Και αναρωτήθηκα αρχικα, τι ακριβως ρόλο βαράει αυτό το "χαλαροί" εντός εισαγωγικών στον τίτλο. Νόμισα ότι ηταν κατι σαν υπονοούμενο για τους θεσσαλονικείς, και δεν μπορουσα να χωνέψω οτι ο Κώλδρονας προωθεί την εμφυλιακή διχόνοια και προσβάλλει τόσο ύπουλα μια συμπαθή μειονότητα επαρχιωτών συνελλήνων. Αλλα οκ, τώρα εξηγούνται όλα.Nero έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:25θα το αφήσω στην κρίση του αναγνώστη αυτό. Απλά να αναφέρω ότι υποχρεώθηκα να απαντήσω γιατί εγώ είμαι που είχα αναφέρει στο παρελθόν ότι έχω χαλαρή εθνική συνείδηση και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει 2ο οπότε με είχε στο μυαλό του. Του έκανε εντύπωση βέβαια μάλλον γιατί απο τότε το αναφέρει συχνά
Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τι μου θύμισες τώρα.Στη θητεία μου που έγινε επί βαθέος ΠΑΣΟΚ (δεκαετία 80) ήταν πολύ της μόδας οι "συντροφικές σχέσεις" ΠΑΣΟΚ και συριακού Μπάαθ κατά του τουρκικού επεκτατισμού.Υπήρχαν τότε πολλοί σκληροί πασόκοι που εξεθείαζαν το καθεστώς Άσαντ (του πατέρα του σημερινού) και καταφέρονταν εναντίον των "θυλάκων" της δεξιάς στο Υπουργείο Εξωτερικών που "υπονόμευαν" την πατριωτική πολιτική του Ανδρέα. 

Ως δείγμα της διαφοράς πολιτικής Ελλάδος και Συρίας πρόβαλλαν τη συμπεριφορά στις παραβιάσεις εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροπλάνα καταφερόμενοι εναντίον της "χαλαρής"
ελληνικής στάσης που απλώς αναγνώριζε και αναχαίτιζε τα αεροπλάνα και τόνιζαν ότι στη Συρία όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρος της από τουρκικό αεροπλάνο δεν γίνεται αναχαίτιση αλλά σηκώνεται πύραυλος και το καταρρίπτει. 
Τι να γίνονται άραγε τώρα όλοι αυτοί;

Ως δείγμα της διαφοράς πολιτικής Ελλάδος και Συρίας πρόβαλλαν τη συμπεριφορά στις παραβιάσεις εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροπλάνα καταφερόμενοι εναντίον της "χαλαρής"

+ τον τίτλο του νήματοςKauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:10Βλέποντας το τί έχουν κάνει και κάνουν οι φίλοι σας οι Τούρκοι στη Συρία, καταλάβατε τίποτα ρε βόδια, ή μπά?
Όλοι εσείς που έχετε "χαλαρή εθνική συνείδηση", που μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία που κοροϊδεύετε τους "στρατόκαβλους", και λέτε άλλες τέτοιες πίπες, καταλάβατε από τί σας σώζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις?
Γιουσουφάκια θα σας είχαν οι Τούρκοι τώρα, θα σας έσφαζαν όποτε γούσταραν, δε θα είχατε κανένα δικαίωμα. Όπως ακριβώς με τους Κούρδους.
Ή μήπως νομίζετε οτι θα σας σώζανε οι Αμερικάνοι ή οι Ευρωβλάκες? Θα έρχονταν από την Ε.Ε. με ροζ παραλλαγούλες κολάν, να σας γλυτώσουν.
Βέβαια, σε μερικούς μπορεί ν' άρεσε να έχουν έναν Τούρκο από πίσω τους (να τους εποπτεύει, δηλαδή) αλλά δε μπορεί να υποφέρει και να δολοφονείται ένας λαός για τις δικές σας... προτιμήσεις.
Γι' αυτό βουβάτε για τον ελληνικό στρατό.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
enterprise-psi έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:271. https://www.lexigram.gr/lex/arch/%CE%B2 ... E%B9#Hist0
2. Age of mythology
Shut up bitch.

Έρχεται η απουσιολόγος πρόπερσι και έγραφε "ΗΛΙΑΔΑ" στο απουσιολόγιο

1. Πραγματικότητα είναι.elchav έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:32+ τον τίτλο του νήματοςKauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:10Βλέποντας το τί έχουν κάνει και κάνουν οι φίλοι σας οι Τούρκοι στη Συρία, καταλάβατε τίποτα ρε βόδια, ή μπά?
Όλοι εσείς που έχετε "χαλαρή εθνική συνείδηση", που μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία που κοροϊδεύετε τους "στρατόκαβλους", και λέτε άλλες τέτοιες πίπες, καταλάβατε από τί σας σώζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις?
Γιουσουφάκια θα σας είχαν οι Τούρκοι τώρα, θα σας έσφαζαν όποτε γούσταραν, δε θα είχατε κανένα δικαίωμα. Όπως ακριβώς με τους Κούρδους.
Ή μήπως νομίζετε οτι θα σας σώζανε οι Αμερικάνοι ή οι Ευρωβλάκες? Θα έρχονταν από την Ε.Ε. με ροζ παραλλαγούλες κολάν, να σας γλυτώσουν.
Βέβαια, σε μερικούς μπορεί ν' άρεσε να έχουν έναν Τούρκο από πίσω τους (να τους εποπτεύει, δηλαδή) αλλά δε μπορεί να υποφέρει και να δολοφονείται ένας λαός για τις δικές σας... προτιμήσεις.
Γι' αυτό βουβάτε για τον ελληνικό στρατό.
2. Είπαμε, παραλλαγή ερήμου.
3. Και να πώ οτι δεν το διευκρινίζω? Να τους εποπτεύει, το λέω.
4. Προτιμήσεις. Κάποιοι προτιμούν να εργάζονται υπό εποπτεία. Δεν έχουμε τόσους Βαστατόμσεν?
Τίτλος. Χαλαροί τύποι. Εσύ δηλαδή όταν λές "χαλαρό τρέξιμο", "χαλαρή προπόνηση", "χαλαρή βολτίτσα", εννοείς κάτι σεξουαλικό?
μην μου δικαιολογείσαι, πρέπει να είναι δύσκολα μέσα στη ντουλάπα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σ' αυτό το ένα πράγμα είχαν δίκιο.πατησιωτης έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:31Τι μου θύμισες τώρα.Στη θητεία μου που έγινε επί βαθέος ΠΑΣΟΚ (δεκαετία 80) ήταν πολύ της μόδας οι "συντροφικές σχέσεις" ΠΑΣΟΚ και συριακού Μπάαθ κατά του τουρκικού επεκτατισμού.Υπήρχαν τότε πολλοί σκληροί πασόκοι που εξεθείαζαν το καθεστώς Άσαντ (του πατέρα του σημερινού) και καταφέρονταν εναντίον των "θυλάκων" της δεξιάς στο Υπουργείο Εξωτερικών που "υπονόμευαν" την πατριωτική πολιτική του Ανδρέα.
Ως δείγμα της διαφοράς πολιτικής Ελλάδος και Συρίας πρόβαλλαν τη συμπεριφορά στις παραβιάσεις εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροπλάνα καταφερόμενοι εναντίον της "χαλαρής"ελληνικής στάσης που απλώς αναγνώριζε και αναχαίτιζε τα αεροπλάνα και τόνιζαν ότι στη Συρία όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρος της από τουρκικό αεροπλάνο δεν γίνεται αναχαίτιση αλλά σηκώνεται πύραυλος και το καταρρίπτει.
Όσο για το τί γίνονται, μπααθικοί διορισμοί.

Δε ξέρω, εσύ πές μου αν είναι.
Εγώ δεν είμαι σε καμία ντουλάπα, εγώ αυτό που φαίνομαι αυτό είμαι. Τώρα βέβαια, καταλαβαίνω οτι ίσως θα ήθελαν κάποιοι να είμαι, γιατί θα ήμουν και πιθανός σύντροφος, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.
Αν ήμουν θα το έλεγα, τί να μασήσω? Θα μου πεί κανένας τίποτα, ή θα με τραμπουκίσει στο δρόμο?

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως ο χελώνος έχει δίκιο όσον αφορά τους Τούρκους
αυτά τα περί φιλίας είναι πίπες
η Τουρκία αν και όποτε της δοθεί η ευκαιρία θα κάνει τα ίδια και με μας
και όπως είπε ο Αποστολάκης (αν δεν κάνω λάθος) δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από πουθενά
οι σύμμαχοι έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται μόνο όσον έχουν σημαντικά συμφέροντα, μετά σε πουλάνε για πλάκα
ο ΟΗΕ δε ξέρω τι λέει για τις κινήσεις της Τουρκίας, κάνει τη πάπια;
δε ξέρω γιατί οι μεγάλες δυνάμεις είναι τόσο διαλλακτικές όσον αφορά τους Τούρκους
οι Τούρκοι χρειάζονται ένα πολύ δυνατό χαστούκι και όσο αυτό δεν τους δίδεται τόσο περισσότερο θράσος θα διέπει την πολιτική τους
αυτά τα περί φιλίας είναι πίπες
η Τουρκία αν και όποτε της δοθεί η ευκαιρία θα κάνει τα ίδια και με μας
και όπως είπε ο Αποστολάκης (αν δεν κάνω λάθος) δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από πουθενά
οι σύμμαχοι έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται μόνο όσον έχουν σημαντικά συμφέροντα, μετά σε πουλάνε για πλάκα
ο ΟΗΕ δε ξέρω τι λέει για τις κινήσεις της Τουρκίας, κάνει τη πάπια;
δε ξέρω γιατί οι μεγάλες δυνάμεις είναι τόσο διαλλακτικές όσον αφορά τους Τούρκους
οι Τούρκοι χρειάζονται ένα πολύ δυνατό χαστούκι και όσο αυτό δεν τους δίδεται τόσο περισσότερο θράσος θα διέπει την πολιτική τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ειναι καθόλου κακό και να είσαι, αντιθέτως. Ένδοξος Έλλην που να μην έχει ψήσει το ψάρι κι απ' τις δυο πλευρές, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ένδοξη ιστορία του τόπου μας. Πάρε παράδειγμα απ' την Αρχαιότητα.Kauldron έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:40Δε ξέρω, εσύ πές μου αν είναι.
Εγώ δεν είμαι σε καμία ντουλάπα, εγώ αυτό που φαίνομαι αυτό είμαι. Τώρα βέβαια, καταλαβαίνω οτι ίσως θα ήθελαν κάποιοι να είμαι, γιατί θα ήμουν και πιθανός σύντροφος, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.
Αν ήμουν θα το έλεγα, τί να μασήσω? Θα μου πεί κανένας τίποτα, ή θα με τραμπουκίσει στο δρόμο?
Αυτό κάπου το είδα πριν πολύ πολύ καιρό ότι το ξαναβγάλανε, ψιλοψήνομαι αν και το είχα λιώσει όταν ήμανε φαντάρος στο πισί του λοχαγού (δε θυμάμαι σε πιο γραφείο, ήμανε χρεωμένος στο 1ο αλλά δούλευα σε όλα). Πρέπει να το είχα "μηδενίσει" με όλους τους πιθανούς τρόπους, 6 μήνες στον Έβρο δεν είναι και λίγοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μεγάλη οικονομία στην οποία πουλάνε ένα σωρό πράγματα, και στρατηγική θέση, νομίζω.δε ξέρω γιατί οι μεγάλες δυνάμεις είναι τόσο διαλλακτικές όσον αφορά τους Τούρκους
Να τους εποπτεύει τις αιμορροΐδες εννοείς, άσ'τα αυτα.

Μα δεν έχω πρόβλημα, και αν ήμουν θα το 'λεγα. Αλλά απλά δεν είμαι. Και δεν υπάρχει θέμα με το να είναι κάποιος γκέη, υπάρχει θέμα με το να επιδεικνύει έλλειψη διάθεσης να πολεμήσει τον Τούρκο. Θα 'λεγα οτι κάποιος γκέη έχει έναν λόγο παραπάνω να πολεμήσει μουσουλμάνους.Δεν ειναι καθόλου κακό και να είσαι, αντιθέτως. Ένδοξος Έλλην που να μην έχει ψήσει το ψάρι κι απ' τις δυο πλευρές, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ένδοξη ιστορία του τόπου μας. Πάρε παράδειγμα απ' την Αρχαιότητα.
Χωρίς πλάκα τώρα, προς όλους.
ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ελληνικός στρατός. Κανένας "καραβανάς", κανένας "στρατόκαβλος". Τα δικά μας αγαπημένα πρόσωπα και τα δικά μας σπίτια προστατεύουν αυτά τα όπλα. Αν αυτό το καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες, δε θα νικηθούμε ποτέ.
Είναι υποτακτική ωρέ και δεν ευσταθεί σε κύρια πρόταση.sys3x έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 17:48Αυτό κάπου το είδα πριν πολύ πολύ καιρό ότι το ξαναβγάλανε, ψιλοψήνομαι αν και το είχα λιώσει όταν ήμανε φαντάρος στο πισί του λοχαγού (δε θυμάμαι σε πιο γραφείο, ήμανε χρεωμένος στο 1ο αλλά δούλευα σε όλα). Πρέπει να το είχα "μηδενίσει" με όλους τους πιθανούς τρόπους, 6 μήνες στον Έβρο δεν είναι και λίγοι.
Πχ Βούλομαι ποιείν τούτο
Ευξόμεθα ίνα και οι εταίροι βούλωνται ποιείν τούτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
από under » 27 Μάιος 2023, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 253 Απαντήσεις
- 7167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2023, 21:04
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Ιουν 2024, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλαβατε απο την δηλωση Ανδρουλακη για ποιον λογο κανει προταση δυσπιστιας;
από Alex Amsterdam » 24 Μαρ 2024, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
25 Μαρ 2024, 02:57
-