wooded glade έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 17:17
Juno έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:55
wooded glade έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:50
Τα στοιχεία υπάρχουν, μόνο που όταν γράφεις σε ξένα πχόρουμ για τις ναζιές των σκοπιανών δεν τα δημοσιεύουν.
Το ξέρω, το έχω ζήσει.
Μιλάω για επίσημη απάντηση από οργανωμένες ομάδες πολιτών, συλλόγους κλπ γιατί από αυτούς του κ
υνοβουλίου δεν περιμένω και πολλά πράγματα.
Οι σκοπιανοί πάντα είχαν απιστεύτως ισχυρότερα λόμπυς, σε ότι αφορά δημοσιεύσεις στον ξένο Τύπο.
Εγώ μιά φορά κι έναν καιρό είχα φτιάξει και σελίδα για το σκοπιανό την εποχή που δεν υπήρχαν ακόμα blogs να φτιάχνει όποιος θέλει και το είχα γράψει και στο πχόρουμ. Αλλά δυστυχώς κανένας από είτε το πχόρουμ είτε από αλλού δεν ενδιαφέρθηκε να συνεργαστεί.
Πέντε-δέκα χρόνια αργότερα τα social media έγιναν βέβαια πολύ περισσότερα και έγραφαν όλοι (blogs, facebook, tweeter) αλλά και πάλι οι σκοπιανοί είναι ισχυρότεροι.
Είχε φάει και μπαν από μία από τις search engines η δικιά μου σελίδα επειδή έγραφα "fyrom = liars" αλλά δεν θυμάμαι ποιά search engine ήταν.
Αν έχεις κάνει δουλειά, έχεις μαζεμένα στοιχεία κλπ, είναι κρίμα να μένουν έτσι. Μπορείς να απευθυνθείς πχ στην Παμμακεδονική ΗΠΑ, μέχρι και συνέδρια κάνει. Μόνον μην το μάθει ο Αρίστος γιατί θα σε βάλει video εδώ με ονοματεπώνυμο και νικ και θα μάθουμε όλοι ποιος είσαι.

Σοβαρά τώρα, το "fyrom = liars" ήταν λάθος, θεωρείται επιθετικό από όποιον δεν θα έχει ζήσει.
Και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να τους κάνουμε να ενδιαφερθούν, δεν ξεκινάμε με "fyrom = liars", με αυτό τελειώνουμε, όταν έχουν κατατεθεί οι απόψεις, δεν τα βρίσκουμε και αρχίζει ο καυγάς.
Έπρεπε να το πας σύμφωνα με γενικώς αποδεκτούς όρους, έτσι θα ήταν αποδεκτά αυτά που έγραψες.
Και δεν θα σου τα απέκλειαν από αναζήτηση και θα τα διάβαζαν. Έχεις δει κανέναν γνωστό ιστορικό, πανεπιστημιακό καθηγητή να γράφει οτιδήποτε με όρους όπως liars, Γυφτοσκοπιανοί, Μαϊμουδώνες κλπ; Αυτό το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου, αλλά ποτέ δεν θα το έβαζα σε γραπτό προς δημοσίευση.
Ξανακάνε την προσπάθειά σου. Υπάρχουν τόσες οργανώσεις ακόμα και διεθνείς, με sites και εκδηλώσεις.
Να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έχεις κάνει και επιπλέον μπορείς να βοηθήσεις. Πιστεύω πως αν ολοκληρωθεί η διαδικασία της "συμφωνίας", θα αρχίσουν να απαιτούν περιουσίες οι εγκληματίες πολέμου.
Α, και τα ισχυρά lobby ασκούν πιέσεις, αλλά μπροστά στο δικαστήριο είναι τα στοιχεία.
Σίγουρα το Διεθνές Δικαστήρια είναι ...αχμ...γκουχ γκουχ... δεν-το-λέω, το έχουμε δει πολλές φορές, αλλά όσο και να πιέζουν, αν βρεθεί κάποιος που θα τους τρίβει στη μούρη τις αποδείξεις πως αυτοί που έφυγαν ήταν εγκληματίες πολέμου και έφυγαν για να μην δικαστούν, δεν μπορούν να το προσπεράσουν έτσι απλά.
Θα στραβοκοιτάξουν, το lobby θα προσπαθήσει να δωροδοκήσει, να απειλήσει, αλλά αν μείνουμε σταθεροί, δεν έχουν επιλογή.
Θα μου πεις και ποιο από τα ζωντόβολα που έχουμε να μας εκπροσωπούν, θα αντέξει τόσες πιέσεις;
Δεν ξέρω, αλλά μέχρι τώρα, κάθε φορά στο παρά-πέντε κάτι γίνεται υπέρ της Ελλάδας. Για φαντάσου εκείνη την ώρα, να βρεθεί αυτός ο κάποιος και να μην έχει στοιχεία!!!
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!
Είναι και η Παμμακεδονική ΗΠΑ και πολλές άλλες οργανώσεις και μπορώ να ψάξω, αν θέλεις. Απλά πες μου.