Στο μεταξύ το "Τσιάμης" τι πιστεύουν ότι μπορεί να σημαίνει.
Επιτέλους κατάργηση φρουράς Ευζώνων!!
Re: Επιτέλους κατάργηση φρουράς Ευζώνων!!
Τι καμία σχέση; Αφού φόραγε την αλβανική στολή. Σαν κάποιος να φοράει παντελόνια καμπάνες με στρασάκια και να έχει τεράστιες φαβορίτες και να του έχουν το παρατσούκλι Έλβις.
Δεν έχει αλβανικη φάτσα πάντως
Δεν είναι αλβανική στολή αυτό που φοράει, φαίνεται άλλωστε από το καπέλο του. Οσο γιά το όνομα, ναι μεν υπάρχει σε μεγαλύτερη συχνότητα στον νομό Ιωαννίνων, αλλά υπάρχει και στην Πιερία και την Χαλκιδική, που δεν έχουν σχέση με τους Αλβανούς:
https://apps.vrisko.gr/apo-pou-krataei- ... e%b7%cf%82
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πλάκα κάνεις; Τουριστικό πράγμα. Ωραίο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 23:11Δεν πιστέυετε κι εσείς πως ήρθε η ώρα να καταργηθεί αυτή η παρωδία που μας διασύρει διεθνώς;
έχουμε γίνει περίγελως σε όλη την υφήλιο με αυτήν την γελοία στολή - κοντή φουστίτσα, καλσόν, κόκκινα παπούτσια με πον πον....
το κερασάκι ο ανόητος βηματισμός στην αλλαγή φρουράς που κάνει το μίνιστρυ οφ σίλλυ γουόκς των μόντυ πάιθον να φαίνεται λάιτ.
Πρέπει να τελειώνομε με αυτήν την γελοιότητα το συντομότερο....Ή έστω να τροποποιηθεί ριζικά!

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Για το γ' ελληνικό Ράιχ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Δεν καταλαβαινω, το να σε λενε (φυλη αλβανων) και να φορας φουστανελες δεν εχει καμια σχεση με τους Αλβανους; Δηλαδη το να τρως Big Mac και να σε λενε "ο Νεοϋρκεζος" δεν εχει καμια σχεση με τους Αμερικανους;
Νομιζω εννοουμε διαφορετικα πραγματα με τη λεξη "σχεση". Το δικο μου ειναι πιο ευρυ.
Και τι φταίω εγώ, αφού δεν είχε ποτέ Αλβανούς στην Χαλκιδική; Και τον Λαλιώτη τον λένε έτσι (μουσουλμάνος Αλβανός τής Πελοποννήσου) αλλά δεν είναι απ'του Λάλα, αλλά από τα Δολιανά.
Και γιά να μη νομίζεις ότι λέω τίποτα εθνικιστικά, σχετικώς πρόσφατα ανακάλυψα ότι εγώ ΕΧΩ σχέση με Αρβανίτες τής Μεσσηνίας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο βηματισμός και η όλη διαδικασία είναι μια χαρά, για αυτό που είναι. Κι αλλού στον κόσμο γίνονται αντίστοιχα τελετουργικά και είναι πάνω-κάτω σ' αυτό το στυλ.
Ο ρουχισμός είναι ολίγον τι κακόγουστος, κιτς δηλαδή, αλλά αφού τραβάει τουρίστες, γιατί να τον πειράξουμε;
Ο ρουχισμός είναι ολίγον τι κακόγουστος, κιτς δηλαδή, αλλά αφού τραβάει τουρίστες, γιατί να τον πειράξουμε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Στη Χαλκιδική μπορεί να μην είχε Αλβανούς, είχε όμως Γαλάτες. Αρκετά κοινά, κι οι δυο τους...Leporello έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 00:57Και τι φταίω εγώ, αφού δεν είχε ποτέ Αλβανούς στην Χαλκιδική; Και τον Λαλιώτη τον λένε έτσι (μουσουλμάνος Αλβανός τής Πελοποννήσου) αλλά δεν είναι απ'του Λάλα, αλλά από τα Δολιανά.
Και γιά να μη νομίζεις ότι λέω τίποτα εθνικιστικά, σχετικώς πρόσφατα ανακάλυψα ότι εγώ ΕΧΩ σχέση με Αρβανίτες τής Μεσσηνίας.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Ληστοσυμμορίτης
Ο τσάμης καρατάσος που έκαιγε εκκλησίες στη χαλκιδική δεν ήταν χαλκιδικιώτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Επίσης το άγιο όρος που ήταν στη χαλκιδική ήταν κόμβος πολλών εθνοτήτων
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακυρώθηκε η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς
από Unique » 05 Νοέμ 2023, 11:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 89 Απαντήσεις
- 2247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
07 Νοέμ 2023, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
27 Μαρ 2024, 19:36
-