Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2019, 17:31

Nero έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:25
θα το αφήσω στην κρίση του αναγνώστη αυτό. Απλά να αναφέρω ότι υποχρεώθηκα να απαντήσω γιατί εγώ είμαι που είχα αναφέρει στο παρελθόν ότι έχω χαλαρή εθνική συνείδηση και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει 2ο οπότε με είχε στο μυαλό του. Του έκανε εντύπωση βέβαια μάλλον γιατί απο τότε το αναφέρει συχνά
Και αναρωτήθηκα αρχικα, τι ακριβως ρόλο βαράει αυτό το "χαλαροί" εντός εισαγωγικών στον τίτλο. Νόμισα ότι ηταν κατι σαν υπονοούμενο για τους θεσσαλονικείς, και δεν μπορουσα να χωνέψω οτι ο Κώλδρονας προωθεί την εμφυλιακή διχόνοια και προσβάλλει τόσο ύπουλα μια συμπαθή μειονότητα επαρχιωτών συνελλήνων. Αλλα οκ, τώρα εξηγούνται όλα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 14 Οκτ 2019, 17:31

Τι μου θύμισες τώρα.Στη θητεία μου που έγινε επί βαθέος ΠΑΣΟΚ (δεκαετία 80) ήταν πολύ της μόδας οι "συντροφικές σχέσεις" ΠΑΣΟΚ και συριακού Μπάαθ κατά του τουρκικού επεκτατισμού.Υπήρχαν τότε πολλοί σκληροί πασόκοι που εξεθείαζαν το καθεστώς Άσαντ (του πατέρα του σημερινού) και καταφέρονταν εναντίον των "θυλάκων" της δεξιάς στο Υπουργείο Εξωτερικών που "υπονόμευαν" την πατριωτική πολιτική του Ανδρέα. :D:D
Ως δείγμα της διαφοράς πολιτικής Ελλάδος και Συρίας πρόβαλλαν τη συμπεριφορά στις παραβιάσεις εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροπλάνα καταφερόμενοι εναντίον της "χαλαρής" :lol: ελληνικής στάσης που απλώς αναγνώριζε και αναχαίτιζε τα αεροπλάνα και τόνιζαν ότι στη Συρία όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρος της από τουρκικό αεροπλάνο δεν γίνεται αναχαίτιση αλλά σηκώνεται πύραυλος και το καταρρίπτει. :D
Τι να γίνονται άραγε τώρα όλοι αυτοί;

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Οκτ 2019, 17:32

Kauldron έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:10
Βλέποντας το τί έχουν κάνει και κάνουν οι φίλοι σας οι Τούρκοι στη Συρία, καταλάβατε τίποτα ρε βόδια, ή μπά?
Όλοι εσείς που έχετε "χαλαρή εθνική συνείδηση", που μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία που κοροϊδεύετε τους "στρατόκαβλους", και λέτε άλλες τέτοιες πίπες, καταλάβατε από τί σας σώζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις?
Γιουσουφάκια θα σας είχαν οι Τούρκοι τώρα, θα σας έσφαζαν όποτε γούσταραν, δε θα είχατε κανένα δικαίωμα. Όπως ακριβώς με τους Κούρδους.
Ή μήπως νομίζετε οτι θα σας σώζανε οι Αμερικάνοι ή οι Ευρωβλάκες? Θα έρχονταν από την Ε.Ε. με ροζ παραλλαγούλες κολάν, να σας γλυτώσουν.
Βέβαια, σε μερικούς μπορεί ν' άρεσε να έχουν έναν Τούρκο από πίσω τους (να τους εποπτεύει, δηλαδή :003:) αλλά δε μπορεί να υποφέρει και να δολοφονείται ένας λαός για τις δικές σας... προτιμήσεις.

Γι' αυτό βουβάτε για τον ελληνικό στρατό.
+ τον τίτλο του νήματος :-?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Οκτ 2019, 17:35

enterprise-psi έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:27
Στύγιος έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:22
enterprise-psi έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:19
βούλωμαι!
:na!:
1. https://www.lexigram.gr/lex/arch/%CE%B2 ... E%B9#Hist0

2. Age of mythology 😁

Shut up bitch. :lol:

