι οδηγεί κάποιον να είναι τάπα από τις 8 το βράδυ;

Οι γκρεκοτσάβ, μισούν παθολογικά την Ελλάδα (πολλές φορές λόγω πρώην,λελ), υποκρίνονται πως ο παππούς τους ήταν ευγενής στο Γιορκσάιρ, αλλά μετά το μπρέξιτ αρχίζουν και βρίζουν τους τσαβς που ειναι γίδια και δεν ξέρουν να ψηφίζουν :smt005: (που ισχύει, αλλά δατς νοτ δε πόιντ)

Θα μπορούσαν να γραφτούν δεκάδες δημοσιεύσεις σε περιοδικά Ψυχολογίας για αυτούς
για τον εαυτο σου μιλαμς συντροφε;
Mέιτ, εγώ δεν είμαι σε αυτό το φόρουμ αποκλειστικά για να κράζω την Ελλάδα, ούτε σέλφ χέιτερ είμαι.
Επίσης, εκφέρω μόνο την απόψη μου για το Brexit, όταν με ρωτάνε Βρετανοί, χωρίς να κράζω το Leave.
Eίναι επιλογή τους κι είμαι φιλοξενούμενος. Το αν τη θεωρώ λάθος δεν παίζει ρόλο, για το πως θα διαχειριστούν αυτή την τύχη του κράτους τους.
Το παραπάνω κείμενο δεν περιγράφει εμένα, λοιπόν.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 15 Ιούλ 2018, 22:08

elchav έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:05
Mέιτ, εγώ δεν είμαι σε αυτό το φόρουμ αποκλειστικά για να κράζω την Ελλάδα...
Αυτό!
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Ιούλ 2018, 22:10

Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:47
Nandros έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:43
Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 21:34
Περιμενω να μου φερεις τη λιστα με τις τρομοκρατικες που σημειωθηκαν απο τους προσφυγες στην Ελλαδα...Γιατι αργεις;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και δεν μασάνε το σανό που τους σερβίρει ο πετσετοκεφαλολάγνος και πιθανόν μουσλίμ ο ίδιος!
Γιατι, τωρα εμφανιστηκαν ξενοι μεταναστες στην Ελλαδα; δεν υπηρχανε και πριν; Πριν 10 χρονια; Πριν 20; Πού ειναι οι τορμοκρατικες που να δικαιολογουνε την υστερια σου;
Πουθενα δεν υπαρχουνε...

Λυπαμαι εχασες..
Λάθος προπαγάνδα! Εσύ έχασες! Όλοι σε έχουν πάρει είδηση ότι δεν έρχεσαι στο δάσος για κυνήγι! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 15 Ιούλ 2018, 22:14

παίδες εγώ από τότε που έγραψε ο πίθηκας
ότι είχε πρόβλημα στη σχέση του με την ελληνίδα

άρχισα να τον βλέπω με συμπάθεια
και να μην παίρνω τοις μετρητοίς την κακία που βγάζει (απογοήτευση περισσότερο θα έλεγα)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 15 Ιούλ 2018, 22:18

Lugozzi έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:14
παίδες εγώ από τότε που έγραψε ο πίθηκας
ότι είχε πρόβλημα στη σχέση του με την ελληνίδα

άρχισα να τον βλέπω με συμπάθεια
και να μην παίρνω τοις μετρητοίς την κακία που βγάζει (απογοήτευση περισσότερο θα έλεγα)
κι εγώ με την διαίσθησή μου από τις αρχές κάτι-είχα-μυριστεί και προσπάθησα να μοιράσω στοργή και προδέρμ :romance-hearteyes: αλλά φοβούμαι οτι έχει φθάσει σε επίπεδα πόρωσης/μη επιστροφής (εκτός που μπορεί να πέρασε και στεγνά στον κύκλο των προδοτών γενίτσαρων της Δύσης :smt013 )
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 22:44

Ηράκλειτος έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:08
elchav έγραψε:
Αυτό!
Yπαρχε κανενας κανονας που να απαγορετυει να κραζεις την Ελλαδα στο φορυμ;

Θλετγε και χειραγωγιση αποψεων;

Οταν μοιρλιζετε για τους καλους μεταναστες, τους Γερμανους τους πηξουνε τους δειξους φανταζομα εκει δεν υπαρχει προβλημα..κει ειναι κριτικη αλλων...Οταν η κριτικη στρεφεται σε σας αρχιζει το ξυνισμα μουρης...Δεν πειραζερι , θα συνηθισετε και στον αντιλογο πουτ ειναι και καθολα ελληνικο στοιχειο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 22:44

Οποιος πιστευει οτι το θεμα εχει σςχεση με ελληνιδα ειναι εντελως στοκος..ΛΟΛ

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 22:46

elchav έγραψε:

Mέιτ, εγώ δεν είμαι σε αυτό το φόρουμ αποκλειστικά για να κράζω την Ελλάδα, ούτε σέλφ χέιτερ είμαι.
Επίσης, εκφέρω μόνο την απόψη μου για το Brexit, όταν με ρωτάνε Βρετανοί, χωρίς να κράζω το Leave.
Eίναι επιλογή τους κι είμαι φιλοξενούμενος. Το αν τη θεωρώ λάθος δεν παίζει ρόλο, για το πως θα διαχειριστούν αυτή την τύχη του κράτους τους.

Κι εδω γιατι κανεις προσωπικες κρισεις; Ασχολεισου με τον ελ τσαβισμο σου ππυ λεει και το νικ σου..

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Ιούλ 2018, 22:49

Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:44
Ηράκλειτος έγραψε:
elchav έγραψε:
Αυτό!

Οταν μοιρλιζετε για τους καλους μεταναστες, τους Γερμανους τους πηξουνε τους δειξους φανταζομα εκει δεν υπαρχει προβλημα..κει ειναι κριτικη αλλων...Οταν η κριτικη στρεφεται σε σας αρχιζει το ξυνισμα μουρης...Δεν πειραζερι , θα συνηθισετε και στον αντιλογο πουτ ειναι και καθολα ελληνικο στοιχειο..
Πολλά, πολλά νεύρα, τα χέρια τρεμουλιάζουν και στον διάολο η ορθογραφία!
Γρήγορα ηρεμιστικό! :003:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 15 Ιούλ 2018, 22:52

Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:46
elchav έγραψε:

Κι εδω γιατι κανεις προσωπικες κρισεις; Ασχολεισου με τον ελ τσαβισμο σου ππυ λεει και το νικ σου..
Χαχαχαχαχα τι γραφεις ρε συ; Σε ενοχλεί να σε κρίνουν, όταν κράζεις συλλογικά ένα έθνος ως ανάξιους, ζώα, αγράμματους;
Newsflash: Όταν το κάνεις αυτό, προσβάλλεις και χρήστες του παρόντος forum, οι οποίοι είναι υποσύνολο του έθνους

Ειλικρινά, δεν έχω διαβάσει χρυσαύγουλο να καταφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον μεταναστών όπως κάνεις εσύ με τους Έλληνες, ή με τους Άγγλους μετά το Brexit. To δεύτερο ειδικά δείχνει τεράστια γυφτιά και άγνοια της θέσης σου.
Τώρα, αν νομίζεις ότι ασκείς γόνιμη κριτική (λμαο) , δε στο χαλάω εγώ.

Και πριν το εκμυστηρευθείς, και εγώ το είχα υποψιαστεί ότι σε είχε κάψει ελληνίδα. Σε όλους μας έχει συμβεί, μην πέφτεις στα σκληρά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 15 Ιούλ 2018, 22:53

Northern Spirit έγραψε:
Ψυχραιμία, θα μας πάθεις και τίποτα. :lol:
Επί του πρακτέου, δεν απαγορεύεται να κράζεις την Ελλάδα, κάποιες φορές επιβάλλεται κιόλας. Ούτε χειραγωγούνται απόψεις. Απλά τονίζεται το ότι κάποιοι μπαίνουν στο φόρουμ μόνο με αυτόν το σκοπό.
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 22:59

Nandros έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:49
Northern Spirit έγραψε:
Ηράκλειτος έγραψε:
Αυτό!

Πολλά, πολλά νεύρα, τα χέρια τρεμουλιάζουν και στον διάολο η ορθογραφία!
Γρήγορα ηρεμιστικό! :003:
.
καθολου απλα γραφω γρηγορα γιατι θα την κανω σε λιγο..Νευρα στγο φορουμ εχω πολυ καιρο να αποκτησω...

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Ιούλ 2018, 23:00

Ηράκλειτος έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:53
Northern Spirit έγραψε:
Ψυχραιμία, θα μας πάθεις και τίποτα. :lol:
Επί του πρακτέου, δεν απαγορεύεται να κράζεις την Ελλάδα, κάποιες φορές επιβάλλεται κιόλας. Ούτε χειραγωγούνται απόψεις. Απλά τονίζεται το ότι κάποιοι μπαίνουν στο φόρουμ μόνο με αυτόν το σκοπό.
Και για του λόγου το αληθές:

Επί συνόλου 32 νέων νημάτων έχουμε και λέμε:
1. Τα καλα της εξελιξης και της παγκοσμιοποιησης
από Northern Spirit » Χθες, 07:48 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
2. Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια
από Northern Spirit » 09 Ιούλ 2018 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
3. Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα
από Northern Spirit » 13 Ιούλ 2018 (ύποπτο)
4. Νέα δημοσίευση Ανοδος της Ακροδεξιας: ομοιοτητες/διαφορες με τον Αξονα του Χιτλερ από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
5. Ιταλικη Εκκλησια σε συγκρουση με τους ρατσιστες του Σαλβινι.
από Northern Spirit » 09 Ιούλ 2018 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
6. Το μεγαλο εθνικο προβλημα για το οποιο τα εθνικια σιωπουν
από Northern Spirit » 04 Ιούλ 2018 (υπογεννητικότητα που θα μας το λύσουν οι μουσλίμ λάθρο)
7. Aνθρωπινο γενος: μια ιστορια διαρκους μεταναστευσης από Northern Spirit » 01 Ιούλ 2018 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
8. Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι από Northern Spirit » 23 Ιουν 2018 (υπέρ μουσλίμ λάθρο)
9. Στα προτυπα Μουσολινι ο Σαλβινι ζηταει απογραφη των Ιταλων Ρομα
10. Η αρχαια πολυπολιτισμικη Αθηνα του Περικλη από Northern Spirit » 07 Απρ 2018 (υπέρ μεταναστών)

Ένα στα τρία! Κατά τα λοιπά δεν κάνει προπαγάνδα! :g030::003:
.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 23:03

elchav έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:52
Northern Spirit έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 22:46
elchav έγραψε:

Χαχαχαχαχα τι γραφεις ρε συ; Σε ενοχλεί να σε κρίνουν, όταν κράζεις συλλογικά ένα έθνος ως ανάξιους, ζώα, αγράμματους;
Newsflash: Όταν το κάνεις αυτό, προσβάλλεις και χρήστες του παρόντος forum, οι οποίοι είναι υποσύνολο του έθνους

Ειλικρινά, δεν έχω διαβάσει χρυσαύγουλο να καταφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον μεταναστών όπως κάνεις εσύ με τους Έλληνες, ή με τους Άγγλους μετά το Brexit. To δεύτερο ειδικά δείχνει τεράστια γυφτιά και άγνοια της θέσης σου.
Τώρα, αν νομίζεις ότι ασκείς γόνιμη κριτική (λμαο) , δε στο χαλάω εγώ.

Και πριν το εκμυστηρευθείς, και εγώ το είχα υποψιαστεί ότι σε είχε κάψει ελληνίδα. Σε όλους μας έχει συμβεί, μην πέφτεις στα σκληρά
8 χρονια σε αυτο το φορουμ καθημερινα διαφοροι κριτικαρουνε αυτα που λεω...Δεν με απασχολει καθολου αυτο...Αυτο ειναι το φορουμ τοποσ ανταλλαγης αποψεων...

Οταν ομως αρχιζουνε τα σχολια επι προσωπικου με ενοχλει διοτι μπορτω να αρχισω κι εγω να στολιζω τον εναν και τον αλλον με κοσμητικα επιθετα
αλλα αυτο απο εμεπιρια οδηγει παντγοτε σε εκτραχυνση της καταστασης..

Οποτε ψυχραιμια συντροφε κι αν εχεις να γραψεις κανενα σχολιο γραψε για αυτα που γραφω..Το τι ειμαι δεν σε αφορα..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών