Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις με δικά σου λόγια γιατί να παρελαύνουν οι πυροσβέστες και οι οδοκαθαριστές και όχι οι υπάλληλοι των Δήμων, οι φύλακες, οι βρεφονηπιοκόμοι, οι υπάλληλοι γραφείου στα δημαρχεία και κατ επέκταση οι καθηγητές, οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και γενικά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι;
Οι βρεφονηπιοκόμοι παρελαύνουν, όπως και οι νηπιαγωγοί. Οι καθηγητές επίσης. Έχεις άλλο αφήγημα; Ή έχω να κάνω με ένα ακόμη αποτυχημένο που κατατάσσει τους ανθρώπους όχι με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αλλά με την λαμπερή στολή που φορούν...
Αυτά από εμένα. Με αποτυχημένους κατσίβελους δεν ξανασχολουμαι. Όταν βγεις παραέξω και γίνεις άνθρωπος έλα να κουβεντιάσουμε...
Νόμιζα οτι τρολάρεις αλλά εσυ μιλάς σοβαρά.
Εσυ δηλαδή εκεί βλέπεις να παρευλαύνουν οδοκαθαριστές και οχι τον βλαχοδήμαρχο να δείχνει στους ψηφοφόρους του τις καινούριες σκουπιδιάρες που τους αγόρασε.
Δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα με τους βλαχοδημάρχους που ανεβάζουν τραγουδίστριες πάνω σε πλατφόρμες και κάνουν παρέλαση στις γειτονιές...
Πολύ επιλεκτικός στη βλαχοδημαρχοσυνη είσαι. Για αυτό και κέρδισες επάξια τον τίτλο του κατσίβελου...
Οι βρεφονηπιοκόμοι παρελαύνουν, όπως και οι νηπιαγωγοί. Οι καθηγητές επίσης. Έχεις άλλο αφήγημα; Ή έχω να κάνω με ένα ακόμη αποτυχημένο που κατατάσσει τους ανθρώπους όχι με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αλλά με την λαμπερή στολή που φορούν...
Αυτά από εμένα. Με αποτυχημένους κατσίβελους δεν ξανασχολουμαι. Όταν βγεις παραέξω και γίνεις άνθρωπος έλα να κουβεντιάσουμε...
Νόμιζα οτι τρολάρεις αλλά εσυ μιλάς σοβαρά.
Εσυ δηλαδή εκεί βλέπεις να παρευλαύνουν οδοκαθαριστές και οχι τον βλαχοδήμαρχο να δείχνει στους ψηφοφόρους του τις καινούριες σκουπιδιάρες που τους αγόρασε.
Δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα με τους βλαχοδημάρχους που ανεβάζουν τραγουδίστριες πάνω σε πλατφόρμες και κάνουν παρέλαση στις γειτονιές...
Πολύ επιλεκτικός στη βλαχοδημαρχοσυνη είσαι. Για αυτό και κέρδισες επάξια τον τίτλο του κατσίβελου...
ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΜΙΑ από τις 200 Ελληνικές σημαίες που κοσμούν τη Βουλή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν έχει τον σταυρό της Ορθοδοξίας μας στο κοντάρι της
Πράγματι μοιάζει με το άβαταρ σου. Αυτό βλέπω εγώ. Τι έχω δρ. Ρόσχα;
Ξεκίνα να παίζεις "κύκλωσε τις διαφορές" και όταν φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο έλα να το ξανά κοιτάξουμε
Τι δουλειά έχουν οι διαφορές; Εγώ νόμιζα ότι σημασία έχουν οι συνειρμοί.
Ναι, αλλά αυτό που βλέπεις δεν έχει καμία βάση στην φωτογραφία. Είναι τελείως ασυνάρτητο. Εγώ π.χ βλέπω το πρόσωπο μιας καμήλας και δύο καλάσνικοφ, αλλά μπορώ να σου τα δείξω. Μπορείς να μου δείξεις τον φοίνικα; Τις φτερούγες, το ράμφος, τις φλόγες;
Ξεκίνα να παίζεις "κύκλωσε τις διαφορές" και όταν φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο έλα να το ξανά κοιτάξουμε
Τι δουλειά έχουν οι διαφορές; Εγώ νόμιζα ότι σημασία έχουν οι συνειρμοί.
Ναι, αλλά αυτό που βλέπεις δεν έχει καμία βάση στην φωτογραφία. Είναι τελείως ασυνάρτητο. Εγώ π.χ βλέπω το πρόσωπο μιας καμήλας και δύο καλάσνικοφ, αλλά μπορώ να σου τα δείξω. Μπορείς να μου δείξεις τον φοίνικα; Τις φτερούγες, το ράμφος, τις φλόγες;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.