Μια χαρα βοήθησε με πληροφορίες και το Ισραήλ και η Γαλλία στην τελευταία κρίση με την Τουρκία, ειδικα για τις θεσεις των υποβρυχιων. Και τα ΗΑΕ που έφεραν ανταλλακτικά για τα αεροπλανα στην Κρητη.runner έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 21:16Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω.
Αν ξεσπάσει πόλεμος, θα είμαστε εμείς με την Κύπρο και απέναντι η Τουρκία με όλους τους υπόλοιπους.
Όσοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει το Ισραήλ μάλλον θα απογοητευτούν. Το Ισραήλ δεν μπορεί καλά καλά να υπερασπιστεί τη χώρα του από τους γιαχαμπιμπηδες που τους ξεφτίλισαν τον Οκτώβριο του 2023, με άλλες χώρες θα πολεμήσουν;
Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος.
Όχι απλά είμαι σίγουρος, το θεωρώ βέβαιο. Το πολύ πολύ να έρθουν τίποτα Σέρβοι ή Ρωσοουκρανοι ορθόδοξοι εθελοντές.
Άλλο πράγμα οι πληροφορίες και άλλο η ενεργός συμμετοχή σε μια πολεμική σύρραξη μεταξύ κρατών.Zelda έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 21:24Μια χαρα βοήθησε με πληροφορίες και το Ισραήλ και η Γαλλία στην τελευταία κρίση με την Τουρκία, ειδικα για τις θεσεις των υποβρυχιων. Και τα ΗΑΕ που έφεραν ανταλλακτικά για τα αεροπλανα στην Κρητη.
Τι αλλο περιμένουμε δηλαδή να κανουν;
Να στείλουν στρατο;
Δεν παίζει αυτο
Γιατί υποσχέθηκε ή υπαινιχθηκε εστω ποτέ το Ισραήλ ότι θα στείλει στρατο να μας βοηθήσει, για να καταλαβουμε κατι;runner έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 15:11Άλλο πράγμα οι πληροφορίες και άλλο η ενεργός συμμετοχή σε μια πολεμική σύρραξη μεταξύ κρατών.Zelda έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 21:24Μια χαρα βοήθησε με πληροφορίες και το Ισραήλ και η Γαλλία στην τελευταία κρίση με την Τουρκία, ειδικα για τις θεσεις των υποβρυχιων. Και τα ΗΑΕ που έφεραν ανταλλακτικά για τα αεροπλανα στην Κρητη.
Τι αλλο περιμένουμε δηλαδή να κανουν;
Να στείλουν στρατο;
Δεν παίζει αυτο
Άλλωστε, όπως βλέπουμε όλοι αυτοί μια χαρά πωλούν όπλα στην Τουρκία και μια χαρά την εξοπλίζουν.
Επαναλαμβάνω, σε ενδεχόμενο πόλεμο η μία πλευρά θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος και η άλλη πλευρά η Τουρκία με όλους τους υπόλοιπους μαζί.
Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε πρόβλημα σας.
Και ιστορικά έτσι ήταν τα πράγματα στο 90% των αντίστοιχων περιπτώσεων.
μην εισαι σιγουρος για τους Κυπριους λεωrunner έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 15:07Όχι απλά είμαι σίγουρος, το θεωρώ βέβαιο. Το πολύ πολύ να έρθουν τίποτα Σέρβοι ή Ρωσοουκρανοι ορθόδοξοι εθελοντές.
Όσοι λένε για το Ισραήλ μάλλον ζουν σε δικό τους κόσμο. Το Ισραήλ δεν μπορεί καλά καλά να υπερασπιστεί τα δικά του εδάφη, έχετε την εντύπωση πως θα στείλει στρατό να πολεμήσει μαζί με τον ελληνικό; Ούτε καν...
Ναι δυσκολευεται το Ισραηλ....runner έγραψε: ↑03 Μάιος 2025, 21:16Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω.
Αν ξεσπάσει πόλεμος, θα είμαστε εμείς με την Κύπρο και απέναντι η Τουρκία με όλους τους υπόλοιπους.
Όσοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει το Ισραήλ μάλλον θα απογοητευτούν. Το Ισραήλ δεν μπορεί καλά καλά να υπερασπιστεί τη χώρα του από τους γιαχαμπιμπηδες που τους ξεφτίλισαν τον Οκτώβριο του 2023, με άλλες χώρες θα πολεμήσουν;
Σου φαίνεται εσένα να κάνει περίπατο;
Θα τους φαμε τους ταιφούν κάποια στιγμή απλώς με την πολιτική μας θα μας πουν οι άλλοι σκαστε Τόσα χρόνια τους βλέπεται να σας τσιγκλανε και δεν κανετε τπτ