Έρχεται η απουσιολόγος πρόπερσι και έγραφε "ΗΛΙΑΔΑ" στο απουσιολόγιο :fp: .Ένα ψιλοεγκεφαλικό πρέπει να το έπαθα εκείνη τη στιγμή :003:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Οκτ 2019, 17:36

elchav έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:32
Kauldron έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:10
Βλέποντας το τί έχουν κάνει και κάνουν οι φίλοι σας οι Τούρκοι στη Συρία, καταλάβατε τίποτα ρε βόδια, ή μπά?
Όλοι εσείς που έχετε "χαλαρή εθνική συνείδηση", που μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία που κοροϊδεύετε τους "στρατόκαβλους", και λέτε άλλες τέτοιες πίπες, καταλάβατε από τί σας σώζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις?
Γιουσουφάκια θα σας είχαν οι Τούρκοι τώρα, θα σας έσφαζαν όποτε γούσταραν, δε θα είχατε κανένα δικαίωμα. Όπως ακριβώς με τους Κούρδους.
Ή μήπως νομίζετε οτι θα σας σώζανε οι Αμερικάνοι ή οι Ευρωβλάκες? Θα έρχονταν από την Ε.Ε. με ροζ παραλλαγούλες κολάν, να σας γλυτώσουν.
Βέβαια, σε μερικούς μπορεί ν' άρεσε να έχουν έναν Τούρκο από πίσω τους (να τους εποπτεύει, δηλαδή :003:) αλλά δε μπορεί να υποφέρει και να δολοφονείται ένας λαός για τις δικές σας... προτιμήσεις.

Γι' αυτό βουβάτε για τον ελληνικό στρατό.
+ τον τίτλο του νήματος :-?
1. Πραγματικότητα είναι.
2. Είπαμε, παραλλαγή ερήμου.
3. Και να πώ οτι δεν το διευκρινίζω? Να τους εποπτεύει, το λέω.
4. Προτιμήσεις. Κάποιοι προτιμούν να εργάζονται υπό εποπτεία. Δεν έχουμε τόσους Βαστατόμσεν?
Τίτλος. Χαλαροί τύποι. Εσύ δηλαδή όταν λές "χαλαρό τρέξιμο", "χαλαρή προπόνηση", "χαλαρή βολτίτσα", εννοείς κάτι σεξουαλικό?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 14 Οκτ 2019, 17:37

μην μου δικαιολογείσαι, πρέπει να είναι δύσκολα μέσα στη ντουλάπα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Οκτ 2019, 17:38

πατησιωτης έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:31
Τι μου θύμισες τώρα.Στη θητεία μου που έγινε επί βαθέος ΠΑΣΟΚ (δεκαετία 80) ήταν πολύ της μόδας οι "συντροφικές σχέσεις" ΠΑΣΟΚ και συριακού Μπάαθ κατά του τουρκικού επεκτατισμού.Υπήρχαν τότε πολλοί σκληροί πασόκοι που εξεθείαζαν το καθεστώς Άσαντ (του πατέρα του σημερινού) και καταφέρονταν εναντίον των "θυλάκων" της δεξιάς στο Υπουργείο Εξωτερικών που "υπονόμευαν" την πατριωτική πολιτική του Ανδρέα. :D:D
Ως δείγμα της διαφοράς πολιτικής Ελλάδος και Συρίας πρόβαλλαν τη συμπεριφορά στις παραβιάσεις εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροπλάνα καταφερόμενοι εναντίον της "χαλαρής" :lol: ελληνικής στάσης που απλώς αναγνώριζε και αναχαίτιζε τα αεροπλάνα και τόνιζαν ότι στη Συρία όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρος της από τουρκικό αεροπλάνο δεν γίνεται αναχαίτιση αλλά σηκώνεται πύραυλος και το καταρρίπτει. :D
Τι να γίνονται άραγε τώρα όλοι αυτοί;
Σ' αυτό το ένα πράγμα είχαν δίκιο.

Όσο για το τί γίνονται, μπααθικοί διορισμοί. :003:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Οκτ 2019, 17:40

elchav έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:37
Δε ξέρω, εσύ πές μου αν είναι.
Εγώ δεν είμαι σε καμία ντουλάπα, εγώ αυτό που φαίνομαι αυτό είμαι. Τώρα βέβαια, καταλαβαίνω οτι ίσως θα ήθελαν κάποιοι να είμαι, γιατί θα ήμουν και πιθανός σύντροφος, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.
Αν ήμουν θα το έλεγα, τί να μασήσω? Θα μου πεί κανένας τίποτα, ή θα με τραμπουκίσει στο δρόμο? :lol:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 14 Οκτ 2019, 17:44

πάντως ο χελώνος έχει δίκιο όσον αφορά τους Τούρκους
αυτά τα περί φιλίας είναι πίπες
η Τουρκία αν και όποτε της δοθεί η ευκαιρία θα κάνει τα ίδια και με μας
και όπως είπε ο Αποστολάκης (αν δεν κάνω λάθος) δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από πουθενά
οι σύμμαχοι έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται μόνο όσον έχουν σημαντικά συμφέροντα, μετά σε πουλάνε για πλάκα
ο ΟΗΕ δε ξέρω τι λέει για τις κινήσεις της Τουρκίας, κάνει τη πάπια;
δε ξέρω γιατί οι μεγάλες δυνάμεις είναι τόσο διαλλακτικές όσον αφορά τους Τούρκους
οι Τούρκοι χρειάζονται ένα πολύ δυνατό χαστούκι και όσο αυτό δεν τους δίδεται τόσο περισσότερο θράσος θα διέπει την πολιτική τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 14 Οκτ 2019, 17:44

Kauldron έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:40
εγώ αυτό που φαίνομαι αυτό είμαι.
αλήθεια; Οχι ρε γμτ :-?

