Στον «πάγο» τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μετά το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο
Στον «πάγο» τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μετά το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο
https://newpost.gr/politiki/626a606db0d ... sto-aigaio
Αλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης Κούλη.
Αλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης Κούλη.
Re: Στον «πάγο» τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μετά το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο
Δε κατάλαβες, ετοιμαζόμαστε τώρα να τους τεθούμε επί.
Τώρα θα γυρίσει απ' την Ουκρανία το τάγμα Χαζόφ, και θα τους στείλουμε κατευθείαν να πάρουν τη πόλη (όλο και κάποια πόλη θα πάρουν), αφού πρώτα τους μετονομάσουμε Σκατάν Ασκέρ.
Τώρα θα γυρίσει απ' την Ουκρανία το τάγμα Χαζόφ, και θα τους στείλουμε κατευθείαν να πάρουν τη πόλη (όλο και κάποια πόλη θα πάρουν), αφού πρώτα τους μετονομάσουμε Σκατάν Ασκέρ.
- Υδράργυρος
Re: Στον «πάγο» τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μετά το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο
Πότε βγαίνει το ορουτς ρέις;
Να πιάσει λίγο βοριαδάκι, να μπορούμε να λέμε οτι το παρέσυραν οι άνεμοι.

Πάντως αν ξεπαγώσουν να μη τα ξαναπαγώσουμε, γιατί θα αλλοιωθούν.
Οι Τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν ότι κάνουμε παραβιάσεις του εναέριου χώρου τους 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κομισιόν: Στον «πάγο» οι τριετίες για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη
από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Μάιος 2023, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Μάιος 2023, 09:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές
από Philip Mortimer » 04 Ιουν 2023, 15:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
04 Ιουν 2023, 15:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κασιδιάρης κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές οργανώσεις
από Αρίστος » 05 Ιουν 2023, 19:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 160 Απαντήσεις
- 3883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
06 Ιουν 2023, 16:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα επιτεύγματα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στην Αλβανία
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Οκτ 2024, 22:44 » σε Διεθνής πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-