Ένας ακόμα λόγος να στηρίξουμε τον Τραμπ ή τον τραμπικο ρεπουμπλικανο υποψήφιο για τις εκλογές του 2024.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Αύγ 2023, 14:11Μία μετατόπιση στους συσχετισμούς διεθνώς αρκεί να αλλάξει εντελώς και η δυνατότητα επιλογών της χώρας.
Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Το πρόβλημα είναι ότι οι συσχετισμοί που αναφέρεις δεν κινούνται αναλογικά. Εννοώ ότι αν και έχουν αρχίσει να παίζουν αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι πρόσφυγες στα βόρεια ευρωπαϊκά και πρώην οπεν μάιντ/οπεν ντορς κράτη (πράγμα που γίνεται σαφέστατο και από τα εκλογικά αποτελέσματα) αυτό απλώς θα δημιουργήσει μεγαλύτερο συνωστισμό στα κράτη του νότου.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Αύγ 2023, 14:11Ειδικά για το ελληνικό κράτος με τις πολλές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις του όλα σε αυτό το ζήτημα εξαρτώνται από το διεθνές κλίμα.Scouser έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:19Δεν είναι αυτή η ιδέα μου. Σου λέω απλά οτι τεχνικά, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην αντιμετώπιση με μπαμ μπουμ, καθαρά θέμα βούλησης είναι. Και στο λέω γιατί φαίνεται να νομίζεις ότι οι ψευτοπρόσφυγες μπορούν να μπαίνουν ό,τι και να κανει το ελ κράτος (ή εδώ που τα λέμε οποιοδήποτε κράτος) για να τους σταματήσει. Ε δεν είναι έτσι, αν το κράτος το θέλει οπωσδήποτε, μπορεί να τους σταματήσει αμέσως. Απλά αυτοπεριοριζεται (και ως ενα βαθμο καλά κανει) γιατί διεθνές δίκαιο, διεθνείς πιέσεις ανθρωπισμος κτλ. Επιλογή είναι όμως αυτή.Υδράργυρος έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 12:19Έτσι και τώρα με τη φοβερή ιδέα που έχεις, με τους πρώτους νεκρούς δε θα σταματήσουν οι ροές, θα σταματήσει όμως η Ελλάδα να πυροβολεί και θα γυρίσουμε στα ίδια.
Ο νέος υπουργός Καιρίδης είναι συνέχεια στα κανάλια και εξηγεί ακριβώς αυτό το διεθνές κλίμα.Σε επίπεδο εσωτερικής κοινής γνώμης δεν υπάρχει σε αυτό το ζήτημα πρόβλημα,είναι συντριπτικά υπέρ των αυστηρών μέτρων.Σε άλλα θέματα μπορεί ακόμη να κρατάνε κάποιες αριστερές ιδέες,σε αυτό όχι και είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο η εγχώρια αριστερά,κατά τα άλλα "αντιιμπεριαλιστική"βασίζεται αποκλειστικά στην πίεση των ξένων που καταγγέλλει σε άλλα θέματα για να χαλαρώνει η φύλαξη των συνόρων.
Μία μετατόπιση στους συσχετισμούς διεθνώς αρκεί να αλλάξει εντελώς και η δυνατότητα επιλογών της χώρας.
Ουσιαστικώς παίζει η παπαριά "εμείς δεν θέμε/δεν αντέχουμε άλλους και ναι, λέγαμε μαλακίες πριν κάποια χρόνια αλλά επειδή για ιδεολογικούς λόγους πρέπει να κρατάμε και τα ανθρωπιστικά προσχήματα, δεν γίνεται να υποστηρίξουμε τα πουσμπακς αλλά να σας πληρώσουμε το κατιτίς παραπάνω ως χώρους αποθήκευσης"... κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jimmy81
- Δημοσιεύσεις: 7881
- Εγγραφή: 04 Ιαν 2019, 05:42
- Phorum.gr user: Jimmy81
- Τοποθεσία: Ουκρανικές στέπες
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Σε αυτό το νήμα, μέσα από διάφορα posts, φάνηκε άλλη μια φορά ο ηθικός ξεπεσμός της τραμπικής ακροδεξιάς που εκλαμβάνει τις ανθρώπινες ζωές ως στόχους για πυροβόλα όπλα. Πώς τους ξέφυγε ο ηλεκτροφόρος φράχτης από τα μέτρα καταστολής άραγε; Αφού κάποιοι ομοϊδεάτες τους είχαν αποδείξει ότι δουλεύουν καλά στα στρατόπεδά τους στο παρελθόν.
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Βλάκα.Jimmy81 έγραψε: ↑13 Αύγ 2023, 06:35Σε αυτό το νήμα, μέσα από διάφορα posts, φάνηκε άλλη μια φορά ο ηθικός ξεπεσμός της τραμπικής ακροδεξιάς που εκλαμβάνει τις ανθρώπινες ζωές ως στόχους για πυροβόλα όπλα. Πώς τους ξέφυγε ο ηλεκτροφόρος φράχτης από τα μέτρα καταστολής άραγε; Αφού κάποιοι ομοϊδεάτες τους είχαν αποδείξει ότι δουλεύουν καλά στα στρατόπεδά τους στο παρελθόν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φορούσα την κάλτσα μου ανάποδα.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Μαρ 2025, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Μαρ 2025, 12:55
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Νοέμ 2024, 16:05
-
-
Νέα δημοσίευση Έβρος: Διακινητές «πανηγυρίζουν» στα social ενώ οδηγούν μετανάστες μέσα από τα καμένα
από Μαδουραίος » 04 Σεπ 2023, 07:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
04 Σεπ 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ναι κέντρο ..έχω κρεμαστεί ανάποδα και το σκατό κοντεύει στη κάλτσα ..
από Frappezitis » 22 Μάιος 2024, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
22 Μάιος 2024, 23:40
-