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2019, 17:45

Kauldron έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:36
3. Και να πώ οτι δεν το διευκρινίζω? Να τους εποπτεύει, το λέω.
Να τους εποπτεύει τις αιμορροΐδες εννοείς, άσ'τα αυτα.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Οκτ 2019, 17:47

Kauldron έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:40
elchav έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:37
Δε ξέρω, εσύ πές μου αν είναι.
Εγώ δεν είμαι σε καμία ντουλάπα, εγώ αυτό που φαίνομαι αυτό είμαι. Τώρα βέβαια, καταλαβαίνω οτι ίσως θα ήθελαν κάποιοι να είμαι, γιατί θα ήμουν και πιθανός σύντροφος, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες.
Αν ήμουν θα το έλεγα, τί να μασήσω? Θα μου πεί κανένας τίποτα, ή θα με τραμπουκίσει στο δρόμο? :lol:
Δεν ειναι καθόλου κακό και να είσαι, αντιθέτως. Ένδοξος Έλλην που να μην έχει ψήσει το ψάρι κι απ' τις δυο πλευρές, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ένδοξη ιστορία του τόπου μας. Πάρε παράδειγμα απ' την Αρχαιότητα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Οκτ 2019, 17:48

enterprise-psi έγραψε:
βούλωμαι!
Αυτό κάπου το είδα πριν πολύ πολύ καιρό ότι το ξαναβγάλανε, ψιλοψήνομαι αν και το είχα λιώσει όταν ήμανε φαντάρος στο πισί του λοχαγού (δε θυμάμαι σε πιο γραφείο, ήμανε χρεωμένος στο 1ο αλλά δούλευα σε όλα). Πρέπει να το είχα "μηδενίσει" με όλους τους πιθανούς τρόπους, 6 μήνες στον Έβρο δεν είναι και λίγοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Οκτ 2019, 17:51

δε ξέρω γιατί οι μεγάλες δυνάμεις είναι τόσο διαλλακτικές όσον αφορά τους Τούρκους
Μεγάλη οικονομία στην οποία πουλάνε ένα σωρό πράγματα, και στρατηγική θέση, νομίζω.
Να τους εποπτεύει τις αιμορροΐδες εννοείς, άσ'τα αυτα.
:smt005::smt005::smt005:
Δεν ειναι καθόλου κακό και να είσαι, αντιθέτως. Ένδοξος Έλλην που να μην έχει ψήσει το ψάρι κι απ' τις δυο πλευρές, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ένδοξη ιστορία του τόπου μας. Πάρε παράδειγμα απ' την Αρχαιότητα.
Μα δεν έχω πρόβλημα, και αν ήμουν θα το 'λεγα. Αλλά απλά δεν είμαι. Και δεν υπάρχει θέμα με το να είναι κάποιος γκέη, υπάρχει θέμα με το να επιδεικνύει έλλειψη διάθεσης να πολεμήσει τον Τούρκο. Θα 'λεγα οτι κάποιος γκέη έχει έναν λόγο παραπάνω να πολεμήσει μουσουλμάνους.

Χωρίς πλάκα τώρα, προς όλους.

ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ελληνικός στρατός. Κανένας "καραβανάς", κανένας "στρατόκαβλος". Τα δικά μας αγαπημένα πρόσωπα και τα δικά μας σπίτια προστατεύουν αυτά τα όπλα. Αν αυτό το καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες, δε θα νικηθούμε ποτέ.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Οκτ 2019, 17:53

sys3x έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:48
enterprise-psi έγραψε:
βούλωμαι!
Αυτό κάπου το είδα πριν πολύ πολύ καιρό ότι το ξαναβγάλανε, ψιλοψήνομαι αν και το είχα λιώσει όταν ήμανε φαντάρος στο πισί του λοχαγού (δε θυμάμαι σε πιο γραφείο, ήμανε χρεωμένος στο 1ο αλλά δούλευα σε όλα). Πρέπει να το είχα "μηδενίσει" με όλους τους πιθανούς τρόπους, 6 μήνες στον Έβρο δεν είναι και λίγοι.
Είναι υποτακτική ωρέ και δεν ευσταθεί σε κύρια πρόταση.

Πχ Βούλομαι ποιείν τούτο
Ευξόμεθα ίνα και οι εταίροι βούλωνται ποιείν τούτο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών