είναι ένας μύθος

ένα ευγενές ψέμα που λέμε στον εαυτό μας για να τον πείσουμε ότι βελτιωνόμαστε ως είδος
ο Μποντριγιάρ είχε δίκιο
αν είσαι επαγγελματίας κωλογλύφτης σαν τον under μπορεί. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, απλά γιατί ο Σεφερλής κορτάρει το συνάφι του
Τώρα μεταξύ μας ο Sin Boy είναι μάστιγα όπως και αυτοί που τον θαυμάζουν.
Να σου πω. Αν όντως υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ως βελτίωση του ανθρώπινου είδους τις εκδηλώσεις των εγχωρίων ανθυποσελέμπριτις και διεθνών σελέμπριτις* (με την αντίστοιχη υποστήριξη των φόλουερς τους στα σοσιαλμυδοπίλαφα) αυτό σημαίνει όντως υπάρχουν ακόμη τεράστια περιθώρια για την βελτίωση του ανθρώπινου είδους.
Ο Sin Boy ειναι στα ματια μου ενα αλιεν και ο Σεφερλης δεν μου αρεσει καθολου.Απλα δεν τους παρακολουθω.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 12:50Τώρα μεταξύ μας ο Sin Boy είναι μάστιγα όπως και αυτοί που τον θαυμάζουν.
Τα παπάρια μου. Είμαστε ξέκωλα, όχι παρθένες, αλλά γιά τους σκυλοπχωρουμίτες τόσα χρόνια δεν καταναλώναμε σκουπίδια (μόνο οι Πυξ προσβάλλουν το αισθητήριό τους).Otto Weininger έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 12:50Τώρα μεταξύ μας ο Sin Boy είναι μάστιγα όπως και αυτοί που τον θαυμάζουν.
Είναι ναι, αλλά αυτοί που τον θαυμάζουν είναι 10 με 12 χρονώ.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 12:50Τώρα μεταξύ μας ο Sin Boy είναι μάστιγα όπως και αυτοί που τον θαυμάζουν.
Δεν μπορεί.