Η χυδαιότερη δημοσκόπηση της μεταπολίτευσης.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η χυδαιότερη δημοσκόπηση της μεταπολίτευσης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Δεκ 2024, 11:00

Mitharadir έγραψε:
02 Δεκ 2024, 09:49
zteo έγραψε:
02 Δεκ 2024, 09:35
Mitharadir έγραψε:
02 Δεκ 2024, 09:28
Αυτο το αποτέλεσμα ότι το 64,7% των πολιτών βλέπει θετικά τον διάλογο με την Τουρκία μπορεί να είναι ελαφρώς τσιμοημενο αλλά γνώμη μου, είναι πλειοψηφικό.Να δεχτώ ότι δεν είναι 65% αλλά 60% περίπου.Αναλογα πως τίθεται καινή ερώτηση βέβαια αλλά οι περισσότεροι εκεί έξω δεν είναι έτοιμοι ψυχολογικά για πόλεμο με Τουρκία συνεπώς αν τους θέσεις το ερώτημα "πόλεμος ή συνομιλίες" (λέω αν το θέσεις έτσι) τότε οι περισσότεροι θα πούνε το δεύτερο.
Μόνο που δεν ρωτάει αυτό η δημοσκόπηση. Το δίλημμα που θέτει είναι είτε βήμα προς βήμα διάλογο που είναι συγκεκριμένη διαδικασία διαλόγου η καθόλου διάλογος.
Ουσιαστικά το ερώτημα χειραγωγει τον κόσμο και εκμαιεύει τις απαντήσεις που θέλουν.
Λέω ότι σημασία έχει το πώς το ρωτάει.Οι ερωτήσεις μπορούν να καθοδηγηθουν.Αν το ερώτημα τεθεί με τρόποι υπονοώντας του τύπου πόλεμος ή ελληνοτουρκικός διάλογος αμφιβάλεις ότι μια ξεκάθαρη πλειοψηφία της κοινωνίας (πέρα από το δίπλωμα δεξιά-κεντρο -αριστερα-απολιτικ) θα πει Ελληνοτουρκικός διάλογος; Εγώ προσωπικά θα περίμενα ενδεχομένως και μεγαλύτερο ποσοστό από το 64,7%.
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι πόσα εθνικόφρονα μαδούρια θα δήλωναν περήφανη παρουσία στην πρώτη γραμμή.

Αν μπλέξεις όμως με εμμονικούς, αυτά προκύπτουν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Δεκ 2024, 11:03

Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 02 Δεκ 2024, 11:21

Γενικά πέφτει πολλή προπαγάνδα από τα ΜΜΕ (που κατά τα άλλα πολεμάνε τον Κυριάκο). Πριν λίγο είδα κι αυτό: Νίκη Κεραμέως: Η Ελλάδα που αλλάζει, το Rebrain Greece και το μήνυμα από το Άμστερνταμ.

Υπόψιν, μιλάμε για μέσο ιδιοκτησίας Τράκη (υποτίθεται φανατικός αντινεοδημοκράτης...). Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα όμως, θα πρέπει σύντομα να βάλουμε τσάρτερ από Ολλανδία επειδή τα αεροπλάνα της γραμμής δεν θα επαρκούν για τους επαναπατρισθέντες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 02 Δεκ 2024, 13:32

η ερώτηση είναι γελοία
τι πάει να πει "διάλογος με την τουρκία" έτσι αόριστα; να μιλήσουμε για τη μπάλα ας πούμε;
προφανώς και παίζει ρόλο το περιεχόμενο του διαλόγου
και προφανώς δεν πρέπει η Ελλάδα να μπει σε διάλογο με τους Τούρκους αν πρόκειται για αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά μας δικαιώματα διότι αν το κάνουμε, εμμέσως νομιμοποιούμε τα αιτήματά τους
αν πχ έρθει κάποιος άκυρος αύριο και μου πει ότι το σπίτι μου είναι δικό του, αν εγώ μπω σε διάλογο μαζί του έτσι ώστε να του αποδείξω ότι το σπίτι μου είναι δικό μου κι όχι δικό του, τότε μακροπρόθεσμα έχω ήδη χάσει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Δεκ 2024, 13:49

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
02 Δεκ 2024, 13:32
η ερώτηση είναι γελοία
τι πάει να πει "διάλογος με την τουρκία" έτσι αόριστα; να μιλήσουμε για τη μπάλα ας πούμε;
προφανώς και παίζει ρόλο το περιεχόμενο του διαλόγου
και προφανώς δεν πρέπει η Ελλάδα να μπει σε διάλογο με τους Τούρκους αν πρόκειται για αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά μας δικαιώματα διότι αν το κάνουμε, εμμέσως νομιμοποιούμε τα αιτήματά τους
αν πχ έρθει κάποιος άκυρος αύριο και μου πει ότι το σπίτι μου είναι δικό του, αν εγώ μπω σε διάλογο μαζί του έτσι ώστε να του αποδείξω ότι το σπίτι μου είναι δικό μου κι όχι δικό του, τότε μακροπρόθεσμα έχω ήδη χάσει
Τί κάθεσαι και ασχολείσαι με δημοσκοπήσεις; Οι δημοσκοπήσεις θέτουν τα ερωτήματα και τα αποτελέσματα που ζητά ο πελάτης τους. Ψάξε να βρεις ποιος είναι ο πελάτης αυτής της δημοσκόπησης. Φοβούνται τα δημοψηφίσματα αλλά θεωρούν έγκυρες τις δημοσκοπήσεις του κάθε απατεώνα.

Άβαταρ μέλους
yorgoschrysikos
Phorum.gr user: Motorhomer
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yorgoschrysikos » 07 Δεκ 2024, 12:23

Είναι αλήθεια ότι αρκετές έρευνες προσπαθούν να χειραγωγησουν το κοινό για αυτό καλό είναι να αναλύουμε όλες τις δημοσκοπήσεις. Σύγκριση όλων των δημοσκοπήσεων για εξαγωγή δικών μας συμπεράσματων στο https://dimoskopiseis.gr
Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών