Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
Ακόμα να πληρωθώ για την πρακτική μου από τον Σούκο.
Πέρασαν 14 χρόνια.
Πέρασαν 14 χρόνια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Re: Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
σαν εργοδοτης μπορει να ειναι παπαρας αλλα για γραψε σαν εφευρετης τι ειναι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το μπέβατρον
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
βιάζεσαι, βάλε λίγο πλάτη για το καλό της επιχείρησης και την οικονομίαςКрaсная армия έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 23:19Ακόμα να πληρωθώ για την πρακτική μου από τον Σούκο.
Πέρασαν 14 χρόνια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μου θυμίζει Btr
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όλα τα λεφτά είναι ο μοχλος που παραπέμπει στα σχέδια του κογιότParrot έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 20:38Έχουμε αρχίσει και παίρνουμε "μπροστά" το τελευταίο διάστημα σε πολλούς τομείς..!!Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε ρομποτικό όχημα με σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
https://www.protothema.gr/technology/ar ... si-drones/
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Golden Age
-
αν φτιαχνει batmobile εγώ το αγοραζω
'Ησουν κομμούνι ,γι' αυτό.Крaсная армия έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 23:19Ακόμα να πληρωθώ για την πρακτική μου από τον Σούκο.
Πέρασαν 14 χρόνια.
Κοροϊδεύετε αλλά δεν ξέρετε. Πρόσφατα ξεναγήθηκα ( φυσικά σε περιορισμένες περιοχές) , μιλάμε μου έπεσε η σιαγών.
-
Εμείς τα έχουμε αποσύρει εδώ και 20+ χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑06 Δεκ 2022, 21:47https://www.zougla.gr/kosmos/article/si ... sto-ikonio
Σούκος;
Turk Hava Kuvvetleri

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεραπεία αιμορροιδων με λέιζερ
από Dion97 » 28 Μαρ 2024, 07:33 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
05 Απρ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η WinGD κατασκεύασε μηχανή για ποντοπόρο πλοίο με καύσιμο μεθανόλης
από Ίακχος » 05 Μαρ 2025, 12:07 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Μαρ 2025, 12:15
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Δεκ 2023, 16:22
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-